סיפרי ילדים

Master Stav

New member
סיפרי ילדים

איזה ספרים זכורים עליכם מילדותכם שאתם מעניקים לילדים שלכם ? עבורי האולטימטיבי היה ...הנסיך הקטן

ספרים שאשמח להעניק לבני

דירה להשכיר בייגלה אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים הדודה שלי מרחוב הנביאים איך האדם הקדמון המציא לגמרי במקרה את הקבב הרומני טיפ טפה של חורף

Master Stav

New member
איך האדם הקדמון המציא לגמרי במקרה את הקבב הרו

מני ... רוצה לדעת מה זה ....

זה ספר מעולה של מאיר שלו ../images/Emo13.gif

שכמו כל הספרים שלו, הם כתובים כך שאפשר להקריא לילדים, ולהנות על הדרך מבדיחות שמבוגרים מבינים... לא הצלחתי למצוא בשום מקום קטע מהספר אז תצטרך להסתפק בתמונה של הכריכה
בתיאבון!

יוסף בא

New member
מי רוצה קרנף בזול

לא ממש מוכר אבל אני ואחי אהבנו לקרוא ולקרוע אות וכיום הוא זיכרון מתוק לכולנו

AlonPe

New member
ה-הוביט,

ואח"כ שר הטבעות וכל השאר. האמת, שהתחלתי פעם להקריא להם, אבל כנראה שזה היה מוקדם מדיי. אחר כך הגדול התחיל לקרוא בעצמו! וואי איך התרגשתי!
אבל הפסיק באמצע, לא התחבר
היה לי קטע עם הגדול (כשהוא היה קטן
) לא זוכר באיזה גיל זה היה, ניסיתי להקריא לו את אחד מסדרת המומינים, שאגב, גם הם ספרים נפלאים בעיניי, הספרים הרבה יותר טובים וחכמים מסידרת האנימציה (שגם היא לא רעה בכלל!) תוך כדי הקריאה, הבנתי שזה גדול עליו. השפה שם גבוהה מדיי.
אבל משום מה הוא כל כך התלהב, אני חושב שבגלל ההתלהבות שלי, שלמרות שהוא כמעט לא הבין כלום, התעקש שאמשיך להקריא עד הסוף. זה היה הספר ה-'ארוך' (שקוראים בהמשכים-כל ערב פרק) הראשון שקראנו. וכן - כמובן, הנסיך הקטן.... ספרי קטנטנים יותר, זו לא כל כך "חוכמה" כי אין להם הרבה ברירה, הם בולעים את מה ש-"מאכילים" אותם
אבל אני חושב שכש-לנו יותר כיף להקריא, הם מרגישים את זה, וגם נהנים יותר, וללא ספק אחת הסיבות להנאה שלנו מלהקריא ספר (חוץ מ-אם הוא 'טוב' או 'לא טוב') היא זכרונות ילדות, וכאן הרשימה ארוכה - כמובן דירה להשכיר (ומעשה בישלושה אגוזים - ובכלל לאה גולדברג נהדרת!) אגב - אחד הזכרונות שלי הוא מ-תקליט שהיה לי של שמוליק סגל.... יייוווו!!!! איזה קטע! גיגלתי ומצאתי! חחח! מצורפת כאן העטיפה של התקליט! קטעים! וככה זורק מהראש, רשימה חלקית: ביצה שהתחפשה בייגלה מיץ פטל עלילות פרדיננד בקיצור פיתחו את השער (אילת עם שמשיה תכלכלת...) שירים שענת אוהבת במיוחד ועוד ועוד . . . .

MrCheff

New member
ספרי ילדים

מיץ פטל פטר והזאב דירה להשכיר מעשה בחמישה בלונים

AlonPe

New member
כמובן! כמובן!

פטר והזאב! איך שכחתי! עם הכריכה השחורה הזו, והדף המתקפל הזה בסוף! (והציור המקווקוו של הברווז בתוך הבטן של הזאב! גרר!) כמובן - המוזיקה! על מעשה בחמישה בלונים - היה לי ויכוח עם אשתי - לא הכרתי אותו מילדות אלא רק בתור אבא. הייתי בטוח שהוא ספר חדש, מהשנים האחרונות! כמובן ש- (כמו ברוב המקרים!
) היא צדקה - הספר מ-1974!!!

יוסף בא

New member
יוווווווווו נכון יש לך עדיין עותק של הספר?

איך אהבתי אותו אבל מה לעשות לא הרבה שרד אצלנו בבית

למעלה