סירטונים...

Ze Colmeia

New member
סירטונים...

היי אנשים יש לי המלצה מצאתי משהו חם חם
אני יתחיל לשים לינקים להוריד... שימו לב במשחק השני שאחד מהם מוריד לשני את הפנים
שימו לב איך בסוף המשחק השלישי פסוקה מוריד מיאלוה קומפסו לפיטבול עכשיו אני מוסיף עוד 3 סירטונים (ההערות שלמעלה לא מתיחסים לסירטונים האלה אלא לקישורים שלמטה בהודעה שלי...) משחק מבאטיזאדו עוד משחק מבאטיזאד וואי איזה הפלה בסוף...
משחק נוסף מבאטיזאדו... יש עוד סירטון אחד בהודעה הבאה...

Ze Colmeia

New member
אני רוצה להבין משהו...

אף אחד לא הוריד את הסירטונים או שפשוט אין לכם כוח להגיב ולומר כמה הם שווים

jennie 00

New member
האמת שלי אישית..

יש לי בעיה עם הווינאמפ אז אני צריכה להוריד חדש ועוד לא יצא לי אז עכשיו אני מורידה ואז אני אבדוק ת'סירטונים..

kranves

New member
בסירטונים האלה הם משחקים בלי

קשר בגרוש! הם מתחמקים סתם! כדי לעשות מעברים יפים.

Ze Colmeia

New member
באיזה סירטון בדיוק../images/Emo35.gif

כי אני עברתי על כולם, יש אחד שזה משחק במאטיזאדו שיש שם יחסית די הרבה פלוריאו אב וואטאוואר זה באטיזאדו, בכל השאר כמעט ואיןאקרובטיקה

preguica

New member
סרטים יפים...

יש שם כמה משחקים ממש יפים... אבל לא הבנתי את הכמה מקקו ברצף... וצלנו לא רוקדים סמבה כי כמעט אין בנות

Ze Colmeia

New member
זה...

באמת לא היה כל כך במקום, יש לי חבר שעוה את זה ביונה לפעמים והוא קטן כזה אז הוא עושה את זה ממש מהר והרבה יותר יפה

Bantus

New member
סמבה...

גם אם אין הרבה בנות זה עדיין כיף... לא צריך הרבה בנות לסמבה, נגיד בקבוצה שלי אנונ 3 בנות ורוקדים בכיף....

Bantus

New member
לא רמזתי על בנים...

לא רמזתי שרוקדים בנים בנים..אני אומרת שהבנות מתחלפות יחסית מהר, ובתור בת, זה לא נוראי מידי, למרות שאנחנו קצת בנות, זה עובד מצויין וזה ממש מגניב....

BiAAcH

New member
ואללה, שיחקת אותה יוגי...

עדיין לא יצא לי לראות סרטונים של אבאדה, כל מה שראיתי באחרים זה רק פלוריאו וכאלה, בלי קשר בין הקפואריסטים, פה זה היה ממש מצויין!! אהבתי את הקטע שאחד הפיל מישהו ואז רואים אותו עושה כזה אוופס..... בקיצר, תמשיך להביא כאלה אפ אתה יכול, ממש טוב....

למעלה