סיפרו לי על מחקר שבדק קהילות

gal33

New member
סיפרו לי על מחקר שבדק קהילות

וירטואליות, דהיינו כמו פורומנו היקר, וגילו שעל כל משתתף 1 פעיל, יש 10 "מציצנים", יעני, 10 אנשים שקוראים את כל הודעות הפורום, נכנסים מדי יום, ואף כמה פעמים ביום, אך אינם פעילים אקטיבית. כלומר, עכשיו יש 10 אנשים סמויים מאחורי הכתף שלי שקוראים את מה שאני כותבת. אני בבית שלי, בתוך החדר האינטימי שלי... גל

RomiVais

New member
ואולי יש יותר מ- 10 על כל אחד......

זה ה"סיכון" שאנחנו לוקחים ברגע ש"חושפים" את החיים שלנו באינטרנט. בגלל זה גם אם מספרים הרבה על חיינו הפרטיים תמיד צריך לזכור שכל העולם יכול לקרוא את זה - ופשוט לא לחשוף מעל ומעבר..... לילה טוב לכולנו, רומי

שלגיה**

New member
רומי ושזה לא יגרום לך לחשש לחשוף

בל נשכח את העובדה שדרך החשיפה שלנו אנחנו עוזרים "לסמויים" שאינם רוצים לחשוף את בעייתם .... גם אני חשבתי אתמול בלילה לפני שנרדמתי על כל מיני סמויים.. ואני יודעת שיש סמויים שמכירים אותי...אבל מצד שני אין לי שום חשש לחשוף...אני כאן ומי שרוצה שיתייחס ומי שסמוי שיהיה לו טוב בסמויותו....אולי יום אחד יהיה לו /לה את האומץ לכתוב....ולהחשף...(לא לכל אחד יש את הכושר להחשף וירטואלית/מילולית....וצריך לא לשכוח זאת). ויש לנו את התת-סמוי קרי; זה שפעיל בפורום פעם ב-....וכותב/ת פעם בחודש אבל יום יום נכנס וקורא אותנו (תרתי משמע)...זה הסמוי שאנחנו "כאילו" מכירים.. אבל סמויים/גלויים...ממש גשש בלש נהייתי על הבוקר... יום שישי טוב לכולם,לסמויים ולגלויים... ואיך אפשר בלי הברכה המוכרת :סופשבוע נפלא לכולם (עם חיבוק.....
שלגיה
גלצ´וק יצא לי נאום קטן.....

gal33

New member
ממש דוקטורט על רגל אחת עשית פה,

לענין הנאום, נו, טוף לדעת שאני לא הפלספנית היחידה כאן.

RomiVais

New member
צודקת!! ../images/Emo13.gif

אני לא חוששת מלכתוב בפורום. ממש ממש לא... זו הסיבה גם שאני כותבת בשם שלי, ולא בשם אחר.... ידוע לי על "סמויים" שעוזר להם לקרוא בפורומים (לא רק כאן), וזה טוב לדעת ולעזור. אצלי העניין הוא "תת יכולת" לספר ולשתף בכל מה שעובר עלי. אבל אני לומדת (לאט לאט
) וזה בהחלט בריא. צדקת אז ואת עדיין צודקת!! המשך יום נעים, רומי

gal33

New member
צריך להימנע מפרטים אישים מזהים

במובן שמופרעים למיניהם לא יוכלו להטריד אותך. אך יש לזכור שבארצנו הקטנטונת מספיק פרט אחד וכולם יודעים מי אתה. הרי כולם פה אכלו מאותו המסטינג בצבא. ובינינו, בעצם, מה זה משנה? האדם הכי בטוח הוא זה שאין לו סודות. ונראה לי שעצם זה שאנו פה פתוחים, ומשתפים, זה יכול לעזור לכל כך הרבה אחרים שאין להם את האומץ. מספיק אחד שעזרנו לו, והיה שווה את כל הבלבלת שלנו כאן. כשאני חושבת על זה יותר לעומק (ממש מתאמצת אנוכי הבוקר...), הרי גם אני סמויה בפורום אחר. נכנסת לשם אחת ליומיים שלושה, קוראת מה שנראה לי מועיל, ואף פעם לא כתבתי שם, למרות שיש לי מה, אך זו השקעה גדולה, ואני מעדיפה להשקיע כאן, כיון שיותר קרוב לליבי. יום טוב ומלא חיוכים לכולנו, גל

ורד *

New member
../images/Emo55.gifמציצנות זהו סוג של מופרעות

אבל אני חושבת שיש כמה סוגים של מציצנים, כאלה סתם סקרנים שאוהבים לשמוע צרות של אחרים ויש כאלה, כמוני למשל, שוטטי בפורום יותר מחודש לפני שהחלטתי על הניתוח, קיבלתי המון חיזוקים להחלטתי, עוד חודש לקח עד שהעזתי לפתוח את הפה (המקלדת) וכעת אני לא יכולה בלעדיו. שיהיה לכולכם שבת נחמדה וכיפית. ורד

באיה

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

כל הדברים שכתבתם כאן, נכונים מאוד, מםני שאני הייתי אחת מן העדר המציצני. אבל עם יד על הלב, לא בגלל מציצנות לשמה, אלא ראשית, כי גם אני עברתי ניתוח כמו הרוב כאן, ושנית, אין לי כושר ביטוי שמשתווה לרובכם. למשל, אני נהנית לקרוא מה שכותבת שלגיה, ולהודות הכתובים שלה הרגשתי שאני נמצאת על הספה אצל פסיכולוג. כנ"ל לגבי רומי, גל וליר וכמה אחרים. גם שגיעות כתיב לא תורמות לבטחון העצמי שלי. אז, אם אני אכתוב לעתים רחוקות יותר, תסלחו לי. אוהבת את כולכם, האמא של הפורום.

ורד *

New member
../images/Emo79.gifלה.. לה.. לה.. לה.....לה..לה..ל

לבאיה החמודה. אהבתי את ההגדרה. עכשיו יש לנו משפחה.

באיה יקרה יקרה

באיה, תאמיני לי מהלב שלא שגיאות הכתיב משנות. ולא כושר הביטוי. מה שבשורה תחתונה קובע והכי הכי חשוב במפגש עם אנשים וביחסים הבין אישיים. זה מי ומה הבן אדם. איזו גישה, אישיות ותפיסת עולם יש לו/ה. אם את בן אדם חיובי ומה את מקרינה ונותנת. כל השאר זה רק מעל השטח. הפנים מקרב את האנשים זה לזה/ו וגם השורש האמיתי שבזכותו נמשך הקשר הלאה והלאה והלאה. אוהבים אותך ומקבלים אותך כאן כמו שאת באיה. תרגישי נוח וטוב....(אל תצערי את עצמך) שלך, דליה.

שלגיה**

New member
באיה באיה יקרה משהו חשוב בשבילך

ראשית תודה על המחמאה....הסמקתי...
שנית...הפורום כמו כל קבוצה נהנה ממכנה משותף אחד והוא נושא ניתוחים כירורגיים בקיבה לטובת הרזייה. לכן כולם כולם גם הגלויים שכותבים כאן וגם הסמוים שמציצים לכאן ברוח טובה...(אף אחד מהם לא מנסה להציץ כדי לראות השכנה שלו כותבת כאן..ולגלות כאן פרטים אישיים עליה)...באים ממכנה משותף. מבין הגלויים יש כאן אנשים בעלי מקצועות ועיסוקים שונים,יש כאן אמהות ויש כאן רווקות..(
) ,יש אבות ויש ללא ילדים ( שלא יגידו שאני מקפחת..),יש כאן מכל סוג וסוג.... ולכן השוני בין האנשים כאן הוא לא הנושא לדיון (בהא הידיעה),הוא לא המאחד בינינו וגורם לנו בחופשיות לכתוב אחד לשני,לכתוב את אשר על ליבנו כשלא טוב לנו,להיפתח באמת,המאחד בינינו הוא המאבק והתהליך לקראת ההרזייה המיוחלת ושמירה על ההישגים ע"י שינוי הרגלים קלוקלים שהביאו להשמנה שלנו והנה עוד שוני בין חברי הקבוצה; כל אחד השמין בגלל סיבה שונה ומניעים אחרים.(פסיכולוגיים נפשיים,פיסיולוגים,חברתיים וכו´) אנחנו (אני לפחות) לא אסלח לך אם תכתבי פחות בגלל שגיאות כתיב,אנחנו חברים שלך כאן ואל תחששי שמילה כזו כתובה שגוי או לא ולכן לא תכתבי אותה,אני אסלח לך אם לא תכתבי כי אין לך זמן או כי אין לך מוזה ובא לך רק להגיד שלום ולא מעבר. אין קשר לאות הכתובה,למשמעות המילה יש תוכן ואמת ממשיים וכפי שקראתי עד כה בהודעותייך ,את אישה חמה וטובה שיכולה לתרום כאן להרבה אנשים מניסיונך (לפני הניתוח ולאחריו) וכי אין קשר לגיל !!!! בכלל בכלל !!! כושר ביטוי (כמו שכתבת) הוא לא הכרטיס כניסה לפורום זה ולפורמים אחרים בכלל...אני מציעה לך לדפדף בכל מיני פורומים ברשת בנושאים אחרים ולגלות שיש אנשים בלי שגיאות שכותבים נורא ! אבל אף אחד לא מבקר אותם כי אין דבר כזה כושר ביטוי נמוך כשרוצים להביע משהו חשוב !,מוציאים את המילים וכותבים אותן איך שהן ! ברור שלמילה יש כח רב ! הן לפגוע והן לעזור ולשמח אך אני אשמח מאד לראות אותך כאן בפורום לעיתים קרובות ולשמוע ממך הכל. תדעי לך שכנות היא תכונה מדהימה שאין לכל אחד ! בעיקר מול צג המחשב...ואני חייבת לציין שאת ניחנת בתכונה זו וזה נהדר. אז יאללה להפשיל שרוולים ולהיות איתנו ...(אמא-כמו שכינית את עצמך..נהדר) שבת שלום שלגיה

באיה

New member
שלגיה מתוקה ../images/Emo108.gif

פשוט אין לי מילים. נשארתי עם פה פעור לכמה דקות לנוחך הכתבה שלך. זה כמו
ביום גשום. תבורכי ותמשיכי בכתיבה המהנה.
מכל ה
באיה

למעלה