סיקור שיר

סיקור שיר

נפוצים כאן סיקורי אלבומים... עוד לא ראיתי סיקור לשיר... אבל אני חייב לעשות את זה לאחד השירים המצחיקים יותר של הביטלס. ומי שעוד לא הבין (כולכם כנראה) מדובר בשיר: You know my name השיר הוא בעצם ווריאציות על שתי שורות: You know my name/look up the number. אנחנו פוגשים כאן בטיפוסים שונים שלכאורה מבצעים את השיר: (אל תרצחו אותי עכשיו על הפרשנות): 1. להקה שלמה ששרה את זה 2. מישהו בסגנון אמריקאי 3. שתי נשים במבטא בריטי כבד 4. דמות שאני ארחיב עליה בהמשך. השיר בעצם מספר על מישהו, שיודעים את השם שלו... אז הוא לא צריך לתת מספר טלפון, כי אפשר לחפש את המספר בספר טלפונים! ונעבור לטיפוסים... הטיפוס האמריקאי מקסים... במיוחד עם התחכום: you know you know my name... הנשים במבטא הבריטי... נראה כאילו הן נהנות מהתחכום שלהן עד כדי כך עד שהן מצחקקות באמצע... והדמות שעליה אני ארחיב... בהייד פארק ראיתי כמה שונאי מיסטר בין. תקשיבו לחלק האחרון של השיר, ותשוו עם רוב המלל של מיסטר בין! לסיכום, שיר מבדר מאד, תשמעו!

Another Girl

New member
רעיון מצוין

ובעצם המשך למדורו קצר הימים של ל נ ו ן. סיקורים משלי בהמשך.

Another Girl

New member
אתה לא זוכר?...

הוא כתב שתי הודעות עם הסיפורוים שמאחורי השירים-ל-she came in through the bathroom window ול-being for the benefite of mr. kite. את שניהם תוכל למצוא בקטגוריה נפרדת במאמרים בשם "הסיפורים שמאחורי השירים".

עכשיו אני זוכר...

למה הוא באמת לא המשיך? ל נ ו ן, אני פונה אליך בקריאה נרגשת להמשיך עם זה! זה היה חביב ביותר!

למעלה