סיקור...

queen man

New member
סיקור...

והפעם the game play the game- שיר מקסים,בין הטובים באלבום ממש כיף לשמוע dragon attack- שיר נחמד וקיצי הרבה מאוד בס אבל אחרי הרבה זמן הוא מאוס.. Another one bites the dust- אולי השיר הכי רווחי של הלהקה אי פעם .. ומי כתב אותו?.. אולי האיש הכי לא מעורב בלהקה כן כן ג'ון דיקון,וגם ניראה לי השיר הכי טוב בדיסק need your loving tonight- שיר ממש יפה כזה קצב חמוד וקצבי crazy little thing called love- יצירת מופת שיר מעולה בעיקר הגיטרה של בראין מדהים השילוב בין אלווים לקווין כזה שיר ממש טוב rock it- נחמד לא יותר מזה dont try suicide- שיר טוב מצחיק ןמעביר מסר כזה.. שיר מצויין sail away sweet sister- ככה ככה.. coming soon- הכי מיותר באלבום save me- שיר מדהים עצוב מרגש עוצמתי ...

B a m B a m

New member
sail away שיר ככה ככה?../images/Emo168.gif

זה שיר מדהים, השיר הכי יפה (מבחינת שירה) של בריאן!

Chakotay

New member
נחמד מאוד, אבל לדעתי אתה

צריך להרחיב קצת, לפחות 3 שורות על כל שיר...

FreddieMercury

New member
בסקירה צריכה להיות

קצת יותר מביקורת שירים טהורה (וגם היא, קצת יותר מעמיקה). צריך להיות כתוב גם על האלבום בשלמותו, באיזו שנה הוא נעשה, איזה סגנון יש בו וכו'.

חחח don'w try suicide../images/Emo104.gif

באמת שיר המצחיק... יש שם שירים ממש טובים וcoming soonבאמת מיותר...

I n n u e n d o

New member
הממ

אם תוכל לעשות את זה יותר מפורט אז אני אוסיף

queen man

New member
תודה..

באמת פעם הבאה אני יעשה סיקור יותר טוב ויותר מורחב..

queen man

New member
סיקור מורחב

והפעם the game האלבום יצא בשנת 1980 פתח עידן חדש אצל queen עידן יותר מסחרי באלבום שירים יפים יותר קיצים יותר קצב יותר,אלבום שממש כיף לשמוע שוב ושוב,בין האלבומים היותר נמכירם של queen לשירים play the game- שיר מקסים,בין הטובים באלבום ממש כיף לשמוע לא סתם קראו לשם האלבום על שם השיר. dragon attack- שיר נחמד וקיצי הרבה מאוד בס אבל אחרי הרבה זמן הוא מאוס.. Another one bites the dust- אולי השיר הכי רווחי של הלהקה אי פעם .. ומי כתב אותו?.. אולי האיש הכי לא מעורב בלהקה כן כן ג'ון דיקון,וגם ניראה לי השיר הכי טוב בדיסק,השיר נתן ללהקה הכרות באמריקה השיר מאוד הצליח מאוד שם. need your loving tonight- שיר יפה חמוד קיצבי שכיף לשמוע מזכיר שירים מהסרט גריז crazy little thing called love- יצירת מופת שיר מעולה בעיקר הגיטרה של בראין, מדהים השילוב בין אלוויס לקווין כזה שיר ממש טוב, השיר האוהב עליי באלבום. rock it- נחמד לא יותר מזה רוג'ר שר בשיר הזה הוא לא מראה כישורי שירה מי יודע מה אבל בסוף אפשר לסכם שזה שיר נחמד dont try suicide- שיר טוב מצחיק ןמעביר מסר כזה.. שיר מצויין עוד פעם פרדי מזכיר שהוא נגד מוות עצמי הוא מזכיר את זה בלילה באופרה בשיר הראשון sail away sweet sister- ככה ככה.. למרות שאולי זה השיר הכי טוב שבראין שר אבל השיר הזה לעומת האחרים לא הכי משהו . coming soon- הכי מיותר באלבום,שיר גרוע שאינו מעביר מסר גם הקולות שחברי הלהקה לא משהו. save me- שיר מדהים עצוב מרגש עוצמתי ... תמיד שאני שומע את השיר הזה יש לי צמרמרות בכל הגוף שיר בשוט ענק שהולך טוב בהופעות תמיד כיף לשמוע את השיר הזה

I n n u e n d o

New member
או! הרבה יותר טוב../images/Emo9.gif

אני אכניס את זה למאמרים שאני אחזור בערב סבבה

למעלה