סירוס כלב זכר, צריך עזרה !!!

איתמר54

New member
סירוס כלב זכר, צריך עזרה !!!

יעצו לי לסרס את הכלב שלי (הווטרינר והמאלף כלבים), הוא בוקסר מעורב זכר, עכשיו מתגובות של הסביבה אני הבנתי שכלב מסורס נהפך לכלב "חסר רוח חיים", אני יודע שסירוס זה פעולה שטובה מבחינה רפואית ומבחינת ראות עניו של הבעלים (אני) אבל השאלה האם זה טוב גם מבחינת ראות עניו של הכלב?, ברור שאני חושב גם על עצמי בנושא אבל טובתו של הכלב יותר חשובה לי...אני לא רוצה שיהפוך למשהו אחר וגם לא נראה לי שהוא היה רוצה בכך..כרגע הכלב בן 6 חודשים והווטרינר יעץ לי לעשות את הניתוח בחודש הקרוב...אז בבקשה אשמח לקבל עצות מאנשים שיש להם נסיון בדבר, גם אנשים שכלביהם עברו סירוס ורוצים לבקר את התהליך יתרונות חסרונות וכאלה, אבל באמת לדבר גם על החסרונות אם יש כאלה..הייתי רוצה להבין את כל התמונה. ואם אפשר גם לקבל את העצות כבר בחודש הקרוב עקב חוסר בזמן.

rockarin

New member
אולי הכלב יהיה קצת חסר../images/Emo29.gif

עניין ומיניות בחיים, אבל תחשוב שכלב אחד, שקצת יסבול משעמום בחיים, יכול להציל הרבה גורים שיוולדו וימותו.

חסר עניין? ממש לא

הכלב שלך יסבול פחות כשיריח כלבות מיוחמות, ולא תמיד יהווה סיכון לזכרים אחרים ברחוב, כך שהסיכוי שלו למצוא את עצמו בקרבות עם זכרים אחרים יוקטן בצורה משמעותית. לעיתים (תלוי בגיל הכלב ובאופיו) הוא יהפוך פחות דומיננטי. סירוס מומלץ בכל לב, עם כל בעלי החיים שעברו אצלי, הסירוס והעיקור בכלל לא היו שאלה.

dani666

New member
"חסר רוח חיים" ????????

אתה מוזמן לבוא לקחת קצת מהכלב שלי. גם הוא מסורס. אם זה נקרא "חסר רוח חיים" ......

סירוס לא משפיע על האופי

הוא משפיע על רמת הדומיננטיות, וגם זה לא בכל המיקרים. על שאר הדברים הסירוס לא משפיע ובהחלט שהוא לא גורם לכלב להיות "חסר חיים".

lovehav

New member
הסירוס הוא חובה מוסרית

היתרון הגדול ביותר הוא שלא יזרקו עוד גורים לרחובות בשנה ננטשים 100,000 כלבים ועשרות אלפים מומתים ונדרסים בבקשה אל תשכח את זה בין כל השיקולים אגב לי יש שתי כלבות מסורסות והן שובבות, עליזות ומתוקות

למעלה