סיקור המופע החד פעמי

alti26

New member
סיקור המופע החד פעמי

הנדון : ביקור בפסטיבל התמר הופעת פאקו דה לוסיה 1 . אדוני זה שנים רבות מאוד אני מלווה את האומן דיוויד ברוזה בכל הופעותיו בארץ. 2 . נודע לי כי בתאריך 1 לאוקטובר תיערך הופעת האומן פאקו דה לוסיה במתחם נחל זוהר . 3 . ביום המופע התארגנתי והגעתי למתחם המועצה להפתעתי התחיל עבורי דבר הקרוי DIA PERONISTA EN NAJAL ZOHAR , ניתקבלתי באופן מאוד מיוחד ולבבי על ידי תושבת המקום אנט ברדה ,אשר בטוב ליבה עזרה לי ונתנה לי סיוע אישי גם בהגעה למופע המאוד מיוחד וגם באירוח המאוד לבבי ומעורר הכבוד. 4 . כמו שציינתי עובדי המועצה וכן אנשי ז'רזבסקי ניהול ויזמות נתנו לי סיוע אישי היות ואני אדם נכה ומוגבל הליכה ניתן לי הסיוע האישי שהיה מאוד חם ואוהד. 5. אציין כי הופעת האומן דיוויד ברוזה הייתה מושלמת נגינתו השמימית בתוך מתחם שפך זוהר עם האקוסטיקה הנפלאה והאווירה הרוגעת נתנו נופח מיוחד יותר לשיריו ופשוט רותקתי לכיסאי במהלך ההופעה . 6. אציין פרטים נוספים לגבי הופעתו של דיוויד כאומן הראשון שעלה באותו ערב לנגן הסאונד המדויק המותאם לאופי המקום התאורה המעולה נתנו הרגשה כי האדם היקר לי מכל מוצג בצורה הכי מושלמת ואיכותית שיכולה להיות לאומן בשיעור קומה כשלו . דיוויד שר את סרברנד ,פתחי את הדלת ,בוכה אל הקירות,זה הכל או כלום אומן ומרה לגיטרה שישב איתי מסר לי שדיוויד מנגן עם הנשמה ושמנגנים עם הנשמה יוצא מושלם כמו שיצא לדיוויד בהופעה זו . 7 . הערב נמשך לאחר שעלה האומן המופלא פאקו דה לוסיה אשר לווה יחד עם צמד זמרות מהממות ומוכשרות להפליא אשר הוציאו מקריבן קול מדהים שהדהד בכל המתחם ונתן אווירה קסומה ופסטורלית בנשימה אחת ולא מיותרת אזכיר את ניניו חוסלה האומן שהצטרף לפאקו ויחדיו ביצעו קטעים מאוד מיוחדים בסיוע נגן חליל צד בוירטואוזיות מושלמת שגרמה לי להתרגשות ולדמעות לא מעטות . 8 . לסיכומו של דבר אומר ואמר גם מורה לגיטרה שנלווה עליי שדיוויד תמיד מנגן עם הנשמה וכשמנגנים עם הנשמה זה תמיד יוצא מעולה ובחירת המקום של ההופעה נתנה לדבר נופח מיוחד ומהמם שגרם לי התרגשות יתרה וזיכרון שיישאר לעד. בברכה מקרב לב אלטמן דוד מודיעין

glitter8

New member
שמחה שנהנית

ועל מה כל הרישמיות? זה נראה כמו עותק של מכתב למישהו, ומה עם חוויות ככה בשביל החבר'ה? ואיפה הד"ש שאמרת שמסרו לנו...אני מבקשת סיקור מפורט כהלכה
וכמובן..התמונה עם חוסה'לה...

alti26

New member
אז כך

הרישמיות היא בשל העובדה שהוצאתי מכתב דומה למנכ"ל הרשויות המקומיות במשרד הפנים וזה היה חלק מהמכתה לגבי השירים של דיוויד הוא ניגן באופן מקסים וסוחף כ4 שירים בלבד ולהלן שיריו :סרברנד,זה הכל או כלום ,פיתחי את הדלת (ספרדדית) ,בוכה אל הקירות לצערי תמונות לא בדיוק צלחו אני יודע אל 3 תמונות בנפרד ותמונות כלליות שאמורות להגיע מהמקור שלי נפגש מחר ומי שלא הגיע הפסיד בגדול קצר טוב סוחף ומאוד אנרגטי דודי

handlessman

New member
נשמע טוב...

נקווה שבשנה הבאה הוא יבוא שוב, דווקא רציתי מאוד ללכת.

למעלה