סיקור משחק..

The gilads show

New member
סיקור משחק..

היום (17/1/04) סיימה הפועל באר שבע בתיקו מאכזב עם הפועל ת"א. הפועל ת"א שפתחה בבונקר, והמשיכה לכל אורך המשחק לא נתנה לבאר שבע לתקוף את השער שלהם.משחק ברמה נמוכה מאוד שלא מתאימה לליגת העל! בעקבות התיקו הפועל באר שבע ירדה למקום השלישי (חיפה ניצחה..ואגב אליניב הבקיע)שפט:אלון יפת ההזדמנות הראשונה שלה הגיעה בדקה ה-12 כשיגאל אנטבי קיבל כדור מצוין מיוסי רוזן, פרץ משמאל ובעט מזווית קשה - אסי רחמים הדף לקרן.המשיכה לנסות ודקה 40 (בערך) הוריד אדרי בחזה לרוזן, שבעט מהאוויר ואסי הדף נהדר...באר שבע בכלל לא תקפה ושיחקה איוםםם!!! במהלך המשחק נפצע דיוגו סיסטון ההרכב שבו שיחקה באר שבע: אסי רחמים, תומר חליבה, מירוסלב וייס, עוז יפרח, דדי בן-דיין, סתיו אלימלך, דיוגו סיסטון (רמיק יז'רסקי/55), רמי אליהו, אלעד בונפלד (ולדימיר אנדונוב/64), אופיר חיים (אורן סגרון/69), אלון מזרחי. בכורה לא משכנעת במיוחד לאנדונוב שלא הורגש כמו שאר חבריו לקבוצה

The gilads show

New member
אה ועוד משהו

צל"ג לכל שחקני 2 הקבוצות צל"ג גם לשופט ששפט די גרוע... צל"ש לאוהדי הפועל באר שבע והפועל ת"א שלא הפסיקו לעודד 90 דקות!! ועוד משהו!!! אני מצפה לתגובות...

מוצארט

New member
תגובה?

אני ראיתי את המחצית השניה בטלביזיה. לא שמעתי שום עידוד של אוהדי הפועל ב"ש. וכששמעו עידוד כלשהוא, זה היה של אוהדי הפועל ת"א. יצא לי לראות את התקציר של המחצית הראשונה. זוועה. השיטה הזאת של גוטמן לא תחזיק הרבה זמן. שחקנים יצירתיים נחנקים (אלעד בונפלד, סיסטון, בן דיין, וכו'...) זה פשוט שיטת בונקר מגעילה.

g i l 1 7 8

New member
ה-PPV אשמים

הסיבה שלא שמעת את את הקהל היא שזכייני ה-PPV מנסים לחסוך כמה שאפשר בהוצאות, וחלק מכך זה צמצום מיקרופונים במגרש כך שנראה לך שאין עידוד. אני אומר את זה לא בגלל שהייתי בשדה הקוצים אתמול אלא זה ידוע וכותבים על כך במדיה. דבר נוסף ולא קשור זה: אני לא מבין איך אתה אומר לי שנמאס שכל תגובה שלי קשורה בשדה הקוצים כשאצלך כל תגובה זה נגד גוטמן!!! גוטמן ביום מן הימים יעזוב אותנו ורק עם וסרמיל נישאר... לתשומת ליבך ( שגם הוא אשם בזה שלא שמעת עידוד כי האקוסטיקה של האיצטדיון הזה, זה כמעט כמו שדה פתוח) שיהיה שבוע טוב - גיל

הבונקריסט נשאר בונקריסט

בושה של משחק, גוטמן משחק כדורגל חיובי רק ברגע שהוא מבין שאין לו ברירה, כל עוד הוא יהיה צמוד לצמרת תשכחו מכדורגל תתחילו להתרגל ל-0:0 בחוץ ואולי 1:0 בבית. להבדיל ממה שחושבים דווקא השיטה הזאת מסוכנת יותר, כמו שאתה מנצח 1:0, אתה יכול גם להפסיד באותה תוצאה. עדיף לשחק התקפי ולהבקיע 2-3 שערים, גם אם תחטוף אחד זה לא נורא. אני שוב חוזר ואומר: הפועל ב"ש בצמרת למרות גוטמן ולא בזכותו.

g i l 1 7 8

New member
צודק

אתה בהחלט צודק, אבל איפה היית ומה עשית כשזרקו את לופא מב"ש??? הוא ההפך הגמור מגוטמן+הביא אותנו לצמרת+גמר גביע ואני עדיין זוכר את שאגות התתפטר כל 2-3 משחקים עונה שעברה. זה מה שביקשנו --> זה מה שקיבלנו אז מספיק לקטר

הייתי בפורום הזה וכעסתי מאוד!!!!

אני האחרון שאפשר להאשים אותי שלא ראיתי את הנולד. חוץ מזה את שריקות הבוז של הקהל בסיום המשחק שמעו היטב, כך שהזבל הזה שמנסים להאכיל את הקהל לא יחזיק מים עוד הרבה זמן.

g i l 1 7 8

New member
אם היה לנו רק את הקהל של ביתר

אז גוטמן היה נזרק במחזור העשירי, והיה לנו איצטדיון טוב יותר - ראיתי שאתה מי-ם, אולי תביא לנו קצת את האנרציה הירושלמית לשדה הקוצים... ד.א: לא קשור אבל מחר אני בטריבונה אצל אבי רצון(כף לי)

אל תזכיר לי את בית"ר...

אוהדים איומים וקבוצה מגעילה, אני חושב שאסור לנו להתנהג כמותם, אלא להביע את המחאה בדרכים לגיטימיות כגון החרמת משחקים, שריקות בוז ברגע שהקבוצה משחקת את הבונקר המשמים שלה וכד'.

g i l 1 7 8

New member
שיכנעת אותי

אתה רוצה את גוטמן בחוץ, אני רוצה איצטדיון חדש, אפשר לאחד כוחות ולארגן החרמת משחקים. אתה חושב שיהיה מענה מאודי ב"ש? אין מה לעשות בב"ש בשבת חוץ בכדורגל

AnakondA1

New member
בשביל מה היה צריך את המסלול ריצה

המ***** הזה מסביב לדשא.. אם רק היציעים היו על הדשא כמו בקופסא הייתם שומעים את הקהל עד דימונה.
הקהל מספר אחד!

למעלה