סיפרו לי שיש לך מישהי.. זה יכןל להסביר כמה דברים

סיפרו לי שיש לך מישהי.. זה יכןל להסביר כמה דברים

When others cancel a date, it means they have to. But when Libra cancel a date, it means they have two.����

You chose the wrong one baby.

GE Kopelia. Hope you had a great sex with her.

תגידי לי שדי פד מי בולשיט. אני יותר מאשמח להאמין לך. ואם זו האמת אז ok... את לא תצליחי לעשום שום דבר שיכעיס אותי מלבד זה שאת לא דואגת לעצמך בכלל.

אם זה אכן נכון אז בואי ונאיר את מה שאת מנסה כל כך להחשיך. את לא מתמודדת. נאחזת בדבר הרנדומאלי הראשון שמצאת. אני לא אאפשר לזה לקרות. לא אאפשר לך לאבד את עצמך יותר מהמקום שאליו הגעת. את אבודה ואת צריכה לעמוד מול זה ולא להמשיך להדחיק. ולהכאיב לעצמך יותר. את הרבה יותר חזקה מזה. את הרבה יותר נבונה מזה. את הרבה הרבה הרבה יותר מכל הכאוס הזה. וכדאי שמישהו יגיד לך את זה. אל תאבדי את עצמך בדרך. אני לא יודעת מי דאג לך עד כה אבל כנראה שהם לא עשו את זה בדרך הנכונה. אני לא אתן לך להחריב את עצמך. את יכולה לעשות את השגיאות שלך קופליה, בבקשה תעשי אותם. אבל ברגע שתרצי ותחליטי, את יודעת יפה מאוד מהי הדרך להפוך את הדיסוננס של חייך לקונסוננס. אל תמתחי את המצב שלך יותר, תפסיקי להגביר את הצרימה שפוגעת בך. למה את עושה את זה לעצמך. תנהגי עם עצמך טוב יותר, מגיע לך יותר, הרבה יותר ממה שאת נותנת לעצמך.
תגידי לי או לעצמך שהרומן הזה הרגיע אותך? ברור שלא. במקסימום הוא הרגיע את היצרים המיניים שלך.... שזה גם משהו, סבבה. ראיתי אותך בגרמניה בייבי. לא נראה לי שהיה לך טוב ולא נראה לי שהשתוקקת לחזור לזרועותיה.
על איזו סיבה אוכל לחשוב כדי להבין למה בחרת באחרת.
בחרת ללכת לידיים אחרות בזמן שכולך רעדת בידיים שלי בלי שאעשה דבר מלבד להחזיק אותך.
המילים שלך התבלבלו.
האדמת כולך ברגע שהיית רואה אותי.
אפילו המצח שלך נעשה אדום.
האישונים שלך עוד שנייה התפוצצו בכל מפגש שלנו.
הרגשת את זה בכל האיברים שלך.
אני יודעת מה הרגשת. אני יודעת מה רצית.
אני יודעת למה היה לך אומץ ולמה לא.
כמה שתתעלמי מזה יותר זה לא יהיה לך קל יותר. כמה שתעשי יותר סקס (ואני בעד אבל איתי) זה רק יגביר לך יותר את הרצון שאת מנסה להתעלם ממנו. ואני לא מתכוונת ללכת לשום מקום ולוותר עלייך אלא אם תבקשי ממני לעשות זאת. אבל אין לך אומץ לשחרר אותי. כבר 4 שנים שאת לא עושה את זה. גם שנתתי לך את ההזדמנות לעשות את זה, נסוגת בשנייה. ענית לי במהירות שיא, הכי מהר שענית לי איי פעם. שחס וחלילה לא אעלם מהרקע של חייך.

אז מה גרם לך לנהוג ככה? ממה חששת כל כך אם הלכת עם אחרת? רצית לשמור על המשפחה שלך? חשבת שאיתה זה יהיה לך נוח יותר? מישהי בסטטוס שלך? אף פעם לא ביקשתי ממך שתוותרי על המשפחה שלך בשבילי. זה היה גדול עלייך? העוצמות האלו? את נלחצת ממני? אני אראה לך איך להסדיר את הנשימה לידי.
הכל יכול להתנהל באיזה קצב שתרצי.
תנסי אותי, תראי איזה דברים לא דרמטיים יש לי להגיד לך כשאת כן עונה לי.
קדימה קופליה, טריט יורסלף וול לפני שתחלוף עוד שנה בחייך ותבואי לשתות איתי קפה.
אני אעשה את מה שאת לא עושה ואדאג לך, בכל המישורים.
גם אם זה יהיה רק אפלטוני.

הבנתי שהטעו אותי וזה לא נכון

אמנם את המילים אי אפשר להחזיר אבל הן נאמרו בהמשך למי שטענו שיוצאת איתך שלא מתאימה לך וזה בלשון המעטה
בכל זאת סליחה

למעלה