סיפור

הקדמה:
אתם לא חייבים להקשיב לשטויות שלי.

סוס נכנס למרפאה ואמר לרופא: דוקטור התאהבתי באשתי. הרופא שאל אותו: מה אתה עושה בחיים? הסוס עמד ושתק. הרופא התגאה שעכשיו אפילו סוסים נכנסים למרפאה שלו.

ילד עמד בחוץ בבוקר וראה מצנחים צבעוניים באוויר. אחד המצנחים ירד, הצנחן שהיה עליו ניגש לילד ונתן לו סטירה.

גנבים ניסו לפרוץ דלת של דירה, ובעל הבית התקשר למשטרה. כדי לטפל בגנבים, השוטרים החליטו לפוצץ את הדירה עצמה ולהרוג כך גם את בני הבית הישרים וגם את הגנבים.

סתם, אני עצבני.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הקדמה:
אתם לא חייבים להקשיב לשטויות שלי.

סוס נכנס למרפאה ואמר לרופא: דוקטור התאהבתי באשתי. הרופא שאל אותו: מה אתה עושה בחיים? הסוס עמד ושתק. הרופא התגאה שעכשיו אפילו סוסים נכנסים למרפאה שלו.

ילד עמד בחוץ בבוקר וראה מצנחים צבעוניים באוויר. אחד המצנחים ירד, הצנחן שהיה עליו ניגש לילד ונתן לו סטירה.

גנבים ניסו לפרוץ דלת של דירה, ובעל הבית התקשר למשטרה. כדי לטפל בגנבים, השוטרים החליטו לפוצץ את הדירה עצמה ולהרוג כך גם את בני הבית הישרים וגם את הגנבים.

סתם, אני עצבני.
סוס אחד נכנס לבר וביקש בירה.
המוזג שאל אם בכוס או עם קש.
השיב הסוס: "עם הרבה הרבה קש".

סוס אחד נכנס לבר, זהו ספר מקסים שכתב דייויד גרוסמן.
הספר מתאר מופע סטנדאפ "בשידור חי". אתה קורא את הספר, ובעצם אתה "נמצא" בתוך מופע הסטנדאפ.
כתיבה מיוחדת שהקנתה לסופר פרס.
בין היתר, (והיות שזהו מופע סטנדאפ), הסטנדאפיסט מספר לא מעט בדיחות שחלקן בספק מוצלחות אפילו וחלקן... סתמיות מאד.
כי זהו סיפור די עצוב בעצם. זהו סיפורו של אדם שחולה במחלה סופנית, והמופע הזה הוא מעין פרידה מחייו ומעין תרפיה נפשית לעצמו.
או שבעצם, אפשר לומר אפילו שזהו סוג של וידוי...
ונחש מה? כמובן שיש לו בדיחה שמתחילה ב"סוס אחד נכנס לבר", שזה גם שם הספר.
והכי מצחיק (וזו הפואנטה).... זה מה היה הסוף של הבדיחה הזו.
רמז: אסור לספר.

למעלה