סירטוני וידאו חדשים

tamar112

New member
תודה

היא באמת נראית קצת מוזר... מה הייתה השאלה שאמרו עליה להמשיך הלאה...לא ממש שמעתי...

tamar112

New member
די נצל"ש

אממ...מישהו יודע אם יש את saturday night live בyoutube? אני ממש רוצה לראות את זה...

0rin

New member
איזה מותק היא

אבל הן נראות לי ממש מסכנות מק ואש כל החיים שלהן הן בטלוויזיה..מנסות לרצות כל פעם מחדש מיליארדים של אנשים ו.. אין להן פרטיות..פפראצ'י אחריהן כל היום.. כל צעד שלהן מתועד הן לא יכולות לצאת לרחוב בלי שאחר כך ישפטו איך שהן נראות או מה קונות... מרי קייט אמרה לפי דעתי שהיא לא מתחרטת על כלום כדי לא לאכזב אף אחד וההוכחה של זה היא ההנחה שהיא מסוממת בראיון ואם כן זה נובע מהחיים ה"אומללים" שלהן..הכוונה שהן חיות בשביל אחרים. וגם כל הקטע של האנורקסיה של מרי קייט..למה לדעתכם היא נהייתה אנורקסית? כי היא חשבה שהיא שמנה והיא צריכה להראות טוב בתמונות..טלוויזיה..וכו'.. אני אוהבת אותן מאוד..הן אחלה..מתוקות..יפות ומוצלחות אבל כל הקטע כבר מתחיל להראות לי קצת עצוב.

olsen cool

New member
זה עצוב הרבה זמן

אבל זה החיים שלהן,אין מה לעשות הן בחרו בזה.

SummerSpirit

New member
יאק

בגדול, אהבתי את מה שהיא לבשה. הקלוזאפים האלו ממש לא עשו לה טוב, יש לה פרצוף קטן מדי בשביל כל כך הרבה איפור. שמתם לב שהיא לובשת כובע כמו שאשלי לבשה בתמונות פפראצי האחרונות?

mayosh4

New member
אז ככה..

בקשר לאריון- הפניםשלה באמת קצת קטנות מדי.. והיא נראת מבוהלת כזה..... יש משהו בזה שבשנים האחרונות הן קצת מסכנות אבל זה ממש לא היה ככה על החיים שלהן! פעם הן היו ממש "במודה", היום בגלל הבגדים "המוזרים" שלהן ובכלל כל המראה שלהן אז יורדים עליהן מלא.. אני אישית ממש ממש ממש מקווה שלהן יחזרו לעמוד על הרגליים אפילו אם זה יהייה בניפרד.. בקשר לפפראצ'י- הן ניראות ממש מוזר עם כל הסחבות האלו שהן לובשות והן גם הולכות קפוף... הן ממש ממש השתנו ובחיים לא הייתי מתארת אותן ככה.. פעם הן היו מגניבות עכשיו הן ניראות קצת יותר מגילן ובכלל כל מסע הקניות הזה עם כל השומרים והלימוזינה ניראה מגוכך.. שמסיעים אותן ככה מחנות לחנות.. כאילו אין חיים. לא יודעת.. פשוט הכל מוזר עצלם עכשיו...לא??

tamar112

New member
אממ...

בקשר לפאפרצי...אני בדרך כלל אוהבת את מה שאשלי לובשת...בזמן האחרון מרי-קייט נועלת מגפונים (כאלה שמגיעים עד לקרסול) וזה ממש מעוות לה את הרגליים...אהה.ויש גם את זוג המשקפיים הלבנים...כל כך מכוער...! אבל חוץ מזה היא בדרך כל בסדר... ובקשר למסע הקניות, זה באמת נראה מוזר אבל מצד שני...מה הן יעשו? ילכו ברחוב כאילו כלום? זה יהיה קצת קשה...

olsen cool

New member
לפי דעתי זה באמת קצת מוגזם

עם כל השומרי ראש מסביב וזה אבל מצד שני זה לא ממש מפריע לי.

cinderellaaa

New member
אין מה לעשות

נגד הפאפרצי... זה משהו שהן חיות איתו כבר כמה שנים טובות. זו עסקת חבילה וכנראה שאין מה לעשות נגד זה. אבל כל העיסוק עם השומרי ראש והלימוזינות מוסיף רעש וצלצולים לפאפרצי.

לא יודעת למה אתם חשובים ככה

היא ממש לא נראית לי מסוממת...הכל רגיל..אבל היא נראית קצת מפוחדת היא מגדילה את העיניים שלה כל הזמן..

galgoool

New member
איזה מסכנות הן.. פשוט מסכנות...

מצלמים אותם כל שניה בחיים שלהם, זה פשוט נהיה אומלל... ממש מסכנות

למעלה