סיקור הופעה - אמפי וואהל 23/10
טוב, אז קצת באיחור.... ולכן תסלחו לי אם הסיקור לא יהיה מעמיק כל כך...פשוט עוברים עליי ימים לחוצים ואני לא זוכרת לפרטי פרטים מה היה. אבל מה שכן, אני זוכרת שהיתה הופעה נפלאה ומרגשת |מאוהבת| מעבר לכך שהופעה של מאיר, בכל מצב, זו חוויה בלתי רגילה...הופעה שלו מתחת לכיפת השמיים זה הרבה יותר עוצמתי...גם היה אחלה מזג אוויר. המקום היה מלא באנשים שמחים
זו הופעה ראשונה שאני רואה עם הגיטריסט החדש....ובהתחלה קצת חששתי שהבנתי שהוא עוזב...לא הצלחתי לדמיין הופעה של מאיר בלי סולו גיטרה שלו ב"תגידי אש, תגידי מים".... אבל הופתעתי לטובה - יעל מלאכי - הגיטריסט החדש (שכבר לא כל כך חדש למעשה), הוא גיטריסט מעולה. יש לו סגנון קצת אחר משל יוסי מזרחי, עדין יותר, אבל מעולה. ההופעה היתה שונה לחלוטין ממה שזכרתי - אולי זה קשור למיקום, אולי בגלל השינויים בלהקה ואולי זה עוד שינוי משובח...מאיר ידוע ביכולת הגיוון שלו
וכמובן אביתר!!!! גם הוא מוכשר בפני עצמו - ולראות אותו מופיע עם מאיר זה דבר שקשה לתאר במילים. רואים שהם נהנים, מעריכים ומעריצים אחד את השני...וההרמוניה בין הקולות שלהם מושלמת. הם שרו ביחד את תחרות כלבים, יש לי סיכוי, אצלך בעולם, חלומות אחרים (הם שרו את זה ביחד, נכון? לא דמיינתי)...אני חושבת שהיו עוד שירים, אבל אני לא זוכרת... (אני אשמח לעזרת אנשים אחרים מהפורום שהיו שם, ואני יודעת על לפחות 3 אנשים שהיו שם
) ביצועים שאהבתי במיוחד - מנגינת הנדודים שירו של שפשף (השיר הזה פשוט לא נמאס!!) מחפש את הכיוון עננו (שכל כך הרבה זמן לא שמעתי בהופעה והיה מרגש מאד
) גשם (תחת כיפת השמיים....עוצמות מטורפות) כמה אהבה את שומעת (וואווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!) שירים שהיו חסרים לי באופן אישי (אבל אין מה לעשות, אני יודעת שאי אפשר לשיר הכל....
): אליה שלום לך דודי בזכרי על משכבי השמש עוזבת הלהקה היתה מדהימה כהרגלה - מאד אהבתי את הביצועים של דוד עדה על הקלידים...מעולה מעולה מעולה! בקיצור, היתה הופעה מדהימה וכל כך התגעגעתי להופעות שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רוצה עוד.
טוב, אז קצת באיחור.... ולכן תסלחו לי אם הסיקור לא יהיה מעמיק כל כך...פשוט עוברים עליי ימים לחוצים ואני לא זוכרת לפרטי פרטים מה היה. אבל מה שכן, אני זוכרת שהיתה הופעה נפלאה ומרגשת |מאוהבת| מעבר לכך שהופעה של מאיר, בכל מצב, זו חוויה בלתי רגילה...הופעה שלו מתחת לכיפת השמיים זה הרבה יותר עוצמתי...גם היה אחלה מזג אוויר. המקום היה מלא באנשים שמחים