סיפור

סיפור

ערב יום שישי. חסרת מנוחה, תזזיתית, אני מחפשת את מקומי ולא מוצאת. ניגשת למטבח, חוטפת משהו מהמקרר ומתיישבת מול המרקע. שיתקשר כבר. הוא יתקשר, תרגעי. אין משהו מעניין, סוגרת. אני נשכבת על הספה ועוצמת את העיניים, רואה אותו מולי, נוטף גבריות. חייבת להרגע. וכמו מאליה נשלחת היד אל מתחת לחולצה, ממששת את העור שלי שמצטמרר למגע. ההרגשה נעימה. האם גם לו יהיה נעים לגעת בי, להעביר את לשונו על עורי? אני צובטת את הפיטמה ומעבירה מעליה את היד בתנועה סיבובית, מרחפת. האם הוא יגע בי כך, בעדינות, ברכות, בפראות? איך הוא נראה בלי כל המסכות? באיזה צבע העור במקומות שלא רואים עם הבגדים? הרגשה של ריקנות ממלאת אותי, אני חייבת להרגיש את החום. טובלת אצבע בפה ומוצצת אותה קצת, בהיסח הדעת. אני מורידה את החולצה ואת התחתונים ומתחילה לגרות את עצמי, משתעשת בדגדגן, מכירה את כל השיפולים והגבעות. והוא- שמח לקראתי, כאילו אומר:`` חיכיתי לך כל הערב, למה לקח לך כל-כך הרבה זמן?`` נו, טוב, שיהיה, גם זאת דרך להרוג זמן... אני עוצמת את העיניים ומדמיינת אותו, שזוף, עורו טיפה נוצץ מאגלי הזיעה שנקוו עליו. כל-כך קרובים שכבנו על החול והתנשקנו, שואבים אחד את השני, מנסים לחטוף את הכל בבת אחת. איך הרגשתי את הזין הקשה שלו נצמד אלי, שולח גלים של תענוג מובטח למטרה, גלים כאלה כמו שהרגשתי באותו קיץ, כשחזרנו מלאות בחול מהים, והיא אמרה לי- ``את נכנסת איתי להתקלח?`` והורידה את החזיה של הביקיני, חושפת זוג שדיים גדולים ולבנים, שאני מכירה כבר הרבה זמן, אבל פתאום הם נראו לי שונים, רומזים משהו. ``בטח``, הורדתי גם אני את החזיה וניסיתי להסיר את המחשבות המשונות ממוחי, זאת הרי לא המקלחת הראשונה שלנו ביחד. מילאנו אמבט בקצף ובמים חמים והעברנו רבע שעה של פטפוטים רגילים. ואז הכל נעצר. התבוננו אחת בשניה, בהתחלה בחשש ואחר-כך בהבנה. התקרבנו אחת לשניה והתחלנו להתנשק. שלחתי את היד אל השדיים שלה, מששוחרר ההדק כבר לא ניתן היה לעצור את הכדור, ואנחנו, בטירוף מוחלט מנסות לתפוס הכל, לנסות. ``תשבי על המעקה`` היא אמרה ופישקה לי את הרגליים, לשונה מוצאת את דרכה בביטחון אל פיסגת האושר, ואני זורקת את ראשי אחורה, מתמכרת, אוחזת חזק בראשה ומצמידה אותו אלי, נאנחת ונאנקת מגלי התענוג שהולך וגובר. זרמים מכל קצוות הגוף נשלחים אל בין רגלי והרגשה של ריק איומה אוחזת אותי שם. ``תכניסי את האצבע`` אני מסננת, והיא מכניסה שתיים ואחר-כך שלוש, מבינה לליבי. כן, כך זה טוב. אני נושפת ומרפה את כולי, קצת מבולבלת. לאן הוא נעלם לי פתאום? בחדר השינה מצלצל הטלפון. אני קמה לאט, בין רגלי עדיין עוברים גלים מרטיטים. ``התגעגת אלי?`` הוא שואל. ``מאוד. מתי נפגש?`` ``אני מגיע עוד חצי שעה, בסדר?`` ``טוב, אכפת לך שחברה שלי תצטרף?``...

נשוי44

New member
נפלאה אהבת אישה

ועוד יותר שתיים , שיחרור נפלא הרגשת החופש והרטיבות שעוטפת אותך מכל עבר , לא מחליף את זה בכלום .

למעלה