סיקור הופעה(מרפיס, מודיעי)רוחני, פשוט ואיכותי

eshkoliat

New member
סיקור הופעה(מרפיס, מודיעי)רוחני, פשוט ואיכותי

קודם כל תודה, תודה מאיר בנאי, תודה יוסי מזרחי (גיטרות), תודה עמנואל סלונים (בס), תודה מוטי מזרחי (תופים), תודה דוד עדה (קלידים). הרבה זמן לא נהניתי כ"כ מהופעה. הפשטות, הרוחניות, המקצוענות, החיבור לקהל. כמה מקסים, כמה טוב, כמה מדויק. לכל הכתבים, המראיינים ואנשי התשקורת למיניהם, אתם יכולים להפסיק עם השאלה החוזרת ונשנית ששואלים את מאיר. לא, אין לו ממה לחשוש, הדיסק החדש "שמע קולי" מתחבר לכולם, כולם מתחברים אליו. הקהל היום היה מעורב- צעירים ומבוגרים, דתיים, חילוניים, מסורתיים ולא מוגדרים- כולם אהבו, כולם דיקלמו. כי מאיר יודע לעשות את העבודה, לעשות את מה שהוא טוב בו- מוסיקה. תהא אשר תהא. פשוט רואים עליו, רואים על מאיר, שהוא בסה"כ רוצה לשיר, לעשות מוסיקה, לעשות לנו טוב. והוא מצליח, אין ספק. יחד עם ארבעת המופלאים- פשוט הרמוניה. או-מ-נות! הוא ידע לקחת את הטקסטים המופלאים, הרוחניים, מכל הסגנונות – ולהפכם לאומנות. ואי אפשר שלא לכתוב משהו על יוסי, יוסי מזרחי- מתוק, הוא פשוט מתוק. למרות שעשה לעצמו פוזות במראה, אבל נו טוב, נוותר לו- גם לו מותר מידי פעם לראות את עצמו מופיע. משהו קטן למאיר, או למנהלת שלו (אם יקראו הודעה זו): הופעה הבאה, אם אפשר לצרף בבקשה ל-"play list" את "עננו" ואת "שירו של שפשף". זה היה חסר לנו
. תודה. ולשאר הגולשים- לכו להופעה, חוויה רוחנית, פשוטה ואיכותית! לכו! ליאת.
 

איף

New member
תודה ליאת ../images/Emo24.gif + גם אני הייתי שם../images/Emo13.gif

לא הייתי בערך חודשיים בהופעה של מאיר (נו מה, זה הרבה
) וכל כך התגעגעתי!!!!! היתה אתמול אווירה ממש מצויינת במרפיס מודיעין...עד אתמול לא הכרתי את המקום, אין ספק שזה מקום מעולה, וכנראה שגם מאיר חשב כך, כי ראו שהוא מאד נהנה להופיע שם!!!! מאיר עלה לבמה ופתח את ההופעה עם כמה שירים מהדיסק החדש. ובהמשך עשה גם כמה שירים מדיסקים נוספים שלו. הפלייליסט, עד כמה שזכור לי (לא לפי הסדר
) היה: איילת חן, לפלח הרימון, שמע קולי, מקהלות עם, לך אלי, אל נורא עלילה, בזכרי על משכבי, שלום לך דודי, המשחק בקוביא, ברחוב הזה, תגידי אש תגידי מים, כמה אהבה, גשם, וביניהם, אהבה קצרה, בשם האהבה, שער הרחמים ולב סדוק ביצועים שאהבתי במיוחד - מקהלות עם - שעד אתמול חשבתי שהוא יפה, אבל אי אפשר להגיד שהוא היה אחד החביבים עליי. הביצוע החי הצליח לגרום לי להתאהב גם בשיר הזה.
. בזכרי על משכבי שגרם לי לקום מהכיסא ולרקוד. ביצוע מעולה, לא ראיתי אנשים שהצליחו להישאר אדישים לשיר הזה.
גם מאיר והלהקה רקדו על הבמה.
ברחוב הזה - קודם כל, לגבי השיר עצמו אני חייבת להגיד:
עוד לא יצא לי להיות בהופעה שמאיר שר את השיר המקסים הזה עד אתמול....ואני מאד שמחה שהוא בחר לבצע אותו. הביצוע היה מרגש מאד!!! מקווה שהוא יישאר בפלייליסט.
בשם האהבה - מי שהיה לפני כמה חודשים בהופעות של מאיר בטח זוכר (או לא?) את הביצוע של מאיר בעזרת להקתו המוכשרת (לזה נגיע בהמשך...
) ואת "ריקוד הרובוט" המפורסם והאגדי שלו!
אז אתמול הוא דווקא ניגן אותו על הקלידים!!!! זה היה קצת מפתיע...בהתחלה חשבתי שהוא הולך לשיר את "השמש עוזבת" , אבל הוא שר את "בשם האהבה" בביצוע מפתיע, מיוחד ופשוט מעולה על הקלידים! וכמובן, איך אפשר להתעלם מתגידי אש, תגידי מים?????
ביצוע מעולה, אנרגטי, דרמטי משהו אפילו הייתי אומרת...אבל במובן החיובי. והסולו גיטרה של יוסי מזרחי
שבכלל עוד לא מצאתי דרך הולמת לתאר את הכישרון שלו במילים. חייבים לראות אותו בפעולה בשביל להבין, כי באמת כל דבר שאני אגיד רק ימעיט בערכו!!! כמובן שגם שאר הביצועים היו מקסימים. מאיר והלהקה היו במצב רוח מעולה, רואים שהם נהנים להופיע ביחד, החליפו מבטים וחיוכים לכל אורך ההופעה...ופשוט גרמו גם לי לא להפסיק לחייך לשניה לאורך ההופעה.
מוטי מזרחי - תופים - מתופף מעולה.עושה לי חשק לתופף (ובאמת עשיתי את זה....
השולחן סבל). דוד עדה - קלידים - רואים שהוא מחובר לטקסטים, ועושה קולות רקע למאיר באהבה והשקעה גדולה. מחייך כל הזמן. מקסים! עמנואל סלונים - גיטרה באס - אני חושבת שרק אתמול הבנתי שהוא וירטואוז אמיתי.
יש לו סולו באס מדהיםםםם ב"ברחוב הזה". יוסי מזרחי - גיטרה חשמלית - טוב, כבר אמרתי מה אני חושבת עליו כמה פעמים בפורום...
מעולה מעולה מעולה!!! יש במרפיס מראה על הבמה...מידי פעם הוא עשה לעצמו פוזות במראה, זה היה חמוד.
וכמובן - מאיר בנאי
- עד אתמול ידעתי שהוא איש טוב, כי רואים ושומעים עליו כשהוא שר. אבל אתמול החלפתי איתו כמה מילים - אני לא יודעת אם אי פעם יצא לכם לשוחח עם האיש המדהים הזה ...אבל הוא כולו נשמה אחת גדולה !!! כל כך מקסים, כל כך צנוע. מאד התרגשתי לדבר איתו, ונראה לי שהיה קשה לפספס את ההתרגשות שלי.
אין מילים! מה שכן, עכשיו (יותר מתמיד) אני מבינה אפילו יותר שזה כבוד גדול וזכות ענקית בשבילי לנהל את הפורום הזה. מגיע למאיר פורום חם, אוהב, ומושקע....כמו ההרגשה שהוא מעביר לקהל שלו בהופעות! אם זה לא ברור - נהניתי מאד! אני הכי ממליצה בעולם ללכת להופעות!!!
|
 

איף

New member
אגב, אם לא שמתם לב

השירים עננו ושירו של שפשף לא היו בפלייליסט. לקחתי את זה קצת קשה בהתחלה.
וגם אמרתי את זה למאיר בסוף... חשבתי על זה אח"כ שוב, זה נכון שיש הרבה שירים שירדו מהפלייליסט ...אבל לבסוף הבנתי שאין מה לעשות, אי אפשר להוסיף את כל השירים של הדיסק החדש וגם להשאיר את הישנים יותר.
שירים שהייתי רוצה שיהיו מידי פעם בפלייליסט: אליה מרגישה בסרט הלילה של אתי אל תלכי מכאן הצבעים משתנים עכשיו לבד איימי אבל כמו שאמרתי, ההופעה היתה נפלאה!
 

TEENAGER1

New member
איזה יופי!

תודה לשתיכן על הסיקור
לגבי בשם האהבה - גם בסיבוב הקודם הוא היה מבצע את זה על הקלידים לפעמים.. אני שמחה שדיברת איתו, והוא אכן מקסים וצנוע. כל פעם מחדש. אוח, אני מתגעגעת. ראיתי פרסום עכשיו על הופעה במעבדה במאי, נראה לי שאני אאלץ לחכות בסבלנות עד אז..
 

איף

New member
../images/Emo9.gif

לי בכל אופן היה חדש הביצוע של "בשם האהבה" על הקלידים. הייתי בכמה מההופעות בסיבוב הקודם והוא עשה את הביצוע עם הלהקה.
טוב, אבל זה לא מפתיע אותי ...הוא איש מאד יצירתי ומגוון.
 

ms pizza

New member
איזה קטע-

הוא לא שר את אל תלכי מכאן ? הייתי לפני חודש בצוותא בהופעה החדשה ( שמע קולי) והוא כן שר אותו. יכול להיות שהוא מחליף.. קטעים ! כייף לי אני היום הולכת להופעה באור יהודה ( כן,כן, למרות שכבר הייתי בהופעה הספציפית הזאת- היא כ"כ טובה !!!)
 
למעלה