סיפרנו להורים שלי על ההיריון

rona25

New member
סיפרנו להורים שלי על ההיריון

(מעתיקה את נוסח ההודעה מפורום היריון ולידה) פשוט באתי ואמרתי "תשמעו, אני בהיריון" ומיד אבא שלי צעק - "ידעתי"!!! ואחותי קפצה עלי בנשיקות וגם אמא שלי.... ומיד התחיל סבב טלפוני ל 2 האחיות הנוספות שהיו די בהלם.. זהו, איזה כיף ואיזו הקלה אני מרגישה אחות אחת ממש כעסה שסיפרתי לה יחסית מאוחר (שבוע 11 זה מאוחר????) ושאלה למה לא סיפרתי לה קודם.... והכי כיף... אחותי (זו שלא כעסה.. כן מסובך אני יודעת - הרבה בנות) סיפרה לי על ההיריון שלה ועל ההפלה שהיתה לה בשבוע 6 ועוד דברים נורא אישיים שלא ידעתי קודם, וממש שיתפה אותי - אני מרגישה כזה BONDING כעת איתן.... זה ממש כיף - כי אין לי חברות בהיריון (רובן בהודו או גרות עם חבר) וזה כיף שיש עם מי לדבר, מלבד עם בנות הפורום המדהימות... איזה כיף - כזו הקלה!!!!! עכשיו נותר לחכות לתגובתה המרנינה של חמותי "הנחמדה"..... נספר לה בסופ"ש ואני מתה לראות איך היא תגיב (האם באדישות כצפוי? או שמע תפתיע) בקרוב אצל כולכן!!!!!

fila

New member
../images/Emo24.gifרונה../images/Emo13.gif

שמחה שעבר ככה, ואני לא חושבת שחמותך- מגעילה ככל שהיא יכולה להיות, תוכל להשאר אדישה לבשורה, הרי זה יהיה נכד/ה שלה!!! וגם אם היא תהיה ממש ביצ´ית, אז מה? את מאושרת, יש לך את המשפחה והבעל הנלהבים שלך , לא צריך יותר מזה!

shelycat

New member
..............

שמחה שהבשורה התקבלה בשמחה והתלהבות במשפחה שלך ואני בטוחה שזה יסתדר גם עם חמותך ואם לא אתם יכולים לעושת במה שאנחנו משתשעים במחשבתנו לעשות כשיגיע הזמן: לא לספר לה, כלומר לדחות את זה ואת המפגשים איתה ככל האפשר ואז כשהיא תגלה זה יהיה כבר אחרי שתהיה בטן ואי אפשר יהיה להסתיר או אפילו להפגש רגע "לפני" שיוצאת הבטן ולא לספר ואז לא להפגש בכלל בטוענות שונות עד אחרי הלידה שאז נהיה חייבים לספר כבר.

רחלילי

New member
שאלה לאלה שלא מתכוונות לספר בהתחלה

אני שואלת כי הנושא מעסיק גם אותי. למה בעצם אתן בוחרות לא לספר להורים/לחותנים בהתחלה? זה מאד חשוב לי לדעת.

אתי@

New member
רחלי - יש משהו

שאנחנו צריכות לדעת

רחלילי

New member
לא, אבל המחשבות רצות בראשי

כלומר מה אומרים ומתי וכאלה. לי עדיין יש את אותה תחושה שהמשפחה שלי לא תדע על ההריון בהתחלה שלו. אפילו רצות לי בראש מחשבות של לדחות פגישות וכאלה שלא יראו. כי אני דואגת לגוף שליח ושמתי לב שאחרי מפגשים ופיצוצים איתם אני נהיית חולה בלשון המעטה - הגוף שלי יוצא מקו הבריאות. וכשאהיה בהריון אני חושבת שארצה להגן על עצמי ועל מי שבתוכי. זה מאד מאד עצוב, הם פשוט לא מהווים עבורי מקור תמיכה אלא בדיוק להפך. זה מאד עצוב במיוחד כי זו המשפחה שלי שממנה באתי וממנה אני אמורה לשאוב כוחות לא? בכל מקרה זה המצב וכמה שאנסה ליפות את זה זה יהיה פתטי להתעלם מזה. וברור שכאשר יהיה לי מה לספר אתן תדעו, תאמינו לי. הרי איפה עוד אפשר לשפוך את ליבי ואת החדשות הלוהטות?!

אתי@

New member
רחלי היקרה, קבלי ../images/Emo24.gif

ואני מקווה שכשזה יבוא, זה יעבור הכי טוב שאפשר. אומרים שיש נשים שבהיריון נעשות מאוד חזקות (איסטינקט אימהי?), ואולי דוקא אז תלמדי להתמודד איתם יותר טוב...

rona25

New member
עד שבוע 12 יש חשש מאוד גדול

להפלה טבעית (ספונטנית) ויש הרבה שחוששות לספר לכל העולם ואח"כ תהיה להן הפלה זה קרה לחברה שלי והיה ממש לא נעים..... אנחנו העדפנ לספר אחרי שהכל יהיה בסדר.. ואכן היה קשה נורא להתאפק!!!

ayush

New member
אבל...רונה, ונגיד וחס וחלילה ../images/Emo57.gif

חס וחלילה, טפו טפו טפו ... עוברים הפלה, א לא היית מספרת ? שהיית בהריון ועברת הפלה ? אנחנו סיפרנו די מוקדם, אחרי שראינו דופק. לא יכולנו להתאפק, מה גם שידענו שזה מאד ישמח אותם - אז למה למנוע שמחה ?? הריון קל ומשעמם

rona25

New member
זה נורא אינדיבידואלי

חלק ירצו לספר וחלק ירצו להתכנס בתוך עצמם ול"עכל" את האובדן אישית - לאמא שלי ולאחיות שלי יש פה גדול - ובמידה והייתי מספרת להן בשבוע 7 אחרי שראינו דופק אני יודעת שלמרות כל תחנוני ובקשותי תוך שניות כל המשפחה המורחבת, השכנים, החברים והדודים היו יודעים.... לכן העדפתי לדחות את זה בכל מקרה השמחה גדולה גם עכשיו, למרות הדחיה

שמופית

New member
שיו ! איך הצלחתם לשמור סוד

שכזה במשך חודשיים ??? אני מתארת לעצמי שזו בהחלט הקלה ושמחה שנוצר איחוד במשפחה. מאחלת לך בהצלחה אצל החמות

אתי@

New member
כל הכבוד שהצלחתם לשמור בסוד כ"כ

הרבה זמן אפילו מהמשפחה. שיהיה בהצלחה עם החמים

nikit1

New member
מזל טוב על הבשורה להורים

ובהצלחה עם החמות
נ.ב. כל הכבוד על האיפוק- 11 שבועות?! לא הינו מסוגלים...שנינו פטפטנים בכל הנוגע לסודות טובים...

Hadar p

New member
רונה איזה מרגש לשמוע../images/Emo140.gif

באמת "ירדה לך אבן מהלב" לא נראה לי שאפשר לשמור דבר כזה בסוד! הריון זה דבר כ"כ מדהים שגם אני הייתי כועסת על אחותי אם היא לא היתה מספרת לי מיד כשהיא ידעה.... העיקר שעכשיו הם יודעים! ויש לך עם מי עוד לדבר על ההריון ולהתיעץ! בקשר לחמותך יש בי תחושה שהיא תשמח! אי אפשר להשאר אדישים להודעה כזו! מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם! ואם חמותך תיהיה אדישה.....בעיה ש-ל-ה! היא תפסיד! נשיקות!

למעלה