אני לא כל כך אוהב את הירידים האלה.
הייתי בכמה (גם של חבר וגם של אחרים במתחם גני התערוכה ובמתחמים אחרים). לי זה נראה כיריד מכירות ולא כיריד מחירים. מה שמוכרים שם תראה אחרי חודש במקום אחר - יותר זול. הרבה יותר זול. מתנות? ממתי? אתה בטח לא מאמין בזה יותר ממני. לוקחים מחיר של שניים מראש ואחר כך מספרים לך על מתנה. לא תיקח מתנה? ככה מכרו לך שניים במכה אחת.
לעומת זאת, יש מקומות שלקראת הפסח ולקראת ראש השנה וגם סתם ככה במשך השנה יש מבצעים חבל"ז. למשל ברשת אושר עד ואצל רמי לוי. אני מדבר על סחורה איכותית. אני לא מדבר על מכשירי חשמל כי מה שמוכרים שם עד היום ראיתי שהמנועים חלשים יחסית ומדי כמה שניות צריך לתת להם מנוחה לרבע שעה לפחות. מזל שלא אומרים שהמנוע צריך לצאת לנופש ולשלם לו דמי הבראה.
אבל מחבתות, סירים, סכום וכד' - יש גם יש.
לפני שבועיים (בלי קשר לשום חג) קניתי אצל רמי לוי במבצע לי ולבנות מחבתות 28 ס"מ, גוף יצוק עבה, ציפוי איכותי - 30 ש"ח ליחידה עם מכסה. סט סכום לי ולבנות, כל סט 24 חלקים, נראה איכותי (ואני ממש לא אדיוט ולא פראייר) 60 ש"ח לסט.
לקראת כל פסח אצל אושר עד מבצעי סירים ומחבתות במחירים מצחיקים. פשע לא לקחת. ואני מדבר רק על איכותיים. אני מקוה שהשנה אמצא שם מחבתות קטנות עם גוף יצוק עבה במחיר טוב.
ביריד בגני התערוכה שהייתי לפני פחות משנה - הפציצו מחירים שלא נדע. רק מלשמוע אותם קיבלתי חום.
לא מאמין בירידים האלה. לדעתי - אחיזת עיניים ובלבול הקונים עד שיתרצו ויקנו. לא אני.
אבל זו רק דעתי.