elknetld2kil
New member
סיפור TC חמוד
הוא קרה כבר לפני 3 חודשים אבל רק עכשיו נזכרתי בו. And it goes sometin' like this: האחות הגדולה שלי באה לביקור מחו"ל (המניאקית גרה בשיקגו) והביאה לי מתנה נגן MP3 - 10 GB, תודה ששאלתם. בקיצר היא מאוד אוהבת את סגנון המוזיקה של TC (במיוחד את גו גו דולס, בון ג'ובי וכו'), אז שאלתי אותה אם היא מכירה את WYWG. היא אומרת "לא מכירה". העיניים שלי יצאו מהחורים שלהם, אמרתי לה "זה לא הגיוני - אין אמריקאי ששומע כל יום רדיו שלא מכיר את השיר הזה. התחלתי לשיר לא בכל הע(ו)רב שלי אבל היא לא הבינה מה אני רוצה מהחיים שלה. הלכתי לדירה שלי (כן כן, אני גר לבד
) ושמתי WYWG על הנגן שהיא קנתה לי. אמרתי לה לשמוע את השיר, היא שמעה ולפתע הבעה מוזרה עלתה על פניה. היא אומרת לי בקול קצת תוקפני "אתה יודע כמה זמן אני מחפשת את השיר הזה??!!". היא פשוט לא ידאה איך קוראים לו. בקיצר היא לא עזבה את הארץ בלי להבטיח לי לקנות את הדיסק כשהיא מגיעה לשיקגו. דרך אגב, רק בשביל לגרום לכם לקנאות: אחות שלי היתה בהופעות של: בון ג'ובי (2), גו גו דולס, אירוסמית' (2) יחד עם קיד רוק וראן DMC (מספר ימים בלבד לפני שהסולן שלהם נרצח!!!), טוניק, יו2 (2), רוצים שאני אמשיך???
הוא קרה כבר לפני 3 חודשים אבל רק עכשיו נזכרתי בו. And it goes sometin' like this: האחות הגדולה שלי באה לביקור מחו"ל (המניאקית גרה בשיקגו) והביאה לי מתנה נגן MP3 - 10 GB, תודה ששאלתם. בקיצר היא מאוד אוהבת את סגנון המוזיקה של TC (במיוחד את גו גו דולס, בון ג'ובי וכו'), אז שאלתי אותה אם היא מכירה את WYWG. היא אומרת "לא מכירה". העיניים שלי יצאו מהחורים שלהם, אמרתי לה "זה לא הגיוני - אין אמריקאי ששומע כל יום רדיו שלא מכיר את השיר הזה. התחלתי לשיר לא בכל הע(ו)רב שלי אבל היא לא הבינה מה אני רוצה מהחיים שלה. הלכתי לדירה שלי (כן כן, אני גר לבד
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)