סירופ שוקולד שמתקשה על הגלידה

blackcat2

New member
סירופ שוקולד שמתקשה על הגלידה

שלום לכם שמעתי שיש סירופ שוקולד שמתקשה על גלידה. הבנתי שחברת הרשי מייצרת אותו וחברה נוספת, אמריקאית . האם אתם מכירים מוצר זה? האם אתם יודעים היכן ניתן לרכוש סירופ זה? תודה
 
blackcat2 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

האמת אני לא מכירה את הסירופ אבל חכי אולי בנות אחרות כן שמעו
 

חסידה3

New member
סירופ שוקולד שמתקשה

כתבי לך בתגובה שאני מכירה את זה כי יש לי את זה בבית-אני מקבלת את זה מארה"ב מאחותי -סימי לב לתגובה שכתבתי לך באם לא הבנת אני העביר לך שוב - חסידה 3
 

חסידה3

New member
סירופ שוקולד

נראה לי ש לא קיבלת את תשובתי בכל אופן הסירופ ניקרא- smucker's - magic shell - chocolate flavor אני מקבלת אותו מאמריקה - זה בקבוק בצבע חום מפלסטיק - בהצלחה
 

חסידה3

New member
סירופ שוקולד שמתקשה

כתבי לך בתגובה שאני מכירה את זה כי יש לי את זה בבית-אני מקבלת את זה מארה"ב מאחותי -סימי לב לתגובה שכתבתי לך באם לא הבנת אני העביר לך שוב - חסידה 3
 
נעשה רגע קפיצה בזמן אחורה.

כשהיינו ילדים, היו טובלים את הגלידה בשוקולד מריר מומס, שהיה מומס ע"י סיר גדול בתוכו רבע מגובהו מים, בפנים סיר קטן יותר עם השוקולד. חימום המים היה גורם להמסה של השוקולד. ואז היו טובלים את הגלידה בתוך השוקולד. ומיד מקרבים למקור קור, אפשר כיום להכניס את הגלידה לכמה דקות לפריזר. ואז השוקולד מתקשה.
 
אם את רוצה ציפוי כמו של ארטיק

תמיסי שוקולד עם שמן, ביחס של 1 כף שמן ל-100 גר' שוקולד, תמתיני שיצטנן מעט, אבל שלא יתקשה, ואז תטבלי את הגלידה. תוך שניות השוקולד יתקשה ויהפוך לציפוי קריספי.
 
למעלה