סיפור

סיפור

יום שישי לפני יומיים,3 הצימרים שלי ריקים,(תקופת מעבר ) שעה 14:00 הטלפון מצלצל,על הקו לקוחה מתעניינת על 3 צימרים ל-3 זוגות,נתתי הצעה טובה של הרגע האחרון,אמרה תודה וניתקה,כעבור 5 דקות שוב טלפון הלקוח מזדהה כבעלה של הגברת שהתקשרה זה עתה,שואל כמה שאלות ובינהן איך אפשר להוזיל את המחיר,אפילו אם יהיו יחד באותו צימר,נתתי הצעה ממש טובה,אמר תודה וניתק,כעבור כשעה,התקשר אדם שאל כמה יעלה להם לזוג,נתתי מחיר,מיד ביקש להזמין,כעבור מספר שעות הוא הגיע,קיבלתי את הזוג הראתי להם את היחידה,ואז שאל מה זאת הדלת הזאת? אמרתי להם שזאת דלת שמובילה לחדר ילדים ,אם באים משפחות,הילדים ישנים בחדר הזה,אמרו תודה שילמו והלכתי הבייתה,כעבור 10 דקות התקשר האורח,וביקש קרח,הבאתי לו קרח,ואז שאל אותי תגיד כמה יעלה לי אם אבוא בשבוע הבא עם 4 ילדיי,אמרתי לו מחיר,ואז אמר אפשר לראות את החדר,ניגשתי למקום שאני מניח את המפתח,פתחתי והראתי להם את החדר,לאחר שראו והתרשמו אמרו תודה,עוד הספקתי לשמוע אותם מדברים איך יביאו את כל הילדים ברכב אחד,ובאותו הזמן החזרתי את המפתח למקום ,הם ראו איפה הנחתי את המפתח,בערב,ראיתי רכב נוסף חונה בחניה יחד עם הרכב שלהם,אמרתי לעצמי בטח הגיע חבר לבקר (לפעמים קורים כאלה דברים,אבל לרוב מודיעים לי קודם) אכלנו ארוחת שבת,ישבנו אני ובני משפחתי אחרי הארוחה,צפינו בטלוויזיה,מידי פעם אני מסתכל החוצה עדין המכונית שם,הלכתי לישון התעוררתי בשעה 1 בלילה,עדין המכונית הייתה שם,שלחתי מסרון ,ושאלתי אם יש אנשים נוספים בצימר,קיבלתי תשובה כן באו חברים לבקר,יש עם זה בעיה? עניתי אם הם לא ישנים אין בעיה,אך אם לא ישנים אין בעיה,,הוא ענה עוד מעט הם הולכים,הלכתי לישון קמתי לפנות בוקר הרכב לא היה במקום,ב-5 בבוקר יצאתי מהבית עשיתי סיבוב ראיתי את המכונית חונה מרחק קצר מהצימר,אני סבור שכאשר הם הבינו שעליתי עליהם,הם פשוט הרחיקו את הרכב וחזרו לישון ,בבוקר הזוג יצא מהצימר,נסע לטייל,כאילו לא קרה שום דבר,אני החלטתי לא להגיד שום שבר,כי לא הייתי בטוח במאה אחוז שזה מה שקרה,אך בתוך תוכי אני מרגיש פראייר,כועס,הרבה פעמים אני קוראים על תלונות של אורחים שמתאכזבים בצימר שהיו,בגלל זבובים,או דלת חורקת,מנורה שרופה,או מזגן לא פועל,רציתי שתקראו גם על האנשים שמאכזבים אותנו,

כל הכבוד.

עדיף לפעמים לצאת "פראייר" כשלא בטוחים במאה אחוז בהונאה ולו בגלל ספק הכי קל (ייתכן שהאורחים של האורחים התארחו בצימר אחר ביישוב ובאו לשבת איתם בחברותא).
לדעתי, אם אכן התגלו "ממצאים" של שימוש האורחים בחדר הילדים, הפתרון הטוב לעוסקים בתיירות הוא להבליג ופשוט להכניס אנשים אלה לרשימה שחורה.

למעלה