סיקור על האלבום מMSN.....

XxShai10xX

New member
סיקור על האלבום מMSN.....

קוטל בגדול על כל הסימפולים :| http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/Reviews/200604/2006041812259.htm

Luxfero

New member
שאלה בקשר לביקורות

מישהו יכול אולי לתת קצת פרטים על כותב הביקורות? אשמח אם מישהו יתמקד בפרטים כגון : השכלה גבוהה של הכותב , גילו , ניסיון מוסיקלי אם יש? תודה.

Segalovich

New member
הכותב לא בדיוק חובב של היפ הופ

אם הוא לא אהב שום דבר מ4 אלבומי ההיפ הופ שהוא ביקר (או אהב מעט), בינהם כלא 6 וסאבלימינל, אז חבל על הזמן של הביקורת. זה כמו שרוקיסט ירשום ביקורת על מוצרט. בכל מקרה, דעתי נשארה דעתי - הסימפולים הם מה שעושים את ההיפ הופ, או לפחות הרבה מההיפ הופ האיכותי. סימפולים זה הדבר הכי יפה שיכול להיות בהיפ הופ. אין סימפול של הכלא שלא אהבתי. הם עושים את זה בצורה פשוט גאונית וכייפית לשמיעה. עובדה שגם רב הארץ התחבר לזה וזה (מה לעשות) היה מקום 1 במצעדים העבריים. בקיצור, שיתחיל לשמוע ולבקר באמת מה שהוא אוהב (למרות שככה הם כותבי ביקורת)

Hatotah1

New member
בהחלט רוב הסימפולים טובים, אבל..

לא אהבתי את לא יכול ולא ממש את דרך המלך...אבל ניחא וחוץ מזה, מה ש"רוב הארץ" אוהבים זה לא תמיד מה שטוב ואיכותי, במיוחד אצלינו, שרוב הארץ אוהבים רוני סופרסטאר והאחיות פיק :S

Segalovich

New member
אני מדבר על רב הארץ בחתך גילאים

של 18+
אגב, האחיות פיק בכלל קיימות עדיין?

glass vegas

New member
בנאדם שמדבר מהתחת ואם הייתי בעל

האתר לא הייתי מחזיק כזה כתב... חוצמזה אם יש לו בעיות עם סגול עם הכלא ועם הדג נחש אז יש לו בעיה חמורה. חוצמזה מישהו פה כתב אם ה וא לא אהב את כלא ואת סאבלימינל אז יש לו בעיות-בבקשה ממכם לא להשוות ולכתוב ביחד כלא וסאבלימינל בתור אותו סגנון זה מוזיל מהכלא. תודה ולילה טוב פרץ.

יאנגי

New member
הוא לא הקשיב בכלל לאלבום

אשכרה הוא רק הגיב על השיר הראשון ועל הסינגלים הוא לא עבר על הדיסק בכלל סתם זיין את השכל האלבום מצויין וד"א הוא גם הצלחה ענקית כל מה שיוצר נמכררררר

drumsking

New member
איתמר צודק

מי כמוך יודע מי אלה מבקרים כל המאמר הזה קוטל כל דבר שקשור להיפ הופ ישראלי

למעלה