סיקור הופעה - אמפי וואהל 23/10

איף

New member
סיקור הופעה - אמפי וואהל 23/10

טוב, אז קצת באיחור.... ולכן תסלחו לי אם הסיקור לא יהיה מעמיק כל כך...פשוט עוברים עליי ימים לחוצים ואני לא זוכרת לפרטי פרטים מה היה. אבל מה שכן, אני זוכרת שהיתה הופעה נפלאה ומרגשת |מאוהבת| מעבר לכך שהופעה של מאיר, בכל מצב, זו חוויה בלתי רגילה...הופעה שלו מתחת לכיפת השמיים זה הרבה יותר עוצמתי...גם היה אחלה מזג אוויר. המקום היה מלא באנשים שמחים
זו הופעה ראשונה שאני רואה עם הגיטריסט החדש....ובהתחלה קצת חששתי שהבנתי שהוא עוזב...לא הצלחתי לדמיין הופעה של מאיר בלי סולו גיטרה שלו ב"תגידי אש, תגידי מים".... אבל הופתעתי לטובה - יעל מלאכי - הגיטריסט החדש (שכבר לא כל כך חדש למעשה), הוא גיטריסט מעולה. יש לו סגנון קצת אחר משל יוסי מזרחי, עדין יותר, אבל מעולה. ההופעה היתה שונה לחלוטין ממה שזכרתי - אולי זה קשור למיקום, אולי בגלל השינויים בלהקה ואולי זה עוד שינוי משובח...מאיר ידוע ביכולת הגיוון שלו
וכמובן אביתר!!!! גם הוא מוכשר בפני עצמו - ולראות אותו מופיע עם מאיר זה דבר שקשה לתאר במילים. רואים שהם נהנים, מעריכים ומעריצים אחד את השני...וההרמוניה בין הקולות שלהם מושלמת. הם שרו ביחד את תחרות כלבים, יש לי סיכוי, אצלך בעולם, חלומות אחרים (הם שרו את זה ביחד, נכון? לא דמיינתי)...אני חושבת שהיו עוד שירים, אבל אני לא זוכרת... (אני אשמח לעזרת אנשים אחרים מהפורום שהיו שם, ואני יודעת על לפחות 3 אנשים שהיו שם
) ביצועים שאהבתי במיוחד - מנגינת הנדודים שירו של שפשף (השיר הזה פשוט לא נמאס!!) מחפש את הכיוון עננו (שכל כך הרבה זמן לא שמעתי בהופעה והיה מרגש מאד
) גשם (תחת כיפת השמיים....עוצמות מטורפות) כמה אהבה את שומעת (וואווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!) שירים שהיו חסרים לי באופן אישי (אבל אין מה לעשות, אני יודעת שאי אפשר לשיר הכל....
): אליה שלום לך דודי בזכרי על משכבי השמש עוזבת הלהקה היתה מדהימה כהרגלה - מאד אהבתי את הביצועים של דוד עדה על הקלידים...מעולה מעולה מעולה! בקיצור, היתה הופעה מדהימה וכל כך התגעגעתי להופעות שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רוצה עוד.

Walk Two Moons

New member
תודה רבה על הסיקור! ../images/Emo140.gif

שמח שנהנית. לקח לי זמן להבין מי "הוא" שעזב
בסופו של דבר קלטתי שמדובר ביוסי מזרחי. הופעה מתחת לכיפת השמיים נשמע אדיר. עשית לי חשק :)

ms pizza

New member
איזה כייף ! ההופעות של מאיר תמיד

עושות חשק לעוד. לי תמיד אחרי הופעה שלו מאוד קשה להתנתק מההופעה.הוא נותן את כל הלב והנשמה. יופי שנהנית.תודה על הסיקור !

תמרי35

New member
מקסים ! איזה כייף שנהנית

עשית חשק להופעה. נו שתהיה כבר הופעה באיזור המרכז ! למרות שראיתי שיש הופעה של מאיר מארח את יונתן רזאל במרכז סוזן דלל. תודה על הסיקור

TEENAGER1

New member
סיקור קצר ולא ממצה באיחור לא אופנתי בכלל

על ההופעה הזו אין לי יותר מדי מה לכתוב, בעיקר בגלל שלכל אורכה הייתה בכזה "היי" שאני מתקשה לשחזר עכשיו מה בדיוק הלך שם. אפתח ואספר שהייתי בהופעה זהה לפני כארבעה חודשים. התפאורה הייתה אותה התפאורה, המקום אותו המקום, ורק ההתלהבות הייתה אחרת. כי אם בפעם הקודמת נהניתי בעיקר מהחלק המשותף של האחים לבית בנאי, הפעם החלק הזה היה חביב ולא יותר, ודווקא שאר ההופעה הוא שעשה לי את זה. יש לכך קשר ישיר לעובדה שהם שרו יחד בדיוק את אותם השירים כמו בפעם הקודמת, ואני אומרת – הלו, אתם אחים, ארבעה חודשים לא הספיקו לכם כדי לעבוד על ביצועים משותפים חדשים? אפילו סיפורי טורבינות משעשעים למיניהם לא היו הפעם, כך שההנאה המרכזית שלי בחלק המשותף הייתה העיבוד החדש והמ-ע-ו-ל-ה ל"אצלך בעולם", שהפך מבלדה פסנתרית שקטה ומרגשת לשיר גיטרה רועש ומרגש לא פחות. אז מאיפה הגיע ה"היי"? בשתי מילים – מאיר בנאי. הבנאדם כזה מלך, שההופעה הזו הותירה אותי מחוייכת לכל אורך החזרה המזדחלת לירושלים. יש לו קול מטורף, נגנים נפלאים (בעיקר התלהבתי מיעל מלאכי, שהצליח לחפות על עזיבתו של העילוי יוסי מזרחי), וחוש הומור נהדר. הוא היה משוחרר, שר נפלא, ובחר שירים שכאילו דיברו במיוחד אליי. בראשם – הפתעת הערב – "טוב לה וגם רע", שיר בכלל לא מוכר מתוך האלבום "מנגינת הנדודים", שהגיע מיד אחרי "איילת חן" הפותח, והאקורדים הראשונים שלו כמעט הפילו אותי מהכיסא מרוב הפתעה. מדובר בשיר יפהפה באמת, שלמעט העובדה שמעולם לא שמעתי אותו בהופעה, הוא כל כך מתאר את חיי בזמן האחרון, עד שהמילים נשמעו לי לגמרי אחרת פתאום. רציתי לצעוק לו "תודה" כשהשיר הסתיים, אבל התביישתי. מאיר, אם במקרה אתה קורא את זה – תדע ששיר אחד בהופעה שלך הצליח, כמו שאתה ואחיך הקטן שרתם יחד לאחר מכן, לסלק את החושך עם טיפה של אור. תודה. פלייליסט: איילת חן טוב לה וגם רע מנגינת הנדודים שמע קולי כמה אהבה וביניהם תגידי אש תגידי מים (מעבר לתופים) לב סדוק (מעבר לפסנתר) בשם האהבה גשם (אביתר עולה) טיפה של אור תחרות כלבים חלומות אחרים מחפש את הכיוון יש לי סיכוי אצלך בעולם (אביתר יורד) אל נורא עלילה דומינו אל תלכי מכאן שירו של שפשף עננו אהבה קצרה (הדרן) את שומעת שער הרחמים + הצגת הנגנים, כשכל אחד מוצג ע"י מאיר ואז יורד, ומאיר נשאר לבד לבסוף לפזמון האחרון

ms pizza

New member
מאיר אכן מלך...תודה רבה רבה

על הסיקור. איזה קטע-טוב לה וגם רע זה לא השיר שכתבת פה כמה פעמים שהיית רוצה שהוא ישיר בהופעות ? איזה קטע מעולה , שוב תודה !

איף

New member
תודה על הסיקור מיכלי

היה נעים להכיר פרונטלית סוף סוף

למעלה