סיפרתי לכם שהוציאו לי את הבקבוקון??

anati4

New member
סיפרתי לכם שהוציאו לי את הבקבוקון??

הניתוח היה לפני שבוע... הניקוז ירד ל28 והרופא שלי הוציא לי את הבקבוקון בערב החג... התסכלתי על הצינורית הארוכה והמגעילה ולא הבנתי איך הדבר הזה היה בתוך בית השחי שלי...אני שומרת את זה למזכרת... לא רוצה דברים כאלה בתוך הגוף שלי יותר... ואני מפחדת ממה שיוחדר לתוכו כימי צינורי מהיום בו אתחיל את הטיפולים... כל הפחדים חוזרים שלי...הייתי באיזה אופוריה כמה ימים מאז הניתוח...כאילו הכל מאחורי ...איזו אשלייה.

לא אשלייה בכלל-חלק מהחיים

זה עניין של השקפה . אפשר להסתכל על החיים כמו קפיצה מפיסגה לפיסגה. טרילילילילילילי בום, או להסתכל מהעמק אי שם למטה שם לא רואים ממטר. אני בעד איגרה רמה, בירא עמיקתה זה למתים. ואת כל כך חיה. טיול אופנועים, שופן, ים, שימחה,חו"ל, הגיגייך, שנינותך,שימחתך. הכימו יתן לך סוף סוף דקה של שקט, לנוח ולתכנן את הפסגה הבאה שתכבשי.

מלמלה

New member
לא אשליה

טוב שקבלת לחג שחרור מהבקבוקון שהוא באמת מגעיל אני בטוחה שזה הוסיף לך לשמחת החג ולאופוריה וכן, את בתחילתה של דרך הטיפולים, הפחדים, מחשבות רעות הכל .... אני השתדלתי בימים הקשים לא להסתכל מעבר לאותו יום אלא כמו נמלה קטנה לעבור כל מכשול ורק אז להתפנות רגשית וגופנית למכשול הבא מאוד התחברתי לשיר "מחשבה טובה חזרי מיד......" ובימים הטובים לחייך מה שיותר ולצבור כוחות לימים קשים

עליזה 22

New member
הטיפולים קשים אין מה להגיד,אבל

תקבלי אותם באהבה ,עם כל טיפה שתכנס לגופך תגידי לעצמך ,זהו עכשיו מתחסל כל תא שאולי חושב שיוכל לטייל בגופי. תדמייני שאת רומסת אותו עם נעלך. וומה שכן מעודד, כמה ימים לאחר הטיפול את שוב חוזרת לחלוטין לעצמך והכל נראה שוב טוב. ועוד ,אני השתמשתי בגראס בשלושה 4 ימים לאחר הטיפול וזה עזר פלאים!1 לא שאני ממליצה להסתמם אבל לא הייתי זקוקה לתרוםפות נגד תופעות הךוואי.

מזי א

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב

מזל טוב להוצאת הבקבוקון איך את מרגישה מבחינה גופנית? הכימו' יעבור ואת עוד תצחקי על הכול, הספקתי כבר להכיר אותך קבלי הכול בeasy וזהו. מצב נתון שאין ממנו אפשרות התחמקות ואני חוזרת על ההמלצה מפעם , נפש חזקה זה הפתרון, אל תתני לשום דבר לשנות לך את ההרגשה, נכון , הכימו' לא קל, במיוחד השבוע הראשון לאחר הטיפול, אבל אח"כ הכל חוזר לקדמותו. דרך אגב , איפה תעברי את הטיפולים ואיזה סדרה? שבת שלום חמודה

anati4

New member
הי מזי תודה...

אני יודעת שמחכים לי דברים לא קלים... אני לפני החלטות איפה לטפל ויש כמה אפשרויות...מאיר או תה"ש ? לא יודעת עדיין אולי בלינסון אנחנו בבירורים... המון תודה על התמיכה של לפני...ואולי עוד אזדקק כי הסיפור לא נגמר כאן... כשהוציאו את הרקמות גילו עוד מיני דברים נחמדים שוחים בפנים בקטן...אז אולי אאלץ ללכת על משהו יותר קיצוני...דיכאון. תודה על העידודים... אני חושבת שקודם יתחילו בהקרנות אוחר כך בכימו אז נראה... שבת שלום בינתיים...

anati4

New member
בזמן שאת כתבת לי אני כתבתי לך...

כי שכראיתי את ההודעה שלך כאן זה כבר היה אחרי ששיגרתי את המייל אלייך דקה קודם...כך זה לא שזה היה כ"כ מהיר אלא שפשוט כתבנו אחת לשנייה במקביל....חיים ארוכים!

galiavdb

New member
מקווה שיעבור בקלות../images/Emo140.gif

אורך רוח וסבלנות. כנראה צריך לקחת אויר ולהמשיך... לקחת כל שלב בתורו. להחלים מהניתוח, להתאושש, להנות קצת מהאביב. להקשיב לתוכניות של הצוות היקר שמטפל בך, ואין מה לעשות, צריך לחזור ל"עבודה".. להקרנות ו/או לכימו, להמשך ההתמודדות. מהכרות אישית דרך אגב: בבלינסון/אשפוז יום/הכימו: יש צוות של נשמות טובות. אבל אני מאמינה שכאלה יש בכל מרפאה. יהיה אולי יותר קל, ככל שתדעי יותר מהר לקראת מה את הולכת ואיפה. תחייכי חמודה.
שבת שלום גליה

מזי א

New member
טיפולים

בסוף זו החלטה שלך, אני הרי טופלתי בכל הדברים בבלינסון והצוות שם פשוט מקסים ממזכירה רפואית לאחות ובטוח שהרופאים גם הצוות של ההקרנות, שנמצא קומה מתחת ,פשוט מדהים מי האונקולוג שלך? תבדקי עם מי הוא/היא עובדים וזה גם שיקול אל תכנסי לדכאון, את ממש צריכה את כל הכוחות ביי ושבת שלום

galiavdb

New member
מסכימה איתך לחלוטין

יש אנשים טובים בבלינסון במכון האונקולוגי. הטיפולים הופכים לפעמים יותר קלים כי יש הרגשה שאכפת להם... בטוח שהשהות שם עוברת יחסית בקלות בגללם. שבת שלום גליה

למעלה