סיקור דיסק

סיקור דיסק

באלי... ניו יורק רפיח שיר אהוב? שיר אהוב לפי מילים? שיר אהוב לפי לחן? משפט אהוב בדיסק?< שיר מצחיק? שיר שגורם לבכות? שיר פחות אהוב? מילה לסיום רק על ניו יורק רפיח(הדיסק)

•No¥a•

New member
../images/Emo179.gif

שיר אהוב? ניו יורק רפיח
שיר אהוב לפי מילים? שיקו!!1 שיר אהוב לפי לחן? ממ.. לא'דעת :X משפט אהוב בדיסק? "את דומה ליפתה וזה חבל" ^^ שיר מצחיק? ערוץ הילדים שיר שגורם לבכות? לב מפלסטיק שיר פחות אהוב? שגר פגר מילה לסיום- גאיי.

פרקשון

New member
גם לי בא

שיר אהוב? עושה ביד שיר אהוב לפי מילים? שזיף שיר אהוב לפי לחן? לב מפלסטיק משפט אהוב בדיסק? אני הבנתי כבר מזמן שנקבה זה כמו סרטן שיר מצחיק? נורית שיר שגורם לבכות? אף אחד מהם שיר פחות אהוב? רוצה ללכת למרות שהוא שיר טוב

פרקשון

New member
../images/Emo45.gif

אבל תראי בואי לא נתווכח עם טובי שאומרת שנקבה זה שטן נקבה היא גם סרטן וגם שטן לא?

../images/Emo26.gif

ניו יורק רפיח שיר אהוב? ניו יורק רפיח [דה] שיר אהוב לפי מילים? ערוץ הילדימים שיר אהוב לפי לחן? ראש הממשלה משפט אהוב בדיסק? "תלך לבצפר, תלך לצבא, תזהר שלא למות.. תשמור על המדינה!" שיר מצחיק? פרי נתתי לנורית שיר שגורם לבכות? לא לבכות,,, אבל הוא עצוב- שזיף שיר פחות אהוב? "רוצה ללכת" ו"את יודעת" מילה לסיום- כולכם דפוקים ורק אני בסדר

Hezi The One

New member
ציצימ!

שיר אהוב?ניו יורק רפיח שיר אהוב לפי מילים?ניו יורק רפיח שיר אהוב לפי לחן?עושה ביד משפט אהוב בדיסק?""איך זה לפעמים את מבינה ולפעמים את בת זונה" שיר מצחיק?שגר פגר שיר שגורם לבכות?שזיף שיר פחות אהוב?ערוץ הילדים מילה לסיום-העול הזה מסריח:]

למעלה