סיפור

1צחי

New member
סיפור

גדלתי פיתון מתכדרר,ובאחד הימים בה אלי חבר ליראות את הנחש (מאחר והוא לא יודע כלום על נחשים)הסברתי לו שזהו נחש חנק וכו'. לאחר חודש בערך מתקשר אלי החבר ואומר לי שכשהו היה עם הכבשים זחל לו על הרגל נחש כמו שלי,אז הוא הרים אותו(ביד) ושם בחבית.כמובן הבנתי מיד מה קרה טסתי למקום וראיתי צפע עצבני בחבית...

naja

New member
מזכיר סיפור שקרה לי.

התקשרה אלי מישהי וסיפרה לי שיש לה בחצר פיתון. הסברתי לה שזה לא פיתון אלא נחש צפע והיא התווכחה איתי שזה פיתון מתכדר כמו שיש בחנות..... בסוף היא האמינה לי(אחרי שהילדים שלה עמדו לידו והצטלמו...) והזמינה אותי ללכוד אותו. ישב לה צפע מגודל באמצע הדשא והיה בשוק מרוב ההמולה שהייתה סביבו. ודרך אגב, כבר נתקלתי בכמה מקרים שאנשים הרימו(בטעות או שלא) נחש צפע ולא חטפו הכשה, אבל מדובר במזל גדול.

1צחי

New member
לפי מה

שראיתי בנשיונל על מחקרים שנערכו על הגיבון והנחושתן הם לרב מאיימים ואף ישנן הקשות דמה ורק אחוז קטן באמת מכיש

echis

New member
בולט בעניין זה הפתן השחור

כמעט כל ההכשות שלו הן הכשות סרק ללא פתיחת הפה. האם מישהו שמע פעם על הכשת אדם על ידי פתן שחור? (המונח "על ידי" לא מתאים... "על שיני" יותר טוב...
)

קראתי פעם באיזה ביטאון של חיל הרפוא

הרפואה על מקרה שבו חייל תפס פתן שחור וחשב שזה זעמן שחור אז הוא נתן לו לנשוך אותו, אבל לא קרה לו משהו רציני עד כמה שאני זוכר. אני פעם שמתי יד על צפע בזמן שהוא זחל והחזקתי אותו על האדמה כמה שניות בלי שהוא בכלל הסתובב אלי. הנחש היה נחש בוגר מעל מטר ואני ממש לא הייתי בוגר (בן 11 בערך). הוא יצא מאיזה שיח בזמן טיול כיתה ואני תפסתי אותו מיד בלי להשים לב למה זה ברגע שקלטתי מיד עזבתי אותו.

למעלה