סירטון חדש שעשיתי

סירטון חדש שעשיתי

הפעם על פרו ופיבי סירטון תמונות עם השיר "תמיד צריך חבר" של מאריה קארי השתמשתי בשיר הזה גם בסירטון תמונות של פייפר ופיבי. אני היחידה שמתגעגת לחברות בין אליסה ושאנן? מקווה שתאהבו הנה הלינק http://youtube.com/watch?v=cr7F761RqFo

נטלי../images/Emo23.gif../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo75.gif../images/Emo23.gif

אמ..אני אנסה להגיד את דעתי,אבל אל תעלבי או משהו
ואני באמת מבקשת שאף אחד לא יגיד שלי את טועה וכו-זו דעתי
חח. אז ככה,את השיר ממש אהבתי-אני רוצה להוריד אותו
השיר התאים להכול
התמונות היו מאוד יפות
-ולא רק את מתגעגעת לפרו&פיבי
-אליסה&שאנן
היו אפילו כמה תמונות שראיתי והתפקעתי-כי היו דברים קצת מצחיקים-מבטים,דברים מהצד וכו...
את האמת,בתקופה האחרונה אני רואה הרבה סרטונים שלך ומשהו אחד מציק לי-את עושה רק סרטוני תמונות ולדעתי יש לך כישרון ענק וגדול יותר מאשר סרטוני תמונות
לכן נטלי להבא ולשנה החדשה אני אשמח לראות סרטונים עם קטעי דיבור ותמונות ביחד ולא רק סרטון שמעבירים בו תמונות
אל תקחי את זה ללב,כי מאוד אהבתי את הסרטון פשוט לדעתי את יכולה לעשות סרטוני קטעים וזה יצא לך גם יפה
שלי

spelling

New member
הסרטון..../images/Emo202.gif

יש לי דעה מעורבת אבל בעיקרה מאוד חיובית: מבחינה איך שערכת תתמונות זה מעולה..גם ממש מאמינים שהן אחיות במציאות עם כל הקלאוזאפים של החיבוקים והמבטים שלהן שהצלחת למצוא!(מאוד אהבתי תתמונה של 3:50) ... שלי צודקת באמת צריך וידואים(למרות שעשית זה עם הבנשי היה וידיאו או תמונות?)..וזה נאמר לא להעליב אלא כי יודעים שבקטע של סרטונים את הכי יצירתית חחחח ומאוד מוכשרת... לגבי המוזיקה..הנושא של השיר מתאים אבל חח לא יודע לא אהבתי תקצב שלו הוא קצת היה יבש(גל להרגע!)... ולא רק את מתגעגעת לשאנליסה או פרפיבי! גמני חחחחח סה"כ נטלי עוד סרטון מעולה מבית היוצר שלך אחלההההההההההההההההההה *רק אם אפשר בסרטון הבא שלך שיר כזה קצבי עם אקשן???תודה... מבחינתי אני עדיין נותן לך 10\10

היא עשתה הרבה וידאו../images/Emo70.gif

אפילו הקודם שלה היה וידאו
יש לה כישרון לבחורה הזאת,רגע איך קוראים לה
נלי... נורית.. נטלי.חח

always be me mc

New member
שיר ממש יפה../images/Emo45.gif סירטון ממש יפה../images/Emo23.gif

ובאמת אהבתי, את יודעת שאהבתי. זה במועדפים שלי ולא רק בגלל מאריה
אלא בעיקר בגלל העובדה שהצלחת לשלב את השיר עם היחסים ויצא ממש מקסים(סורי לא עמדתי בפיתוי של החרוז
)
אז נטלי כל הכבוד
אומנם הייתה חסרה לי התמונה הזו
אבל התגברתי על זה בסוף כי הסירטון בכללי היה מאוד יפה.

always be me mc

New member
עדיין זה היה רגע ממש יפה בין פרו ופיבי

אבל זהו, נעזוב חח למה אני חופרת בזה?

למעלה