סיפור ששמעתי מאבא ביילדות

סנגי

New member
סיפור ששמעתי מאבא ביילדות../images/Emo112.gif

אבא שלי שהיתבדל לחיים הוא טיפוס לוגי דעתני לא אוהב בולשיט עד היום חקוקה במוחי כאשר הייתי בן 14 במהלך ערב רגוע בבית שחברו בא לבקרו ובין לגימת כוסית ויסקי לסגריית נלסון הם שוחחו על המלחמה כאשר לחמו במדבר סיני במוצב שכוח אל וקטן הם דברו בינהם על אותו הירוע לילי בו חשבו שמסוק מצרי שהבהב נחת קרוב למוצב לכן אבא שלי וכמה לוחמים בלבוש אפוד מלא כולל רובי עוזי ומשקפות התקרבו ממרחק וראו מחזה מוזר שהפחיד אותם עצם כסוף דמוי צלחת נחת על הדיונות הם דיווחו בקשר אך קיבלו פקודה לא להיתקרב ושימתינו להוראות בקשר אבא שלי סיפר לחברו שמהעצם יצאו שני אנשים דמות אישה וגבר בעלי לבוש טייץ מכף רגל ועד ראש לאישה היה שיער ארוך כסוף וזאת בגלל שהירח היה מלא אז היכשהוא הצליחו לראות את הפרטים הקטנים דרך המשקפת. אחד הסמלים אמר לקצין המוצב להסתער ולהרוג אותם כי אולי אלו המצרים אך הקצין השתיק אותו ואז התחילה סופת חול פתאומית והם חזרו למוצב העניין ששני חיילים מהמוצב נעלמו כאילו בלעה אותם האדמה והצבא הכריז אלהם כחללים שמקומם לא נודע. יתר החיילים ידעו שבסתר ליבם אותו הירוע העלמות קשור לאותו חפץ מוזר ממנו יצאו גבר ואישה. וכמובן שזה הפך להיסטורייה אין סיכוי שהשאל אותו על אותו לילה במוצב במלחמה בסיני. הסיפור אמיתי לשמוע זאת מאבי שבדכ שותק רוב ימי חייו היה לי חדש לכן כיוונתי את האוזניים מאחורי הספה והקשבתי לכול מילה. השאלות ששאלתי הם בדכ מדובר בחייזרים אפורים שמופיעים כאן לפי אבי היצורים היו נראים כבני אדם בעלי מבני פנים מפוסל מוצק. האם ידועים על מקרים כאלו שקרו בצהל בזמן המלחמות?

חפY

New member
סיפור מדהים, סנגי !!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מומלץ לכולם לקרוא. המון תודה לך, סנגי.

סיפור מוזר...

ידועים לי מספר מקרים של מגע בין חיילי צה"ל לין עב"מים וחייזרים. במקרה הזה, יש משהו שלא מסתדר לי... דבר ראשון, צה"ל לא מכריז על אנשים ש"בלעה אותם האדמה" כחללים שמקום קבורתם לא נודע. סטטוס כזה נקבע לנעדר שיש מידע וודאי לכך שהוא נהרג. (ויש נהלים ברורים לגבי מהו מידע שכזה) מה שאתה מתאר בסיפור יותר מתאים לסטטוס של נעדר. כיום קיימים בצה"ל 7 חיילים נעדרים ו-195 חיילים שמקום קבורתם לא נודע. מבין כל התיקים הקיימים אין שום תיק שעוסק בחייל שנעלם במוצב בסיני. מה שכן יכול להיות, וכאן אני נכנס לקונספירציה, יכול להיות שהאירוע הזה אכן קרה וצה"ל "הלביש" איזשהו אירוע להיעלמות של שני החיילים. או אפשרות נוספת היא שהחיילים נמצאו בשלב מאוחר יותר והובאו לקבורה. כדי לאמת את הסיפור בצורה יותר מדוייקת, יש לך את האיזור שבו קרה האירוע או השנה של האירוע?

Majestic12

New member
מקרים מסוג זה

יש להבין כי באותה תקופה איש כמעט לא שמע על עבמי"ם וחוצנים בישראל, וגם אם מישהו ראה משהו או נתקל במשהו, הוא לא דיבר על זה, שלא יחשבו שהשתגע...

סנגי

New member
אח שלו זה קרה מזמן אלו אנשים../images/Emo112.gif

מהאסכולה הישנה ההורים שלנו אז לא היו מעזים לדבר על נושאים כאלו בפארסייה אלה בחדרי חדרים וגם אז רק עם שומרי סוד. ברור שזה סיפור מוזר ראבאק רוב התחום שאנו מתעניינים הוא מוזר. מי יודע אולי בגלל אותו אירוע צהל עצמו התחיל להקים בראשית את אותם יחידות מסוווגות שעוסקות בתחום העצמים בלתי מזוהים ואיסוף תקריות שקורות בצהל במרחב האוירי וכו. אין לי ספק שמאז קרו עוד אין ספור תקריות שנמצאות בתיקים סודיים של צהל ומסווגים ביותר. שאבי וחברו דברו הפריט שהכי נתתי תשומת לב שנחקק בראשי היה על איש ואישה שיצאו מאותו חפץ ולאישה היה שיער חלק וארוך בצבע כסוף. היו להם לחיילים משקפות חזקות וגם היה ירח מלא לכן כנראה ראו פרטים תוי פנים לבוש האנשים המסתוריים. ובעניין החללים אני לא התפלא שצהל עוד אמר למשפחתם "שהם מתו בקרב בגבורה נגד יחידת קומנדו מצרית".

HUhybrid

New member
כשהייתי בגיל יסודי

חבר מכיתתי סיפר לי על מקרה מוזר שקרה לו כשהיה בן 8 לערך מהלך טיול אם אביו במדבר סיני. הוא טען כי לפנות ערב בעת השקיפו על הנוף מצוק- הם ראו למרחוק כלי טיס מוזר, לדבריו כמו דיסק עם אנטנה המחוברת באמצעו, מופיע מרחף מעט מעל הקרקע החולית- כשהוא יוצר סביבו מערבולת של אויר שסחבה אליה חול.

למעלה