סירוס מושלם וכואב..

דרור....

New member
סירוס מושלם וכואב..

איך נותנים למחאה להפוך לאופנה? איך נותנים למסר שכזה לההרס? מכנסי פעמון נהיו אופנה.. בריטני סיפרס מחדשת שיר מחאתי!! סטיספקשן של הרולניג סטונס.. איך נותנים לשנות השישים להפוך לאופנה? כואב לי לראות פרחות הולכות עם מכנסי פעמון כי זה פשוט לא קשור לדעתי.. ונמאס לי לשמוע ביצועים חדשים ופופיסטים לשירים.. לא נמאס? עושים מכל העסק אופנה חולפת.. וזה חבל..

^NB^

New member
זה מוכר.

זה מוכר, למה שזה לא יהיה אופנה חולפת אחרי שהאופנה תעבור, אתה תוכל לחזור לחיות את החיים שלך כמורד, כחי בעבר, לחזור למסלולך הרגיל שגורם לך להרגיש מיוחד. כי חכלס מה איכפת לך שממסחרים את האופנה ´שלך´ זה רק יתן לך יתרונות אולי חסרון אחד. שלא תרגיש מיוחד יותר אתה סתם פריק אפס כמו כל הפריקים שבתנועה רק חבל שיש לך אחלה שם.

דרור....

New member
תודה על היחס המזוויע...

דבר ראשון אני ממש לא פריק... אני בסך הכל אומר שהמסחור הורס את כל המסר וכל מה ששנות השישים מביעות.. וזה לא נראה לי בסדר.. את\ה לא חושב\ת שסירוס שמיסחור של מסר מסרס אותו? ומה קשור אחלה שם לדעה שלי? תן לי לנחש.. קוראים לך גם דרור? או אם זו מישהי אז לחבר שלך קוראים דרור?

bekN

New member
ילדי הירח

שנות השישים באמת לא מביעות כלום ,מלבד הנוסטלגיה המובנת ל"ילדי הפרחים" ולפסטיבלים הגדולים דוגמת וודסטוק ולמוזיקה ,שום דבר בעצם לא נשאר מאז ,חוץ מהשפעות תרבותיות מסוימות כגון אומנות ,{למרות שניתן לזקוף לזכותן את מאבק לשיוויון ועליית מעמד האשה}.אבל זה בכלל בחו"ל וכל מאמץ להעביר אותן לארץ הוא מזויף. בארץ לא היה סיקסטיז......הייתה מלחמה. עלו והפריחו בועות בקנר

דרור....

New member
שניכם ממש לא קשורים..

שנות השישים לא מביעות כלום?<! איפה אתם חיים? באיזה מאה?? שנות השישים הביאו את התרבות! הרוק! המרד הגדול בממסד.. הרצון והכמיהה לשלום.. השירים עם הכי הרבה משמעות נכתבו אז.. מהפכות חברתיות! ובארץ! הארץ גדלה והתפתחה והשתנתה.. אל תגידו שלשנות השישים אין שום מסר... זה שלכם זה לא אומר שום דבר זה לא אומר שאין שם מסר..

עמריקי

New member
ילדים יפים

קודם כל התגעגעתי אליך בקנר אז שלח משהו ספר משהו עיוני. שנות השישים כן מביעות משהו אבל הרבה יותר נאיבי מהיום. הכמיהה והמחאה לשלום היו אמנם המוניות אבל באותה מידה ריקניות ומלאות תופעות לוואי שבין היתר הולידו את האיידס (סתם לא, רק באופן עקיף, נדבר על זה אחר כך...). ההיפיז גדלו להיות יאפיז ובכך הפכו לילדי פרחים שגידלו ילדי קניונים במקרה הטוב. היום המחאה היא הרבה יותר מצומצמת אבל המוחים רציניים ונחושים בהרבה. אבל כל זה כמובן אופייני לארה"ב. בקנר צודקת, היתה מלחמה בארץ. וגם כשהגיעו שנות השישים הן הגיעו באיחור של 15 שנה. כן כן בישראל גם הזמן נאחר ואת נתב"ג 2000 נראה עם ביאת המשיח. שלך עמרי אילת. עכשיו כבר אין פיצקה. פיצקה הלך.

דרור אתה פלספן!!

נראה לי שלא היה לך מה לרשום אז זה מה שרשמת... סליחה בלי לפגוע או משהו כזה.. אבל למה אכפת לך עם פרחות הולכות עם פדלפון... מה אכפת לך מי מחדש איזה שיר... זה ממש בולשיט.. כאילו ברור שאכפת אבל לא מהפלספנות הזאת..(התמרדות וכול זה). הסיבה היחידה שאנשים הולכים עם זה כי זה נכנס לאופנה.. זה נכנס לאופנה כי הדור שלנו חושב שזה יפה ומתאים או משהו כזה למשל הדור של אחותי הגדולה חושב שזה יפה ועובדה שרוב האנשים בגילה לא הולכים עם פדלפון.. זה לא קשור לשום דבר גם המוזיקה זאת אופנה שעוברת

למעלה