סירטונים של רונה מתוך יום האישה 2008

מיץ פזי

New member
או מייד גוד!

זה ממש מוזר לראות את רונה בלי קוקו ועם קצוות שיער על הפנים.. זה באמת מוזר.. אבל יפה לה ממש :) איזה כיף! תביאי עוד סרטונים!

chen1litvak

New member
אל תדאגי בקרוב ../images/Emo13.gif

כבר העלתי לפליקס אני רק מחכה לאישור של תפוז על הסירטונים ואז אני אשים אותם פה. יש גם הפתעה

bזוהר

New member
יואו איזה יופי!!תודה רבה!

איזה יופי שיש סרטונים של זה!!!אולי זה בגלל שזה מול הרבה אנשים היה בה משהו באמת ממש שמח כמו שיעל אמרה.. כאילו ראו שהיא שמחה מזה שהיא קיבלה אהבה מכ"כ הרבה קהל יו אם יהיה וידיאו כזה של הביצוע עם ברי זה יהיה כ"כ מושלם "ג'ינג'יות" גם זה שיר בול לרונה, היא עושה אותו בצורה כ"כ מושלמת! היא שרה משום מה כל הזמן heaven במקום hell, ו"צללתי שעות סביבך" במקום "צללתי שעה סביבך" שזה הרבה יותר יפה, ו"נחיתה בחוף הג'ינג'יות-לזה אני קוראת" במקום "קורא" .. ובכלל היא שרה את זה מושלם בהופעה באוניברסיטה!הלוואי שיהיה סרטון של זה!

chen1litvak

New member
אני חושבת שהיא שרה ככה בכוונה בג'ינג'יות

(ולעאזעל איתך,הרסת לי ת'הפתעה!
) אני חושבת שזה היה כאילו ברי hell והיא heaven (למרות שבמקור זה לא ככה אבל עדיין) ובטח שאם הם שרים ביחד היא תשיר נקבה והוא ישאר עם המקור של הזכר ואותי נורא שעשע לשמוע את רונה שרה 'אוהבת בנים שונאת בנות' אבל זה רק אני
קיצר מי שתפוז יאשר לי את שאר הסירטונים תוכלו לשמוע עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם את ברי ורונה בביצוע המעולה הזה. (אין כבר הפתעות.
)

bזוהר

New member
יאאאאא....תודה...!!!איזה כיף!

ו...לא היית חייבת להגיד שיהיה את הסרטון הזה רק בגלל שאמרתי שהלוואי שיהיה אותו
כן חשבתי שאולי זה בכוונה heaven.. אבל לא חשבתי על זה שבכוונה היא שרה בלשון נקבה והוא בזכר, כאילו חשבתי סתם זה מה שהתחשק לה באותו רגע כי זה מרגיש יותר נכון בכל מקרה..זה לא רק את ששיעשע אותה לשמוע "אוהבת בנים שונאת בנות" (השורה שלי:), למרות שזו שורה הגיונית לה אם חושבים על זה פעמיים ושוב תודה, מחכה בקוצר רוח :)

תודה :)

בתור הכותבת, זאת אומרת. לחן - הסרטונים נהדרים. יופי של צילום. יש מצב להעלות גם את "ג'ינג'יות", ואם לא, אז אולי לשלוח לי עותק שלו?

chen1litvak

New member
היי הינה מה שצילמתי!

(תודה) ואממ..אני ממש פוחדת מהקטע של זכויות יוצרים. אבל את מוזמנת להוסיף אותי למסנג'ר ולפחות אני אוכל לנסות לשדר שיגיע אלייך הג'ינג'יות
[email protected]

chen1litvak

New member
הפחדנית דורשת אישור

(עשו לי היום ממשממשממש פראנויות מהקטע של הזכויות יוצרים.) אני בכלל שקלתי על להוריד גם את 'מבול' 'גלויה' ו'עיניים זרות' מהציבורי,אבל ריחמתי על האנושות כי אחרי שזה כבר היה מפורסם הם ראו מה הם הפסידו. אני צריכה להתוודאות- ג'ינג'יות היה מפורסם עד אתמול בערב סיימתי

אין לי מסנג'ר...

אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל בכל זאת מדובר בי, אדם חסר פלאפון שמסתובב עם ווקמן (נו, טוב, זה כי הדיסקמן התקלקל...). אני שולחת מייל לכתובת הנ"ל במקום.

למעלה