סיקור הופעה - זאפה ת"א 29/5/08

איף

New member
סיקור הופעה - זאפה ת"א 29/5/08

מישהו מהפורום היה חוץ ממני? בכל אופן, מאיר היה במצב רוח "פטפטני" יחסית לעצמו
...ואני מציינת את זה לטובה כמובן. כי אתם יודעים שהוא לא מדבר הרבה, אבל אם הוא כבר מדבר...אז זה בד"כ מצחיק.
כרגיל, היתה הופעה מעולה. מבחינת פלייליסט - ולא לפי הסדר: איילת חן לפלח הרימון שמע קולי אהבה קצרה כמה אהבה שלום לך דודי לך אלי אל נורא עלילה וביניהם- ששודרג ע"י מאיר בצורה משעשעת.
לב סדוק ברחוב הזה בשם האהבה - בביצוע מגניב על הקלידים. גשם - מרגש, כמו תמיד.
הלילה של אתי תגידי אש, תגידי מים - לא יעזור, מבחינתי זה שיא ההופעה. מלא אנרגיות!!! וכמובן, הסולו המעלף של יוסי מזרחי! אל תלכי מכאן ובנוסף, כמה דברים שאותי שימחו והפתיעו באופן אישי. הוא שר את "אליה" , שזה השיר שאני הכי אוהבת, לפחות לאחרונה. שיר מדהים!!!!
והפתעה - הוא שר את "מחפש את הכיוון".
וגם , "שירו של שפשף" - שלא משנה מה תגידו, הקהל אוהב את השיר הזה!!! וגם אני. הלהקה היתה מלאת אנרגיות. או שפשוט לא שמתי לב לזה בעבר, או שהם עושים לו קולות רקע יותר ממה שהם עשו בעבר. וזה יפה! סה"כ, היתה הופעה מדהימה. כרגיל

TEENAGER1

New member
"מחפש את הכיוון"??../images/Emo12.gif

וואו. איזה כיף לך. תודה על הסיקור!

ms pizza

New member
תודה רבה על הסיקור,אבל...

בלי "שער הרחמים", "אצלך בעולם" ? האמת שאני לא אוהבת (!!) את "הלילה של אתי" אבל לפחות זה אומר שיהיו שינויים.ומי יודע אולי מתישהו נשמע את "ירושלים" , "שם כל האדם" (כן,אני חוזרת על עצמי!),"טוב לה וגם רע" או " "רואים רחוק רואים שקוף"..

איף

New member
אופס,

היה נדמה לי שכתבתי את "שער הרחמים". הוא שר אותו!

wshay

New member
אני הייתי

היה אדיר החלק הכי טוב היה ביינהם שהוא התחיל להשתולל ובאמת הוא שר את אליה שדרךם הגב לא הופיע ברשימת הישרים שלו ההדרן היה צריך להיות אצלך בעולם ושירו של שפשף אבל הוא שינה... היה קטע אחד שהוא אמר שהוא שר כבר הרבה שירים אז חבר שבא איתי צעק לו לשיר אליה אולי זה השפיע

יעל1984

New member
"אליה" זה השיר שלו שאני הכי אוהבת!

והכי כיף זה לשמוע את זה בלייב. מחכה להזדמנות...

למעלה