סירטון של wakbac מהטיאלוי 30\03 !

divaDIVAdiva

New member
מילים לWAKBAC

Rafa3li 7awajbak w fou2 mana msta7mlak Shouf ya rou7i hadeni t3ebt t3ebt m3ak Rafa3li 7awajbak w fou2 mana msta7mlak Shouf ya rou7i hadeni t3ebt t3ebt m3ak Ta2 mout la msh haftekrak tani ta2 mout Wla hatshouf sourti khalas Ta2 mout mout ya maghrour ya anani Ta2 mout _______________ אם הבנתי נכון היא שרה על גבר שנמאס לה ממנו, שהוא עייף אותה ועכשיו היא עוזבת, הוא לא יראה את פניה שוב.. אה כן, והיא מאחלת לו למות
[זה לא 100 אחוז נכון, לא לאכול אותי]

תרגום לשיר...

Rafa3li 7awajbak w fou2 mana msta7mlak אתה מרים עלי את הגבות שלך למרות שאני לא סובלת אותך. ------------ Shouf ya rou7i hadeni t3ebt t3ebt m3ak תראה חיים שלי אני עייפתי עייפתי איתך. ------------ Ta2 mout la msh haftekrak tani לך תמות אני לא אחשוב עליך שנית ----------- ta2 mout Wla hatshouf sourti khalas לך תמות אתה לא תראה את הפנים שלי יותר ---------- Ta2 mout mout ya maghrour ya anani לך תמות תמות י'תופס מעצמך משהו וגם אנוכי --------- קיבלתם את התרגום חחחחח תהנוווווו

מי שלא מבין את המספרים זה אותיות...הסבר..

בערבית יש אותיות שאי אפשר לרשום אותם באנגלית! אז יש שפה כזאת של הודעות SMS ומסנגר שמשתמשים באותיות בכדי לסמן אותיות אז מי שלא הבין מה כל ה 3 7 2 זה אותיות בשביל ההגיה! 3- ע 7- ח 2- א מוווואההה ולשיר קוראים TA2 MOT לאבבב המון JOJO

oshrikii3

New member
דיי דייי כמה אפשר למשוך?

תעלו את זה כברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

אהה

אופפס רק עכשיו בדקתי... חחחח תודה לכל מי שהביא את המילים, הפירוש, ואת פירוש המספרים XDDD

למעלה