סיקור אלבומי דודו!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיקור אלבומי דודו!

פינה חדשה שאני מעלה.. כל פעם נדבר על דיסק אחר של דודו ותענו על סדרה של שאלות.. והפעם הדיסק הראשון הנורמלי של דודו (עם כל הכבוד, אנחנו נתעלם מ"אוהב את השירים" חחחחח) - "יותר ברור" השאלות: * האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: * האם יש לך את הדיסק בבית: * אם לא, למה לא? * השיר האהוב עלייך בדיסק: * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: * למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? * בכלליות: ציון לדיסק: * הערות לסיום: (קרדיט ליפית מפורום רוק ישראלי שגנבתי ממנה את הרעיון חח)

RTur

New member
עונה:

* האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן * האם יש לך את הדיסק בבית: כן * אם לא, למה לא? יש לי * השיר האהוב עלייך בדיסק: "טפטופים" * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אממ.. "שמע ישראל" (מזכיר לי את סעדו) * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: בעיקרון כבר שמעתי את "טפטופים" בהופעה אחת אבל אחרי זה הוא הפסיק לשיר אותו.. אז אני אשמח אם השיר יחזור לפלייליסט של ההופעה.. * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: כל השירים חוץ מיותר ברור וטפטופים * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: אם הייתי צריך להמליץ על דיסק כלשהו של דודו אז הייתי מעדיף להמליץ על שני האחרים אבל בכללי כן.. * למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? יש לי * בכלליות: ציון לדיסק: 8 * הערות לסיום: דיסק נחמד אבל אני אוהב את שני האחרים יותר..

מה רע בסעדו?../images/Emo7.gif

שלקוששש

New member
אני עונהההההההההההההההה

השאלות: * האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:בארורררררררררר * האם יש לך את הדיסק בבית: בארורררררררררררררררר * אם לא, למה לא? * השיר האהוב עלייך בדיסק: יותר ברור * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: המנגינות * השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:יותר ברור * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:חחח לא נראה לי שיש כזה דבר * האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:בארורררררררררר * למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? * בכלליות: ציון לדיסק:9 * הערות לסיום: דודו אני אוהבת אותך!!

באבושקה

New member
עונה:

* האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן * האם יש לך את הדיסק בבית: יש לי אותו אבל הוא לא אצלי (אצל חברה) * אם לא, למה לא?ראה השאלה הקודמת * השיר האהוב עלייך בדיסק:יותר ברור ועכשיו * שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:המנגינות השיר שהכי תרצולשמוע בהופעה חיה:יותר ברור * למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:טיפטופים *האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור!! שווה ביותר *בכלליות: ציון לדיסק:9 * הערות לסיום: דודו המלך!!

למעלה