סיקור עבודות

FERTIG1

New member
סיקור עבודות

סיקור עבודות עבודה בקייטרינג בית חייל האוויר הרצליה שהתחלתי לעבוד בקייטרינג בית חיל האוויר הרצליה הייתי חסר נסיון בעבודות ולא היה לי השואה עם עולם העבודות האחר ... בגדול העבודה הקמת אירועים של קייטרינג וסידור כיתות שעומד להיערך בהן הרצועות החסרון בעבודה – שעות מרובות הקמת אירוע יכול להתחיל מ6 בבוקר וביום חזק שישנם כמה אירועים סיום העבודה נימשך עד השעות הקטנות של הלילה ולפעמים קיים מצב שמתחיל אירוע גם ביום לאחר מכן כסף חרא עובדים שעות מרובות ולא מקבלים את הכסף של השעות הנוספות מרגישים שממש קורעים את התחת ומגיעים למשכורת עלובה של 3 וחצי אלף בחודש במיקרה הטוב הפסקות לא תמיד מקבלים הפסקות ולפעמים מגיעים למצב שאוכלים כמו ניצולים באי בודד ישר מהשאריות של הגסטרונומים שאנשים השאירו חיסרון נוסף שאתה מוצא את עצמך עושה הכל מקים אירוע ממלצר בו מפרק אותו שותף כלים אז אתם שואלים מה בכל זאת היתרונות בעבודה מסוג זה אז נתחיל בזה שאחלה חברה וכאשר עובדים איתם כל כך הרבה שעות יש צחוקים לא מהעולם הזה היום ניראה מתגמל ואחריי שבוע עבודה אתה מרגיש את כל החווית שהצטברו גיוון מכייון שיש המון אירועים הגיון בעבודה הוא גדול יום אחד אירוע כזה יום אחד אירוע כזה אתה מוצא עצמך לא משתעמם לרגע והמון זמן שאתה מת שאתה פשוט מחכה עם החברה שאירוע יתחיל ופשוט מדבר על החיים בכיף יתרון נוסף שישנם הרבה עובדים ובאירוע אתם פשוט מסתובבים בכיף שלכם ונהנים גם סיכום 6 בסולם פרטיג מומלץ לאנשים שואהבים לעבוד שעות מרובות ולהיות בחברה שגם ככה יש להם המון זמן פנוי לא מומלץ לסטודנטים לא מומלץ לאנשים לא חברותיים שרוצים להתבודד ולאנשים שרוצים לעבוד מספר קטן של שעות עם מערכת קבועה כלומר אף פעם לא יודעים על השעון מתי תילך הביתה מתי אירוע יגמר ומתי אירוע יתחיל עבודה בתחנת דלק פז "ילו" התכנה הגדול בדרך לת"א על אילון (גם קצת על הקטנה בצד השני) שהגעתי לעבודה עדיין לא צרבתי מספיק נסיון בעבודות וחששתי שלא יתקבל בגלל שביקשו ממני תעודת יושר והיה לי שם כתם קטן בגלל כמה שאכטות ירוקות שעשיתי בציערותי בגדול העבודה | מכירת מוצרי החנות ונתינת שירותי לאנשים הבאים לתכנה העבודה עצמה יכולה להיות נחמדה ללא הניצול המחפיר של תחכנת פז לאחר מספר של חודשי עבודה הבנתי שהניצול כל כך גדול שלא הבנתי כיצד הם מבקשים ממני תעודת יושר !!! מסתבר שהייתי הכי ישר שם מי שהיה בעל טוב ו"הפשע היחיד שעשה זה לשאוף קצת עשן ירוק שעות העבודה שאמור להיות 8 שעות ביום אבל תמיד איכשהו מתעגל ל10 ויותר שאתה לא יודע אפילו אם משלמים לך על הזמן הזה העובדים הלא מסורים שתמיד מאחרים למישמרת שאחרייך ואתה עובד שעות נספות בנוסף לדרישות המוגזמות של המעבידים שאפילו יושבים לידך ובודקים אם אתה אומר "תודה שקנית בילו" מורידים לך את האוכל מהמשכורת וגם אומרים לך לא לתת לעובדי התכנת דלק קיצור מה שאמור להיות עבודה זה רק ניצול של לקוחות עם מכירים מוגזמים וניצול העובדים שלא לדבר שאפילו כיסא לא יכלו לשים לנו קיצר עבודה על הפנים והדבר היחיד שיכול להיות בעבודה שאולי איזה כוסית תבוא לקנות איזה מוצר ועל הדרך תיקח ממנה מספר (חשוב לציין שעבדתי בתחכנה נוספת וזה היה טיפה יותר שונה ומוצלח אז זה גם תלוי על איזה תחנה אתה נופל ) בקיצור 3 בסולם פרטיג מומלץ לעבוד בתכנה קטנה ורק בשעות הלילה כך שלא יטרידו אותך אך לא מומלץ לאנשים שמתעצבנים מהר כי צריך לאכול המון המון המון חרא בשביל להישאר שפוי שם ארקפה שנקר הרצליה פיתוח שהגעתי לארקפה בשנקר הגעתי דרך חבר ובלי רצון עז לעבוד אבל מסתבר שהופתעתי לטובה טיב העבודה נורא מסודר מישמרות לא ארוכות של 6 שעות מישמרת ורק במקרים גרועים כמו שישי גולש ל 8 אולי 9 עבודה לא קשה וגם במיקרה הכי גרועה שאתה פיקולו ורק מפנה כלים זה עדיין ממש נחמד הפסקה מסודרת עם קפה וסנביץ ממש נחמד יש גם במבטח תמיד שתייה קרה לעובדים שהם יכולים לשתות קולה ספרייט קינלי וכ'ולי כמו כן ישנה המכונה של חיתוך הלחם שממש נחמד להתעסק איתה (אני אישית נורא אהבתי לפרוס את הלחמים) ולקחות ממש נחמדים שבדרך כלל קשה להיתקל בבעיות אחלה נוף (אחריי הכל זה בכל זאת ארקפה ובדרך כלל באות בחורות חייכניות לשתות קפה ) חסרונות שאתה נימצא במקום תקופה וצריך "להתקדם" צריך ללמוד את הקופה שהיא ממש מעצבנת בגלל כל סוגי הקפה הפלצנייים וכל הבלאגן שכל הדברים שם מבולגנים לך חסרון נוסף שפעם ב מבקשים ממך לבדוק את מצב השירותים ואשכרה למלא דוח על זה לכן אני אישית נהנתי הכי הרבה מפשוט להיות פיקלו ולפנות את הכלים חסרון גדול נוסף שלמרות מקומות אחרים שאתה פיקלו שם אין טיפים למרות שאני בכל זאת איכשהו קבלתי פה ושם חסרון נוסף זה השישי שבת שמבקשים שתעשה אבל לא אצל כולם זה ניחשב כחסרון סך הכל במקום שאני עבדתי היחס היה סבבה ואפילו נתנו לי להגיע למקום עם אופניים ולשים אותם במחסן מאחורי הלחמים בקיצור 8 בסולם פרטיג מומלץ בעיקר לסטודנטים שרוצים לעבוד אחריי הלימודים שש שעות זה לא הרבה והמקום מסודר ומשרה אווירה נעימה

למעלה