סיקור ו"שפיץ" מקריטריום כרמיאל

גיאחה

New member
סיקור ו"שפיץ" מקריטריום כרמיאל

דני אסקרוב היה בכרמיאל, וצילם עבורכם כתבת וידאו ב BIKEPANEL.
"במרוץ של שעה ורבע, ניתן לצפות ממי שמתייצב על קו הזינוק למחויבות הגבוהה ביותר" - זה לא קרה בכרמיאל.

קראו עוד פה: [URL]http://bikepanel.com/p/18177[/URL]

וידאו מצויין ומעניין

על פי הכתבה נראה שהיה מירוץ משעמם אבל על פי הוידאו נראה שהיה מירוץ די מעניין...

חלק מהרוכבים גם התחרו במירוץ מרתון הרים יום קודם.
גיא לשם אגב, ניצח במרתון בשישי וגם בקריטריום.

YotamKa

New member
סיכום רכיבה שלי ביום סוער

בסוף של החורף. עכשיו בים המלח הטמפרטורה נמצאת באיזור ה-35 מעלות מדי יום. אז זה לא היה כך.

הכתבה

רוב המירוצים בעולם לא קשורים לאיגוד

מירוץ שעה וחצי מצויין. מי שרוכב כל שבוע שעה וחצי מהר במשך הזמן ירכב גם 5 שעות מהר.
צריך אירועים רבים ופשוטים, 2 זינוקים. זינוק 1 עלית ונוער, זינוק 2 לכל השאר. לפי דעתי אין טעם לרכוב מירוצים לפני גיל 15. מי שמחזיק מחזיק, מי שלא שיצטרף לצופים.
כל מועדון מכיר את המסלולים המתאימים ואת הרשויות. האיגוד צריך רק לעזור לארגן כאלה אירועים.

ariasdo

New member
סיקור וידאו מוצלח איכות טובה וזה הפעם ראשונה

שרואם סיכום מרוץ בסרטון , וזה ניצול נכון של האפשריות שיש בצלם בקריטריום , ממש יפה .

מה שחסר לי , בסיקור , מפה של המסלול בכרמיאל , וקצת נתונים הערכה לגבי זמני הסיבובים .

עידו זילברשטיין נותן תצוגה מרשימה ומערער את העליונות של דימה .
גם באחד מאימוני הנבחרת עידו קבע שיא אומנם לא מוכר בנס הרים , כך שגם בטיפוס הוא יכול להתמודד עם דימה .

מה שאני הבנתי מההסברים החוזרים של גרשוני שהמפתח להיות רוכב מקצועי זה יכולת נג"ש טובה .
אז אם עידו ישפר את רכיבת הנג"ש , יש סיכוי שעוד כמה שניים נראה אותו מתחרה בטור דפרנס .

אריה סדובניק

oferlev9

New member
וידאו מצויין . מביא את כל סיפור המרוץ .

כל הכבוד לדני אסקרוב על העבודה המקצועית .

הערה אחת: צריך לראיין את דימה גרבובסקי (ברוסית עם מתורגמן). הרוכב החזק בארץ ואנחנו לא יודעים עליו ועל תוכניותיו כלום .

למעלה