סירטוני הייפ לקראת UFC80

talhorm

New member
סירטוני הייפ לקראת UFC80

SO LET THE HYPE BEGIN! נתחיל עם המיינאיבנט, של פן נגד סטיבנסון למי שלא שמע על הלוחמים בעבר בסירטון הקצר הזה מתארים פחות או יותר מי הם, ולמה אפשר לצפות. אז הינה... סירטון הייפ קצר לקראת המיינאיבנט של UFC80 על חגורת הLW, ביג'יי פן נגד ג'ו סטיבנסון.

talhorm

New member
ונמשיך עם גונזגה נגד וורדום

עוד פרומו לקראת UFC80, קרב בין 2 הענקים הברזילאים מדוויזת המשקל הכבד, גונזגה שידוע לצופי הUFC בתור הבחור שנתן נוקאואט לקרו קאפ עם הLEFT KICK לראש נגד וורדום שקרב ניצח את גונזגה בעבר, ונחשב ללוחם מצליח שנלחם גם בפרייד בעבר. אגב וו

AmericanDragon

New member
../images/Emo45.gif

מת על קרבות לייטוויט וזה המקסימום שהUFC יכולים להוציא היום. לא? לא יכול לחכות למיין אבנט. לא מצפה ליותר מדיי מקרבות HW ולא מכיר כ"כ את וורדום. מצפה לניצחון של גונזאגה

תומר, אתה אוהד של הפיטבול, נכון?

אתה יכול להכיר את וורדום בעזרת הקרב שלו עם ארלובסקי (למרות שזה לא קרב שמשאיר רושם חיובי במיוחד) מלפני כמה חודשים.

AmericanDragon

New member
ראיתי אותו בזמנו בטוטאל

ציפיתי ליותר מאורלובסקי בקרב הזה (דאם אני צריך להשלים את תקופת האליפות שלו)- הרי בכל אופן לא ראיתי הרבה ממנו וממה שראיתי הוא נראה מHW היותר טובים ו'קלילים' שיש בדיוויזיה- למרות שהניצחון על וורדום (ממנו בכלל לא ראיתי כלום) לא היה משכנע. אני לא מת על הדיוויזה הזו - החלשה בארגון יחד עם הLW לדעתי, במיוחד שקוטור עזב. כי רובם שם 'ביגמנים' כמו סילביה, קונגו והצמד ההוא שהיה באירוע האחרון ששיעממו אותי למוות- ומלא בקלינץ' מה שדי משעמם. קוטור הוא HW מלהיב. לא יכול להצביע על עוד מישהו כזה (שוב- ממה שאני מכיר, וזה לא הרבה). :)

doom23

New member
וורדום ניצח את גונזגאה פעם

לא יודע איפה אבל הוא ההפסד הראשון של גונזאגה לפני קוטור ... והוא היה דיי חזק בפרייד

ניתן לך קרבות יפים שכדאי לך להשלים.

UFC 44 - נגד ולדימיר מטיושנקו. UFC 47 - מול ווסלי קוריירה. UFC 51 - מול טים סילביה על האליפות הזמנית. UFC 53 - מול ג'סטין איילרס על האליפות הזמנית. UFC 55 - מול פול בואנטלו על האליפות. וכמובן UFC 66 - מול מרסיו קרוז.

למעלה