סיקור הדיסק החדש של M.B.D

סיקור הדיסק החדש של M.B.D

אז ככה בדיסק 3 שירים שיר מס`1 נחמו עמי שיר שקט ויפה מתחיל עם קלידים רגועים כינורות ונכנס אחרי 2 דקות לתזמורת מלאה לזמן קצרצר קצת גיטרה שיר בהחלט יפה . שיר מס` 2 חכה לו שיר קיצבי ויפה יש שם ילד שמתלוה בשיר עם קול יפה שיר מס` 3 עד מתי שיר מרגש במיוחד מרדכי מכניס בשיר את כל הרגש שאפשר במהלך השיר הוא משחק עם הקול כמו בסוף שיר אבל כאן החידוש שזה באמצע השיר גם הילד מתלוה במהלך השיר פשוט מהמם עיבוד מאוד יוצא דופן }ים תיכוני} אורך השיר קרוב לשבע דקות :נעבור לעיבודים של אלי לאופר .סולן הילד עזריאל חיים גרין אורך הדיסק 15 דק` הוקלט באולפן של קן ברג`ס

מתנדב

New member
משה, תודה על הסיקור...

נצטרך לפתוח לך גם פינה באתר על הסיקורים שאתה מביא...

בןשחר

New member
בבקשה

את השיר "נחמו" הלחין אלי לאופר. את השיר "אחכה לו" הלחין מרדכי בן דוד. את השיר "עד מתי" מרדכי בן דוד כתב והלחין לאחר הפיגוע בקו 2 בירושלים (לפני כשנה).

לבן שחר שלום

א` אני שמח שאתה נהנה מהסיקורים שלי ב` אם יהיו לי עוד סיקורים אני אכתוב כאן בפורום אני פשוט גולט מסלולארי אז האפשרות היחידה שלי זה לכתוב כאן אז תעקוב אני ישתדל לסקר בס"ד

מתנדב

New member
משה, אם תוכל להביא את ההודעות

על ההופעות כשבוע לפני המועד, זה יהיה טוב, כי אז אני אוכל להכניס את זה לאתר הפורום...

מתנדב

New member
אוקיי, אז בסיקור הדיסקים...

אני אפתח לך מחר בלי נדר פינה באתר...

מתנדב

New member
משה, לפורום הזה יש אתר שהקמתי

אתר כבר קיים כמעט מתחילת הפורום, יש באתר את רשימת הזמרים והמלחינים ומעבדים, פינה יומית לאתר, וכו' וכו'...

למעלה