סיקור ההופעה בתיאטרון גבעתיים

amitabibos

New member
סיקור ההופעה בתיאטרון גבעתיים

דבר ראשון תודה ליסמין על הכרטיסים! המקום היה נינוח ומרווח קהל היעד היה מגוון של אנשים מבוגרים וצעירים, דתיים(עם ציציות) וחילוניים, ממש שבת אחים גם יחד,מאיר הפציע כאופייני לו בכובעו הייחודי השחרחר וביגוד בהתאם,הגעתי בטיפה איחור ומשום מה היתה לי הרגשה שמאיר יפתח בשיר "איילת חן"(האהוב עליי),ואכן כך היה מאיר פתח באיילת חן אבל הגעתי בסופו.ת'אמת רציתי להפתיע אתכם ולהביא הקלטה מלאה של ההופעה,אך לצערי גיליתי שבסוף ההופעה המכשיר כבה במהלכה,מאיר חתם בשירו של שפשף והיה קטע שהוא רק ניגן והקהל שר,הקהל:"ורואה עתיד וחושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה...בו בו בו בו מאיר:"לא לא לא עכשיו.(הכוונה לבו בו בו זה היה בבית הראשון) בואו נעשה זאת שוב... ולהלן רשימת הפלייליסטים:1.איילת חן 2.לפלח הרימון 3.שמע קולי 4.מקהלות עם 5.אהבה קצרה 6.כמה אהבה 7.סילביה היפה 8.שלום לבן דודי 9.המשחק בקוביא 10.בשם האהבה 11.גשם 12.לך אלי 13.אל נורא עלילה 14.תגידי אש תגידי מים 15.לא מוכר לי משום עם "אין אהבה" 16.ובניהם 17.אל תלכי מכאן 18.תני לי יד 19.שירו של שפשף

איף

New member
../images/Emo9.gif תודה על הסיקור עמית!

אני מניחה שבשיר מספר 15 אתה מתכוון ל"לב סדוק" - מאיר ניגן על התופים? אני שמחה לראות שהוא שר את "שירו של שפשף" - אני יודעת שהדעות חלוקות לגבי השיר הזה
אבל אותי זה ממש משמח שהיה את השיר הזה. למרות ששוב יש את הקטע הזה שחסרים שירים שאני אוהבת כמו "שער הרחמים" ו"בזכרי על משכבי". אבל כבר סיכמנו שקשה להכניס את כל הלהיטים (ולמאיר יש המון!) לפלייליסט.

למעלה