סיקור הדיסק החדש פלהרמונה אך טוב

סיקור הדיסק החדש פלהרמונה אך טוב

לדעתי זה דיסק עם המון להיטי חתונה כך שהשם היותר נכון זה החתונה בדיסק 21 להיטים המבטא הוא חסידי יש המון שמות של מבצעים המון לא מוכרים אבל יש כמה מוכרים בדיסק המחרוזות מתחלקים לפי מנות אני אגע בשירים היותר מיוחדים }המשך בתגובות}

מנה ראשונה עם שישה להיטים

אם יהודי-היה יודע .הידוע ביצוע מענין של ר` משה וינטרוב עם המון מילים מענינות עוד שיר יפה אך טוב וחסד מילים בהחלט יפות

הוספות.

השיר אך טוב מבוצע ע"י ליפא שמלצער וברשימת הקרדיטים זה לא מצויין! במקומו כתוב סולן:משה רוזנברג, מעניין אם זו טעות מקרית או מכוונת, כי הודלף לי שזה במכוון,

מתנדב

New member
למה שיעשו את זה במכוון?

מה האינטרס שלהם? אולי תספר לי מה שאני לא יודע...

מחרוזת מנת ביניים

אל תשליכני-הידוע של אביהו מדינה לדעתי זה קצת גימיק שהמבטא חסידי הילד שר ומסלסל בצורה מהממת . בים בם בום- הידוע מהחתונות הירושלמיות בביצוע האחים גרוביס}כן אלה מהסרטים{ אכשיו גם שרים ביצוע מענין בהחלט

אני ירושלמי מבטן ומלידה

ומעולם לא שמעתי את השיר הזה (בים בם בום) מבוצע בחתונות ירושלמיות כהגדרתך, הקטע הולחן ע"י החזן מוישה אוישר ז"ל.

מחרוזת מנה עיקרית

יש כאן כבר בהתחלה 4 סוגי הורה בביצועים מהממים.הורה ירושלמי-הורה עתיק -בדרך למירון-הורה שורות ביצוע קולי מושלם עוד ביצוע מהמם והפעם של הגיטריסט סנגולדה של ריקו סלוניקי

בןשחר

New member
משה תודה זה מתפרסם איך שאמרת+

באדיבות תפוז מוזיקה חסידית

את זה יודע כל ילד,

כי זה כתוב על העטיפה, אבל ממנו השתמע שסינגולדה הוא איזה גיטריסט מהמזרח הרחוק שלא ידענו עליו עד היום, וברוב יצירתיות נתנו לו לבצע קטע סולו בהורה.

למעלה