סיקור אלבומי דודו - 2!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיקור אלבומי דודו - 2!

והפעם על הדיסק השני של דודו - "מתוך בחירה": השאלות: * האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: * האם יש לך את הדיסק בבית: * אם לא, למה לא? * השיר האהוב עלייך בדיסק: * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: * למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? * בכלליות: ציון לדיסק: * הערות לסיום:

RTur

New member
עונה:

* האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן * האם יש לך את הדיסק בבית: כן * אם לא, למה לא? יש לי * השיר האהוב עלייך בדיסק: קשה לבחור.. פוג אל נאחל, ולך מה זה עושה * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: הרמיקס של פוג אל נאחל * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: הוא עושה את כל מה שאני רוצה לשמוע (באת עם השקט, פוג אל נאחל, אני רץ, הייה לי חבר) אבל הייתי שמח אם הוא היה עושה גם את "ולך מה זה עושה" * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: סוס ועגלה, זמן שלנו, אמרי לי, לרגע * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: בהחלט! * למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? יש לי * בכלליות: ציון לדיסק: 9.99! * הערות לסיום: אחלה דיסק - מאוד מומלץ!

שלקוששש

New member
אני עונההההההההההההההההה

והפעם על הדיסק השני של דודו - "מתוך בחירה": השאלות: * האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן!!! * האם יש לך את הדיסק בבית: כןןן!!! יש לי אותו פעממים!!! * אם לא, למה לא? מה למה לא!? חח * השיר האהוב עלייך בדיסק: אני רץ (למדתי ממנו המון) * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לא חושבת שיש * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: מתוך בחירה * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: לא נראה לי שיש דבר כזה * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: בארורררררררררררררר * למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? * בכלליות: ציון לדיסק: 09 * הערות לסיום: דודו כפרע עלייך כל שיר שלך הוא סיפור שלי!!

באבושקה

New member
תורי לענות!!!

"מתוך בחירה": השאלות: * האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כמובן!!! :) * האם יש לך את הדיסק בבית:איך לא(??!) * השיר האהוב עלייך בדיסק:בכללי כ-ל השירים אבל בעיקר "אני רץ" ו"באת עם השקט" * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אין ולא יכול להיות כזה דבר * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:השיר מבןצ'אצ'י "ולך מה זה עושה" * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: אממממ שאלה קשה.... * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:ללא ספק!! אחד הדסקים המשובחים!! * בכלליות: ציון לדיסק:10+++ * הערות לסיום: אפילו אמא שלי מתה עלייך דודו!!! נשיקות ושבת שלום!!

וסטרייך

New member
שקרנית מסריחה

מה עם להתקשר לחברה הכי טובה שלך? הלוואי שתאכלי מצה ותיחנקי ותמותי מוות כואב. בגיל צעיר. מצה עם אבוקדו!!

אני../images/Emo204.gif

* האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:אכן=] * האם יש לך את הדיסק בבית:כן * אם לא, למה לא?יש לי * השיר האהוב עלייך בדיסק:שכחתי לאהוב ואני רץ * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:אין כזה.. * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:ולך מה זה עושה * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:ולך מה זה עושה * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כןן * למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?יש לי * בכלליות: ציון לדיסק:10 * הערות לסיום:חופש נעים

xcl9

New member
בקשה קצת מוזרה .....

אני חייב את השיר "סוס לעגלה" למחשב. אני יודע שיכול להיות שלבוא לפורום מעריצים של דודו טסה ולבקש להוריד את השיר בצורה לא חוקית זה אולי לא הדבר הנכון ביותר לעשות - אבל אני מאוד מעריך את דודו ואת המוזיקה שלו , אבל לא עד כדי כך שאני אקנה את הדיסק שלו בשביל שיר אחד .... אז מי שיכול לעזור לי ולהוציא מהדיסק את השיר הזה למחשב ( לא חסר תוכנות שעושות את זה ) אני אודה לו מאוד כי אני חייב את השיר הזה . דרך אגב , אפשר לדבר איתי גם במסרים אם אסור לדבר על זה פה בפורום....

למעלה