סיפור שקרה לי בברלין.

chany

New member
סיפור שקרה לי בברלין.

ליפני שנתיים היה לי חבר בברלין.ונסעתי לבקר אותו,ביקשתי ממנו להראות לי את העיר, טוב איך שאנחנו נוסעים הגענו לאיזה יער,ניכנסנו וטעינו בדרך ,היער היה גדול,אומנם היינו מוצאים בסוף את היציאה, אבל היער מצא כל כך כן בעיני,ומזג האויר היפה של חודש יולי,(32 מעלות), ושביקשתי מחברי שיעצור, יפרוס משהו על האדמה,ונעשה סקס בטבע. החבר מאוד שמח על היוזמה שלי, ותוך כמה דקות כבר היינו עסוקים אחד אם השני, וכמה שהיה טוב, רגע ליפני שהגענו לאקט המיני, שמענו רישרוש בין השיחים, להפתעתנו גילינו עדר חזרי בר,שראש המשפחה חש באיום מצדנו,ורצה להראות לנו מזה, קצפנו ערומים וטוב שהבגדים היו במכונית,ניכנסנו למכונית, וחברי נתן גז לא ליפני שראש חברות החזרים נגח במכונית,והמשיך לירדוף אחרי המכונית עוד 50 מטרים בערך. מאז למדתי. סקס אני עושה רק בבית.חחחחחחחחחחח.

חחחחחחחחחחחחחחחחחה

יווווו איזה פחדדדדדדד אני רק מדמיינת את התמונה כמה מצחיק זה בדיעבד...

chany

New member
כמה פחדתי. כי שכחתי לציין שהיו

בחבורה גם חזירונים קטנים. וזה מה שהעלה לחזיר המניאק את הסעיף. אבל חזירים או לא .לא רוצה סקס בטבע.

Mוניk

New member
חני סה תלמדי סקס בטבע לא בברילן../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחח יו איזה פחד פה בארץ החזירים ידידותיים לסביבה בברלין בטוח בא לכם חזיר נאצי נווו מה ציפית? תנסי ביערות קק"ל תראי איזה יופי ממש הרמוניה שיתוף פעולה מלא מצד כולם לה לה לה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שוב נסחפתי אופס מוניק

chany

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מוניק......
אולי את צודקת בקשר לחזירים של ברלין.

עד הקטע של הדובים... :)))

טוב, החזירים......... ...... רציתי להחליף את החבר שלך, אבל אז זה עבר לי. ת´אמת סתם בעצם היתי רוצה להיות גם בקטע עימם, דבר שבאמת לא שוכחים כל החיים, "עשיתי סקס בתוך עדר חזירים אלימים", נו באמת משו ישנוני

chany

New member
חחחחחחחחחחחחחח . קח את בת זוגך

וסע ליערות ברלין, חיזרי הבר נימצאים שם תמיד. אבל אל תישכח לעשות ביטוח רפואי.

danistar

New member
חחחחחחחחח

זה דווקא נשמע כמו חוויה מצחיקה במבט לאחור .. את הרי זוכרת את זה כמשהו מצחיק .. אני רק מקווה שהרבנות לא קיבלה דיווח
...

למעלה