סירטונים של אדריאן דביר מדבר עם חוצנים-בלעדי!

ufwow

New member
אמת דה מי קולו

קישקוש ועוד איזה קישקוש: קישקוש בלבוש.

גושלחרא

New member
עוד תגובות? מישהו מכיר או חושב שהוא יודע אם

זה אמיתי? מה אתם יבשים

franse

New member
קודם כל אלה חדשות מעניינות.

מישהו שמקורב לאדריאן דביר עם גישה לחומרים הפרטיים שלו, החליט שהגיע הזמן והוציא לאור את ההקלטות האלה. ניסיתי להאזין קצת אבל זה כמעט בלתי אפשרי עם קצב הדיבור האיטי וההפרעות בקליטה. אני לא יודע אם זה אמיתי. אני מקווה שאותו אדם יעשה את הדבר הנכון ויוציא לאור גם את הספר "חוצן הסלקום/פלאפון", שאדריאן דביר כמעט סיים לכתוב. אדריאן ידע לכתוב בצורה קולחת ומעניינת ואני בטוח שיש ציבור גדול שירצה לקרוא את הספר.

גושלחרא

New member
אתה כאילו מסתלבט?

חוצן הסלקום? זה שהוא מדבר באותו סגנון של ההוא מהריווי של הפלאפון לא אומר שהוא פיברק את זה. ואתה בעצמך מאמין אז אל תסתלבט סתם

franse

New member
לאדריאן היה ספר בשם זה שלא הספיק להוציא לאור.

גושלחרא

New member
על מה היה מסופר בו?

ומאיפה אתה יודע שהוא הוציא ספר כזה? הרי הוא לא יצא בחיים..

אני גם מכיר כמה שמדברים עם חוצנים

הם נמצאים במחלקה הסגורה באברבאנל ובכפר שאול.

ommerl

New member
אדריאן דביר

עזבו אמרות כמו "קשקוש" או "לא מאמין" או "זה הכול אמת". תבחנו את הדברים בזהירות והגיון: למה שחיים אינטליגנטיים במיוחד, הרבה יותר מאיתנו, עם טכנולוגיה מתקדמת יצטרכו לדבר בטלפון עם בני אדם? בנוסף לאור הנושא של טלפתיה שקיים בהרבה עדויות על מפגשים מהסוג השלישי והרביעי שנמצאו יחסית אמינות. אם היה לו בית חולים שבו חייזרים טיפלו בבני אדם, למה הם לא טיפלו לו באבנים בכליות שבסוף הרגו אותו? לצד חוסר העקביות ישנן עדויות של אנשים שהיו אצלו וראו או חוו דברים. חלקם מאוד אמינים לכן קשה לי לגמרי לבטל את הנושא.

למעלה