סיקור הדיסק של יומי

סיקור הדיסק של יומי

דיסק בהחלט נחמד נתחיל בעיבודים שהם לדעתי מוצלחים במיוחד השירים המיוחדים: מס`1 שוא לכם של גדעון לוין שגם משתתף בשיר שיר מרגש במיוחד מס`2 תורה הרבה שיר בסיגנון מזרחי במיקצת פשוט שיר נהדר מס` 3מזמור לדוד שיר רגוע עם עיבוד קלאסי לא אופיני למוזיקה חסידית אבל פשוט מתאים מס` 4 וראו שיר קיצבי ונחמד עד כאן השירים המיוחדים הזמר יש לו קול ממוצע ומעלה צורת שירה מיקצועית ומיוחדת בקיצור היתי נותן לחצי דיסק ציון 10 ולחצי שלא הוזכר ציון 6

יש גם

יש בדיסק גם קליפ למחשב של השיר "וראו". הקליפ צולם באוסטרליה (מקום מגוריו של יומי), והוא ממש מוצלח.

מתנדב

New member
תודה רבה על הסיקור

והוא אכן מוצלח שמעתי אותו כמה פעמים , ואני רואה שנושא הקליפים נכנסים חזק בעולם המוזיקה...

מותר לי להביע דיעה קצת שונה?

אז לעניות דעתי, הקול של יומי דוחה ומעצבן, ואלמלא מסע הפרסום הרצחני שעשה עבורו שימי גרוס המכונה `שימיקס` אז הוא לא היה מוכר גם את קצת הדיסקים אותם הוא מכר בטעות, אמנם חלק מהלחנים די מוצלחים, אבל הוא הורס אותם עם הביצוע הכושל שלו, ואני מוכן להמר על כך שישכחו ממנו באותה מהירות בה נחשפנו אליו, תודה.

אל תגזים...

אני חושב שאתה קצת נסחפת, יש לי את הדיסק הזה, והוא לא כל כך גרוע כמו שאתה מתאר. אמנם יש בשוק דיסקים יותר טובים, אבל זה לא הופך את יומי לכזה גרוע. אני אהבתי את הדיסק.

למעלה