סיקור מהכינרת!!!! היה חרא.
D DrKasperrrr New member 23/8/03 #1 סיקור מהכינרת!!!! ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif היה חרא.
N Nulit New member 23/8/03 #2 מהה.... ../images/Emo60.gif יכול ליהיות חרא בכינרת חוץ מלדרוך על קיפוד ים?$%^?Q3%$^@$%&
D DrKasperrrr New member 23/8/03 #4 ככה. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif וגם לא הלכתי להופעה שכלכך רציתי ללכת בשביל ללכת למקום שכלכך כלכך כלכך לא נהנתי בו.
ככה. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif וגם לא הלכתי להופעה שכלכך רציתי ללכת בשביל ללכת למקום שכלכך כלכך כלכך לא נהנתי בו.
M MiStEr G u I t A r New member 23/8/03 #5 מה?!?!? ../images/Emo168.gif אבל זה הכנרת! בכנרת הולכים לדוג מה לא הלכת לדוג?!
R Rain Star New member 24/8/03 #6 אני מסכים איתו ../images/Emo41.gif כינרת זה בלעעעעע! צאי לי מהחלון ימגעילה!!! איכסה איך אתם מתלהבים מהאגם הזה
אני מסכים איתו ../images/Emo41.gif כינרת זה בלעעעעע! צאי לי מהחלון ימגעילה!!! איכסה איך אתם מתלהבים מהאגם הזה
D DrKasperrrr New member 24/8/03 #10 תתפלא ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif אפשר לשאול אותך מתי פעם אחרונה היית בכינרת? שנה שעברה הייתי בכינרת בחוף לא מסודר והיה חוף ענקי ענקי ועכשיו כל החוף מלא מים הכינרת מלאה לגמרי.
תתפלא ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif אפשר לשאול אותך מתי פעם אחרונה היית בכינרת? שנה שעברה הייתי בכינרת בחוף לא מסודר והיה חוף ענקי ענקי ועכשיו כל החוף מלא מים הכינרת מלאה לגמרי.
M mta16 New member 25/8/03 #13 אני בת!!!!!! ודבר שני זה היה סתם בצחוק...מה קרה לכם? אין לכם קצת חוש הומור???????? טוב לא משנה נעזוב את העניין....
אני בת!!!!!! ודבר שני זה היה סתם בצחוק...מה קרה לכם? אין לכם קצת חוש הומור???????? טוב לא משנה נעזוב את העניין....
D DrKasperrrr New member 25/8/03 #14 סליחה:[ אני יודע איך זה שקוראים לך במין השני. והמבין יבין, ולא יצחק עליי.
M MiStEr G u I t A r New member 24/8/03 #9 ממההה??!?! ../images/Emo168.gif אתה רואה את הכנרת מהחלון?!
L l i f a g i r l New member 25/8/03 #16 וואי באמת שווה../images/Emo18.gif פעם כשהיה לי גג יכולתי לראות ממנו מלא מקומות עכשיו עברנו דירה