סיקור דיסק

הוד11

New member
סיקור דיסק

דווקא אהבתי את אטיך שיצאה הפעם הראשונה והחלטתי להמשיך והפעם סיקור דיסק "האלטרנטיפקס" האם יש לך את הדיסק- יש לי צרוב (מצטער...) אם לא מדוע? מה השיר שאתה הכי אוהב בדיסק- גבר אחי גרסת הרמיקס מה השיר הכי פחות אהוב עלייך- עבריין צעצוע מה דעתך על סגנון האלבום? לפי דעתי האלבום פשוט מצויין, הוא כולל חלק מהשירים היפים ביותר של טיפקס (אם ואחות, בבית אבא, מעלה אבק) ויש בו סגנונות שונים כולם טובים בזכות עצמם האם לדעתך הוא מהאלבומים הטובים של טיפקס- אני לא מחשיב אותו כל כך כאלבום כי אין קשר בין השירים (שימו לב שהדיסקים של טיפקס כולם מגובשים מאוד) אך כדיסק אוסף הוא מצויין מסולם אחד עד עשר כמה היית נותן לאלבום- 8

הוד11

New member
אוי סליחה!!!

לא התכוונתי לשלוח את התשובות ביחד מצטער בטעות זה קרה

אוקיי

האלטרנטיפקס-האלבום השני מתוך האוסף של טיפקס. אין לי את הדיסק, לא חשתי צורך לקנות את האוסף כי יש לי את רוב הדיסקים של טיפקס. לעומת זאת אני מאוד אוהב את הדיסק הספציפי הזה, הוא מראה כאילו את השירים האהובים על הלהקה, השירים שמאחורי הזרקורים, שירים שלא קיבלו את התהילה שמגיעה להם. גל אמר על זה בראיון לרשת ג' כשיצא האוסף שהרעיון של טיפקס היה בהתחלה להוציא את השירים המקפיצים והמגניבים שיטריפו את כולם ויגרמו להם לקנות את האלבום ורק שם להתקל בשירים האלה. זה נראה מצוין באלבומים השני והשלישי של טיפקס. כדיסק אוסף אני מאוד אוהב אותו והייתי נותן לו 9

Funky Giraffe

New member
שלי

האם יש לך את הדיסק- יש לי פעמיים. אחד רכשתי עם יציאת האלבום, והשני אחי הקטן קנה כשחשב שלא היה לי שנה אח"כ בערך מה השיר שאתה הכי אוהב בדיסק- לא זוכר כ"כ איזה שירים יש שם, אז גבר אחי רמיקס ועוד שבת רמיקס מה השיר הכי פחות אהוב עלייך- בבית אבא והרמיקס לג'וני מאר, רק כי הוא לא משהו כ"כ לעומת המקור מה דעתך על סגנון האלבום? מגניב ביותר. ככה עושים אוסף אלטרנטיבי! האם לדעתך הוא מהאלבומים הטובים של טיפקס - אלבום? נהה. אוסף חמוד ביותר מסולם אחד עד עשר כמה היית נותן לאלבום- בין 6 ל8

הוד11

New member
ג'וני מאר המקורי באמת טוב יותר

אבל גם הגרסה הדיכאונית לא רעה. אולי בגלל זה את גבר אחי הרמיקס אני לא אוהב רק בגלל שהוא שיר גדול אלא בגלל שגם המקורי לדעתי די גרוע.

למה אתה אומר ככה.........

(למרות שכל אחד ודעתו) אבל בהחלט שיר מקסים, האמת שבדרך כלל אני לא אוהבת רמיקסים, אבל בשיר הזה ספציפית, הוא ממש אבל ממש טוב. אני ממליצה לשמוע שוב ולהתיחס לכול המעברים, ולהבין את המעברים. ובעצם לשמוע את השילוב ולראות את השילוב... בין מוזיקה שנוצרה במחשב,לבין כלי נגינה. וכמובן יש סאונד טוב ועוד מלא דברים שצריך להשים לב. ואז תבין שהשיר הזה ממש.. ממש מעולה. ערב טוב אנשים

אהה ואיך שכחתי לתת ציון........

הציון שלי הוא -5- (קצת נמוך אני יודעת) בהתחשב בנסיבות שלשיר יש פותנציל גבוה יותר אז נתתי ציון 5 אני באמת חושבת שיש לשיר יכולת יותר גבוה ממה שנעשה!!! למרות שבגדול אני אוהבת את הדיסיק הזה

הוד11

New member
הרמיקס גדול

אחד מהטובים של טיפקס בהחלט אחד מהגדולים של ביג אמ. אבל המקורי לא משהו

תגיד לי השתגעת?

בבית אבא זה אחד השירים הכי טובים של טיפקס. ללא ספק הכי מוצלח, הכי סאטירי והכי מצחיק כשהוא לוקח את כל השאר בספרינט בסיבוב. אני יכול להתחיל לצטט ממנו אבל אני לא אסיים!

תרגעו, תרגעו, ../images/Emo11.gif

זה לא שאמרתי שהדיסק הזה לא טוב,,,, אלה: אני רק אומרת, שלדעתי יש לדיסק הזה יכולת הרבה יותר ממה שנוצר (ואני חושבת שנוצר הרבה, ואני מאוד אוהבת את הדיסיק הזה. כבר אמרתי את זה בהודעה הקודמת, לא?) אז היצירה הזו ממש טובה, ואני עדין חושבת שיש מקום לשיפור, ותשאלו אפילו את קובי אוז (אם הוא בא לפה לפעמים. חח
) שמדיסיק לדיסיק, משיר לשיר, האמן יותר מתפתח לא? (אבל במחשבה שנייה תמיד יש מקום לשיפור, אז למה אני מבלבלת בשכל. חח. אז,,,,,, קבלו תיקון מגיע לדיסיק הזה 8,,, איזה נדיבה אני יהוו חח סתם סתם קבלו באהבה -8- מכול
) ושימשיכו ליצור מוזיקה כזו יפה שכולנו נשמע אותה

הוד11

New member
נכון, אתה צודק לחלוטין

שיר מהחמישיה הראשונה עם הכי הרבה ציטוטים נהדרים (שימו לב לחתימה שלי זה שנים). אבל לדעתי עידו התכוון לגרסת הרמיקס שהיא באמת לא טובה כמו המקור

Funky Giraffe

New member
בבית אבא הוא מהשירים

שאני מגיע אליהם ומעביר כי אין לי סבלנות להאזין לזה. ניסיתי כמה פעמים, לא הלך
ההודעה הנ"ל נכתבה ברצינות וניתן להסיק שהיא נכתבה ברוח הומוריסטית - אז קחו אותה ברצינות

הוד11

New member
למה?????

כל הקטע זה להקשיב לשיר ולראות איך כל המנגינות מתיישבות בול עם המילים אני דווקא כל פעם שאני שומע טיפקס מתרגש שאני שומע את ההתחלה של השיר. ללא ספק אחד האהובים עליי לשמיעה

הוד11

New member
ובאותו נושא

הגרסה של כל יום אני כמעט זה הגרסה היחידה או שיש גם גרסה אקוסטית

Funky Giraffe

New member
לגבי אקוסטית לא יודע

יש רמיקס אינסטרומנטלי שנקרא כל לילה אני כמעט ומופיע ע''ג הסינגל

sunshiner

New member
כל לילה אני כמעט ../images/Emo99.gif

בקשר לכל יום אני כמעט, יש את הביצוע שיצא בסינגל כפי שעידו אמר ונכנס גם לאלטרנטיפקס ועושים אותו לפעמים בהופעות של טיפקס בגרסת רגאיי מוזרה ויפה אבל זה לא ממש יצא לשוק...למיטב זכרוני זה נעשה גם בהופעה של טיפקס לשנתיים לערוץ 24

sunshiner

New member
אזזזז

האם יש לך את הדיסק? אהא מה השיר שאתה הכי אוהב בדיסק? כל יום אני כמעט, אחד השירים היפים של טיפקס שהוכיח סופית שקובי תמיד יודע לכתוב שירים יפים והכתיבה שלו עדיין בשיא. אמנם הוא לא ממש קשור למסגרת של האלבום אך מצד שני הוא אחד משני השירים החדשים היחידים בו. מה השיר הכי פחות אהוב עליך? הרמיקס לעוד שבת. עוד שבת בכלל לא אמור להיות באוסף אלטרנטיבי שכזה כי הוא אחד השירים המוכרים של טיפקס והרמיקס חביב אבל לא מצדיק את היותו בדיסק... במיוחד כשחושבים על המון שירים יפים של טיפקס שלא הפכו ללהיטים ולא נכנסו לדיסק זה רואים עד כמה הרצועה הזאת מיותרת. מה דעתך על סגנון האלבום? רעיון חמוד, לעשות אוסף אלטרנטיבי של טיפקס, לאו דווקא עם הלהיטים אלא עם דגש של שירים חברתיים שזכו לפעמים להתעלמות וחבל. הרעיון לצרף אותו לאוסף הה רעיון ממש טוב ככה שיהיה לאוסף ערך מוסף חוץ מסתם אוסף להיטים ככה שמי שלא מכיר כ"כ את טיפקס אלא רק את הלהיטים יוכל להכיר אותה קצת יותר דרך הדיסק הזה. האם לדעתך הוא מהאלבומים הטובם של טיפקס? יש פה המון שירים יפים והסגנון אחלה אבל זה עדיין אוסף אז אני לא ממש קורא לזה דיסק... מסולם אחד עד עשר- כמה היית נותן לאלבום? שבע. מה שבע? מה כמה?

למעלה