סיקור הופעה של מאיר בנאי. מועדון זאפה 07.07.

אירלנד2

New member
סיקור הופעה של מאיר בנאי. מועדון זאפה 07.07.

יום שלישי בערב, זוגתי ואני לבושים במיטב מחלצותינו מגיעים לרמת החייל לראות הופעה של מאיר בנאי. שינינו אוהבים את מאיר, כל אחד מתקופה מוזיקאלית אחרת שלו. הצפייה רבה וגם הסקרנות. מועדון זאפה בתל-אביב. מקום נפלא להופעות. אקוסטיקה מושלמת. מערכת הגברה מעולה. ממבט ראשן על הקהל ניתן היה להבין את עוצמתו של מאיר בנאי. הייתה ייצוגיות לכל פלחי החברה הישראלית. צעירם וצעירים יותר מבוגרים ומאד מבוגרים. דתיים וחילונים הכל מהכל. חלפה לה שעה ארוכה עד שמאיר עלה לבמה. ברקע מתנגן השיר איילת חן בביצוע תימני מסורתי כולל תיפוף על פחים ומאיר פותח ושר את הביצוע שלו לשיר. גרסה חדשה ועדכנית , בביצוע מרגש. וואו איזו פתיחה. משם נעבור ל-"תני לי יד תני לי מקום" רוקיסטי חזק ומדויק. את הביצוע ל-"מנגינת הנדודים" פחות אהבנו, אך מיד לאחריו קיבלנו את "שמע קולי". המילים נעתקו. ביצוע עוצמתי. יוצא מלב וחודר ללבבות. פה הקהל כולו התחבר להופעה. מאיר עובר משיר לשיר ללא קטעי קישור. קצת חסר. "ב-תגידי אש תגידי מים" שוב קיבלנו מתקפת רוק'נרול משובחת. ביצוע חד ומדויק. ואז זה קורה. מאיר מתחיל לפלרטט עם הקהל. סוף סוף. הלהקה מתפזרת. מאיר מתמקם מאחורי הפסנתר והשילוש הקדוש העדכני : מאיר הפסנתר והקהל כולו שרים את "גשם". ההופעה עולה לשיאים המתבקשים. חשבנו שמכאן גבוהה יותר אי אפשר. חשבנו ושמחנו לטעות. עלו ובאו : "לך אלי" ו-"אל נורא העלילה" דוק של רוחניות ותחושה נעימה של בית כנסת מלטפת את הנשמה. מרגש יותר מאשר אוכל להביע במילים. וכך המשכנו לנו לנוע אחרי האומן הנפלא, שמצליח לשנות ולהשתנות בכל שיר. פעם מלודי ורגיש, פעם רוקיסט עוצמתי ופעם חזן בבית כנסת של החיים. בהדרנים עוד הספקנו לקבל את "הלילה של אתי" וקטע אינסטרומנטאלי מעולה. שנייה לפני סיום פרס עלינו מאיר את "שער הרחמים" בשיר הזה הקהל קיבל ציון 10. יצאנו מחובקים מאושרים ונרגשים. ערב קסום עם אומן מדהים המצליח לרגש ולנגוע בנימי הלב והנשמה. היה נפלא. הבטחנו לספר שסלט העלים היה מצוין וגם השרות שקיבלנו מתומר המלצר היה מעולה. וכן, שי ברוך הבסיסט שווה סולו בס. אושרת ורועי

ms pizza

New member
איזה כייף ! תודה רבה

על הסיקור. תמיד כייף לשמוע על הופעות של מאיר.. שמחה שנהניתם. יום מצויין !!

honey pie1

New member
איזה כיף לכם:] תודה!

אני ממש מתגעגעת להופעות שלו... לצערי לא יצא לי להגיע למעבדה. מקווה שאצליח להגיע לחוצות היוצר

איף

New member
תודה רבה רבה על הסיקור!

כיף לקרוא!

neciha1

New member
שי ברוך

שי ברוך הוא - המתופף נמרוד לכיש - הבסיסט יעל מלאכי - חשמלית דוד עדה - קלידים

חמדמדת1

New member
איזה כייף על הסלט..

אה כן ועל ההועה. תודה על הסיקור ותמשיכו ללכת להופעות. הן אכן כייפיות.

למעלה