סיקור קצר מההופעה בגני התערוכה ,מחר אני אפרט

שלידודי

New member
סיקור קצר מההופעה בגני התערוכה ,מחר אני אפרט

הפסטיבל הלטיני הכי גדול בעולם (בארץ) קפצנו לגני התערוכה פגשנו את דודי כמות האנשים ממש היתה קטנה שלטים רקדניות ורקדנים אורות מוזיקה קפאורה סלסה קרנבלון ברזילי ומסמר הערב דיויד שלנו מה הגיד ומה אספר דיויד עלה עם חבריו המתופף והגיטריסט שמות השירים דודי יפרט מחר ההופעה מקסימה חמימה הקהל רקד זוגות זוגות ואנחנו כמובן חגגנו ונהננו הפעם בלי הילדים ובלי השלטים בלי הזיקוקים ובלי הגיטרות המנצנצות אבל עם הרבה שמחה והאהבה אחרי ההופעה שכללה גם הדרן רצנו להגיד שלום לששי ודיויד דיויד התראיין לערוץ 24 ואז הגיע תורינו התחבקנו והתנשקנו שמחנו לראות אותו הודנו לו על ההופעה ושיכנענו אותו להכנס לפורום לקרוא את כל הדברים שנכתבו ממצדה דיויד הודה לנו הוא ניראה מותש עייף אבל מחייך אנחנו אוהבים אותך מחר ההמשך לילה טוב

alti26

New member
הופעה בתא

ראשית אומר שהמופע היה מפתיע ולא בגלל השירים . אדם מתחזק את עצמו כדי לשיר בעוצמה כזו לאדם צריך להיות כח פיזי. וכאשר אדם מופיע סביב השעון ועוד מתוכננות לו הופעות נוספות השבוע אתה שואל את עצמך טוב איך הוא עושה את זה. התשובה שאני מקבל היא פשואה הוא שטאב אנרגיה מהכוחות של הקהל כל עוד הקהל מפרגן ומריעה אזי השירים ישמעו בצורה מושלמת . דיוויד החזיק הלילה הופעה אנרגטית נכון הוא שר בספרדית אך את שיריו אבל צריך להבין שזו היתה מחווה לקצב הלטיני ולכן לפעמים טוב שהוא החליף את השפה אך לא בכל השירים כמו האישה שאיתי היה טוב אך בעברית יותר טוב ,בוכה אל הקירות היה מקסים בספרדית .לגבי האנרגיה על הבמה לא פחתה גם כאשר דיווויד עייף מאוד המוסיקה נשמעת מעולה לא מפוספסת ואנרגטית אמסור לו דש מכם בואי להפתיע אותו גם בשישי הקרוב בירושלים קדימה ואומר משפט שלא מתאים לי שאלוהים ישלח לו הרכה בפועלו חוזק ועוצמה אני אוהב אותו הוא מוטיב החיים בדרכי היה מעולה אתמול ויהיה גם בשישי בואו בהמונכם דודי

למעלה