סיקור אלבומי דודו 3!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיקור אלבומי דודו 3!

הפעם על הדיסק האחרון שיצא בינתיים לדודו: "בדיוק בזמן" שאלות: השאלות: * האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: * האם יש לך את הדיסק בבית: * אם לא, למה לא? * השיר האהוב עלייך בדיסק: * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: * למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? * בכלליות: ציון לדיסק: * הערות לסיום:

RTur

New member
עונה:

השאלות: * האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן * האם יש לך את הדיסק בבית: כן * אם לא, למה לא?
* השיר האהוב עלייך בדיסק: "נסיכים וסוסים", "ימים צבעוניים", "אבוא אלייך" * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: בעיקרון אני אוהב הכל אבל אם חייבים לבחור אז "לאט מעט" * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: "נסיכים וסוסים" (כי הוא הוריד אותו מהפלייליסט של ההופעה
) וגם את "פוצי" ו-"אבוא אלייך" * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: הכל חוץ מ"בדיוק בזמן", "זוזי", "הלילה לא", "פוג אל נאחל", "שכחתי לאהוב" * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברוררררר!!!! * למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? * בכלליות: ציון לדיסק: מתוך 10... 85! * הערות לסיום: דיסק פשוט מדהים שבזכותו התחלתי ממש לאהוב את דודו ואחרי שקניתי אותו קניתי את שני האחרים אחרי שבועיים..

שלקוששש

New member
תורה של האדומה, לענות ;)

הפעם על הדיסק האחרון שיצא בינתיים לדודו: "בדיוק בזמן" שאלות: השאלות: * האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן! * האם יש לך את הדיסק בבית:כן, רק חבל שאני לא יכולה לספר לכם איך... ו..יש לי גם את הפוסטר הענק של הדיסק.. * אם לא, למה לא?___ * השיר האהוב עלייך בדיסק: הכל חוץ מלאט מעט והלילה לא * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לאט מעט והלילה לא * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: פוצי והשיר הזה על האגדות ילדים.. * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: אזהו ש.. כל שיר של דודו אני מזהה בלי קשר לדיסק או לא * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: נו בארוררררררררררררררר * למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? * בכלליות: ציון לדיסק: 7 (הלילה לא מוריד את כל הנקודות) * הערות לסיום: דודון חמוד שלי, תודה!

שלי../images/Emo204.gif

* האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן * האם יש לך את הדיסק בבית:כן * אם לא, למה לא?יש * השיר האהוב עלייך בדיסק:אממ כמעט הכל שכחתי לאהוב..וכולם..חח * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:אין * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:פוצי * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:פוצי * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כמובן
* בכלליות: ציון לדיסק:10-הדיסק שהכי אהבתי

hadaroshh

New member
עונה =]

* האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:ברור... * האם יש לך את הדיסק בבית: יאפ.. * אם לא, למה לא? * השיר האהוב עלייך בדיסק:זוזי..שיר שולט! * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:פוצי לא יודעת למה.. * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:פוג אל נאחל * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:אממ.. נראה לי את כל אלה שלא פורסמו..(חוץ מפוג אל נאחל שבטוח הייתי מכירה..) * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:ברור! ;-] * למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? * בכלליות: ציון לדיסק:10 * הערות לסיום:דודו טסה שולט... =]

למעלה