סיקור הופעה

מיכיל

New member
סיקור הופעה ../images/Emo13.gif

טוב, אז אתמול הייתי בהופעה של מיספלג בת"א ..חח וחשבתי שיהיה נחמד אם אני אגיד בקצרה מה היה שמה. דבר ראשון הופתעתי מאוד לטובה... פעם כשפירסמו פה בפורום את מיספלג שמו כמה קטעי וידאו שלהם מתוך הופעות ונורא לא אהבתי את הקול של הסולן. משום מה כשבאתי להופעה היה לו קול מצויין ( באמת קול מעולה!) . בכל אופן, הסאונד נשמע מעולה והם עושים ממש כמעט קופי של הגיטרות של קולדפליי...יש להם אחלה גיטריסטים ( לקולדפליי ולמיספלג) . מיספלג ניגנו 3 שירים שלהם- שהם כתבו- ורואים שהם מושפעים מקולדפליי...אם למשל קולדפליי היו שרים את זה זה היה נשמע כמו שיר חדש וטיפוסי של קולדפליי.אבל השירים עצמם היו ממש יפים. מיספלג שרו את : god put a smile upon your face,politik,in my place,the scientist,clocks,daylight,don't panic,shiver,yellow,trouble,parachutes,everything's not lost,white shadows,fix you, speed of sound . הייתי אומרת הספק יפה של שירים...המון המון שירים וכמעט את כל הדיסק השני והראשון! בקיצור - הם אחלה להקת קאוורים והם קצת מסוממים... חחחחח הסולן נורא התלהב מהעובדה שהוא אומר :" שלום"..חחחח אז כל פעם אחרי שיר הוא עצר להגיד שלום כדי שיראו שהוא מדבר עיברית... המקסימום שהוא הגיע אליו באוצר המילים היה :" יש לנו אתר." *הפסקה* -"באינטרנט" *הפסקה* "עם כל מה שיש באתר...כולל תמונות שלנו.."*הפסקה* "בערום" * הפסקה* בקיצור...חחח הם היו מסוממים קצת אבל ממש אחלה...והגיטריסט שלהם מכור קשות למסטיקים. אה ודרך אגב...בin my place הסולן של מיספלג לקח את מה שתמיד כריס עושה בסוף השיר . בקיצור ח"ח למיספלג
הם אחלה ואני ממליצה ללכת.

יפה לך! מסכים עם כל מילה....

גם אני הייתי בהופעה שלהם ואכן הם ממש טובים וזה הכי קרוב שיכול להיות לדבר האמיתי... לגבי הפלייליסט אותו פליילסיט כמו בירושלים אולי חוץ מwhite shadows... אגב בהופעה שלנו היה גם SPARKS וSPICE מהדיסק הראשון ונראה לי גם AMSTERDAM מהשני.... וגם אצלנו עשו פעמיים את SOS... אבל זה כנראה בגלל שהם עשו שירים שלהם אז הם הורידו קצת מהפלייליסט של קולדפליי... מאוד התחברתי לתיאור שלך הוא ממש הזכיר לי את ההופעה שאני הייתי בה... הסולן מאוד מזכיר את כרטיס בתנועות ובהתנהגות.. והגיטריסט אכן מכור למסטיקים!! ממש הזכרת לי! מקווה להיות בעוד הופעה שלהם ממש בא לי לשמוע אותם שוב... לילה טוב...

למעלה