סיקור מופע בחונטוס ירושלים

alti26

New member
סיקור מופע בחונטוס ירושלים

היי לכולם אני אתחיל בסיקור מאוד מאוד מפורט התחיל עם ההגעה הקופות נגישות לכל אדם ללא דחיפות ללא מחשולים וממש כייפי היה לקבל שירות אדיב ,מכובד וחייכני לציין את העובדה שלפני ההופעה ראיתי את אחד העובדים של מיומנה שזיהה אותי ומסר לדיוויד המקסים שאני מחפש אותו ואז איש תאורה שמכיר אותי מהופעות קודמות הכניס אותי פנימה ואני מוצא את עצמי במיני חזרה וחימום אחרון ופתאום ראיתי שדיוויד האגדי מתקרב עליי ובחיוך שואל לשלומי.אז התחלנו לפתח שיחה קצרה על הה ודה כזה היה צריך לחבר אותי למוניטור כי כמעט התעלפתי .לאחר מכן דיוויד בקש את סליחתי ועזב לעיסוקיי הבמה השונים .אך קיבלתי מענה למבוקשי .המושבים מרווחים והטמפרטורה של האולם היתה מתאימה ואז החלה הכניסה של הקהל לציין כי אנשי התאטרון הם אדיבים מקסימים ומחייכים ואפילו ראיתי שהם עוזרים למוגבלי תנועה ובמקום קיים מכשור ומעליות המתאימות מאוד לנכים .אתחיל לדבר על מה שהיה ראשית נטלי פיק -האישה עם החיוך המקסעם צחוק ממיס ובעלת ביצועי סטפס מעולים .חובב שושן -נא להכיר האיש הכי מצחיק שהכרתח ממש ממותת מצחוק מאוד מחזק את המופע בקיטעי הקישור השונים .ויקי בראל -המלאך מאחורי הגלוייה המצויירת טיפוס רב גוני מאוד מוערץ עליי מקצועית להפליא .סרגו בראמס - חסר לי מאוד איפה הוא הפוטוגזית שלו והחיוך שלו חסרים על הבמה.יעל מלר -מעולה מקסימה בעלת כושר שפגט מעולים.zaak - קטע הפחים הלבנים תוך הרמת הרגל לשינוי הצליל כעשו את שלהם הקטע של התיפוף במים הוא קטע טוב והשירה של הסולו היא מדהימה .האיש שמזכיר לי את בית אבא הוא מנדס המקסים רוברטו הגדול שר פרטוגזית מדהימה בצהריי היום וגבריאלה הם השירים שמקפיצים אותי ממקומי .והלוואי וימשיך ככה.טניה וינוקור המקסימה רוקדת פלמנקו מדופלמת נותנת טון ונופח אחר להופעה ממוססת לב רואה (וזאת בתור אחד שמעריך מאוד פלמנקו ) תנועות גוף חדות ומעולות שימוש באביזר בצורה מרשימה .תומר אלוני האיש וההגדה סוחף וירטואוז אהבתי את הקטע של העמוד חשמל עם (התיפוף בפה ).מיכאל מיגאל -מקסים מאוד עם נוכחות בימתית .חסר לי בועז ברמן המאוד ערכי ומאוד סוחף בלהקה מנהיג של ממש .פארקינג קומפלטו היה מקסים ההכנה של השיר בדיאלוג בין חובב לדיוויד הוא מאוד מצחיק מרגש .השיר סניוריטה היה חזק מאוד מדהים טוב ומאוד קיצבי,הקצב של זה הכל או כלום היה מדהים פשוט יפיפה.הקטע שגרם לי אושר מרגש במופי הוא פרח במצדה שבו נזכרתי למי נכתב השיר וכמה היא עזרה לי להכיר את דיוויד מאוד מאוד יקרה לי .השיר החיים הם חטמר טוב ממש ריכך אותי ועשה איתי חסד בכך שגרם לי להיות מאוד מאושר .זהו תיאור המופע על קצה הלשון מדהים לראות אותו עותר מפעם אחת שווה כל גרוש .לידיעתכם נוצרה תוכניה למכירה מאוד מרשימה איכותית שגורמת להיות מרוכז במופע ולא במה שרוצים לרשום נתראה בהופעות ובשעה 2100 ביום ראשון הקרוב ממני אליכם דודי אלטמן

lile0

New member
פייר? אני מאוכזבת ../images/Emo9.gif

אז גם אני הייתי היום בהופעה בתיאטרון ירושלים, וזה היה יותר מדי מיומנה ופחות מדי דויד ברוזה. הם מאוד מוכשרים, ונחמד לראות את דויד קצת אחרת, אבל היה פחות מדי ממנו! לדעתי אין כמו ההופעות הרגילות שלו, עם השירים בעיבודים הישנים והטובים. אחרי ההופעה אני וקרן הלכנו לדבר עם דויד ,ואמרנו לו שאנחנו מעדיפות את ההופעות הרגילות, הוא אמר שאנחנו לא היחידות. קרן אמרה לו שכדאי שיכנס לפורום פעם, הוא אמר שהוא ישתדל, והכי חשוב: הוא ידע שיש לנו מפגש פורום ביום ראשון , בתשע, בצפוני, וכנראה שהוא יבוא!! איזה תותח!
לגבי תמונות-בהופעה כמעט ולא צילמתי, רק שתי תמונות, כי משום מה ביקשו בהתחלה לא לצלם..אז לא היה לי נעים ובסוף ההופעה דויד היה נראה ממש עייף (שלא לומר שהוא היה נראה חולה) אז גם לא רציתי להציק. עכשיו אני כבר גמורה (אחרי ההופעה יצאנו עם חברות ושתיתי איזה ליטר בירה) אבל מחר אני יעלה את כל שתי התמונות!

lile0

New member
אה, ועוד משהו

שאלנו אותו לגבי מצדה בסוכות הקרוב, והוא אמר שהוא עדיין לא יודע. זהו. לילה טוב.

alti26

New member
היי לך

לציין כנראה אני רגיל או התחברתי לפורמט טוב לא טוב האופן שאני רואה אותו הוא שונה והעניין סובייקטיבי מאדם לאדם תאמיני לי .לגבי המפגש הוא ידע עליו ממני פגשתי אותו לפני המופע ולאחריו מאחורי הקלעים אז אתן יכולות להיות בתוכות שלא דיברתי איתו על מצב החור באוזון אלה על המפגש אז בינתיים ביי לכן ובוקר טוב דודי

popikon23

New member
ועכשיו אני...

כמו לילך, גם אני מרגישה שקיבלתי פחות מידי דיויד. אין לי שום דבר נגד מיומנה (להיפך הם ממש מוכשרים!) אבל יש לי הרבה מאוד בעד דיויד, מה גם שאחרי ההתלהבות של כולכם אני ולילך ממש ממש ציפינו להרבה ודי התאכזבנו (אבל לא ממש, אחרי הכל דיויד היה שם!). כשדיברנו איתו אחרי ההופעה היה נראה לנו שהוא מרגיש לא טוב, אולי זו הסיבה שהוא היה על הבמה פחות מבכל הופעה (ודודי שראה הופעות קודמות יכול להשוות עבורינו) . בכל מקרה, כמו שלילך אמרה כדאי להגיע למפגש הפורום ביום ראשון, יש הפתעה קטנה
ועוד דבר חשוב מהשיחה שלנו עם דיויד שלילך שכחה לציין: שאלתי אותו אם הוא נכנס לפורום והוא אמר שלפעמים אבל מזמן לא יצא לו והוא ייכנס בקרוב ושאלתי אותו אם יש סיכוי שהוא "יתארח" בפורום- כלומר נקבע תאריך ושעה בה כולם ניכנס ונוכל לשאול אותו שאלות וכאלה (לא שאנחנו לא יודעים הכל עליו) אבל זה מצריך התארגנות יותר מסודרת שלא ממש תלויה בי, אני העליתי את הרעיון, גם בפני דיויד (יש לציין שהוא לא סרב נחרצות) אז אולי יעל- את תוכלי לארגן את זה. אני רואה שכן יצא לי ארוך, אז דיויד, אם נכנסת וקראת עד כאן-תודה וסליחה...

romens

New member
פפיייה ההופעה הייתה ממש מבאסת אה?

חחח הבאסת עד כדי לך ששתית כל כך הרבה? חחח

lile0

New member
לא מבאסת, קצת מאכזבת

אבל המפגש בסוף עם דויד היה פיצוי הולם!
ולגבי התמונות-ראיתי אותם עכשיו והאיכות שלהם ממש גרועה(טוב שהלכתי על מקצוע אחר מצלמת..) אז אין טעם להעלות אותם לפה

glitter8

New member
טוב אחרי הסיקורים שלי..

מעכשיו אני אהיה יותר זהירה...

למעלה