סיפור תגובת הורה ליציאה מהארון

JamesNox

New member
סיפור תגובת הורה ליציאה מהארון

ששמעתי מידיד שלי, מוזיקאי צעיר ומחונן. הוא גדל בבית מזניח ואלים, וברח בגיל מאד צעיר. הוא חי ברחוב זמן ארוך, עד שנאסף על ידי מוזיקאי ותיק ואשתו. הוא צוחק על זה ואומר שהוא ראה מוזיקאי שצריך טיפוח והיא ראתה ילד שצריך בית ואהבה. בכל מקרה, גם כשהוא הבין שהוא הומו הוא חשש לספר להם, פחד לאבד את אהבתם. רק בגיל כמעט שלושים הוא העז לדבר עם אביו המאמץ (למרות שאני לא חושב שטרחו ממש לאמץ אותו). הוא ניגש אליו בחיל ורעדה והתוודה בפניו על נטיתו המינית, ועל זוגיותו בת השנים עם גבר. אביו רתח, אבל לא אמר כלום, רק הלך הלוך וחזור בחדר כדי לכבוש את הכעס. ואז הוא אמר לו - עדין מאד כועס : ״אז זה הסוד הגדול שלך, אדיוט? אתה יודע כמה דאגתי לך כל השנים האלו? מה אכפת לי אם אתה הומו או סטרייט? אני לא ישן בלילה מהמחשבה שאתה בודד ! !

אז הסוף טוב........בערך../images/Emo13.gif

אתמול הייתה לי שיחה עם אבא שלי <הוא בן 82> על נטייתה של בתי, הוא אמר לי בשיא הפשטות "מה אנחנו רוצים? שלילדים ולנכדים שלנו יהיה טוב. זה מה שחשוב". אם הבת שלי מאושרת, אני מאושרת.

JamesNox

New member
בעיני זה סוף נהדר

רק חבל שהבחור גרר את זה כל כך הרבה זמן, והדאיג את אבא שלו ככה... אני יכול להבין את האבא, בחור בן כמעט שלושים בלי אף מערכת יחסים - גם אני הייתי דואג.

כן אמא ...

מי כמונו יודע כמה זה נורא ש-30 שנה הורים לא שמים לב לילדיהם ולמצבם רק כי הם לא רוצים לשמוע את האמת =\

חס וכרפס

אנחנו מחוברים אליכם בורידים שלנו

למעלה