סיר או ציצי

donnan

New member
סיר או ציצי

זה לא יגמר אם לא תספר. האמת הכרנו בגיל 16. היום בגיל 30. אנחנו עוברים לגור יחד. היום הכרתי אותו מחדש. הוא העביר לביתי מספר חפצים מצומצם ויוקרתי. אתם יודעים, ספרים, דיסקים, כמה סרטי פורנו... אי אלו מכתבי אהבה מנשים ישנות/חדשות (אבל לא יותר ממני). ברגעים אלה הוא פורק את חפציו בדירתי. לפתע נשמעה קריאה "את חייבת לראות מה יש כאן" "זה ממש פריט היסטורי מכונן" ניגשתי, חשבתי שהוא יוציא עוד איזה בושם ישן או כרטיס להופעה הראושנה של שלום חנוך- אבל לא! הוא הוציא - (לנשום עמוק) סיר!!!! סיר לילה ! סיר של תינוקות בגיל שנתיים שמחרבנים בו.. ו.. נו אתם יודעים סיר מה יש להגיד? עכשיו אחרי ארבע עשרה שנה - אני בהלם ! ה-מ-ו-מ-ה יש לי גבר סקסי, חתיך ברמות שאין לתאר. גבר מהסוג שכולנו חולמות עליו. גם יודע לחבק, גם יודע לנשק, מבשל, מנקה, גבר שיודע לתקן כל מכשיר גם אם הוא לא מקולקל. גבר שבגברים. הורייך היו גאים ! אבל, עם סיר. ואני שואלת : מה לעשות? איך לספר למקורבים שלי? האם הוא ישים לב אם אני אזרוק לו את הסיר? האם אמא שלו יודעת? ועם אמא כזאת - האם זה הגבר שאיתו אתו אתחתן? צרות בממלכת האושר. גבר הולך לבית של אישה אישה שהיא אהבת חייו גבר הולך לבית של אישה עם סיר לילה על הגב. האם הוא יחליף את הסיר בציצי שלי? האם הוא ילך עם הציצי לשי לכל מקום? אנא עזרו לי דנה

אורזמן

New member
היחסים שלכם זורמים על מי מנוחות

יש לו "חיבה" מסויימת לגבי הסיר והוא בחר לשתף אותך, תניחי... את לא חייבת לספר לאף אחד, זה הסיפור שלו שעכשיו גם את שותפה לו ואם הוא יחליט לספר למישהו... ואולי גם לך את הסיבה במשך הזמן. תניחי לזה ואל תעשי מזה סיפור.

Vdrums

New member
איך אני אספר למקורבים שלי?

בלה בלה בלה. למה את צריכה לספר למקורבים שלך כל דבר? אז הוא מחזיק משהו מעברו, מה הביג דיל? למה את עושה מזה סיפור? זה לא שהוא משתמש בו או משהו. תעשי לעתצך טובה ותתעסקי בדברים קצת יותר משמעותיים ממה אמא שלו או שלך יחשבו. מה שחשוב זה את והוא. אני לא מבין את האנשים האלה שיש להם זוגיות מוצלחת ומחפשים שטויות מתחת לאדמה.

donnan

New member
מה שתגיד

אתה צודק זה לא חשוב. אבל בכל זאת, אתה מכיר משהו שסוחב את הסיר שלו איתו? אתה מכיר משהו בגיל 30 שעדיין יש לו את הסיר שלו? תגיד לי שזה לא משמעותי. תגיד שזה שטויות...

Vdrums

New member
סוחב... עוד מעט תגידי שהוא נוסע

איתו לעבודה. אה לא? תיארתי לעצמי. זה כל כך מפריע לך דברי איתו, אם זה הדבר היחיד שמפריע לך בקשר איתו אז לך יש בעיה ולא לו.

donnan

New member
ברור

ברור שדיברתי איתו. מה נראה לך שאני שתקתי. היה צחוק גדול, דיברנו על זה מכל זוית.

magenta73

New member
דנה

תרגעי... וזהו. שאלה יהיו הצרות של כולנו. למה לספר לקרובים? למה לזרוק את הסיר? מה קשור ציץ לסיר? תרגעי. וזהו.

איזה סיפור עשית מזה.....

ומה הקטע שלך בלספר עליכם ולמי.... איזה שטויות..... בשביל זה את חיה איתו
כדי שיהיה לך מה לספר עליו
תרגיעי מעכשיו עם הסיפורים.....לטובתך
מנסיון
מקסימום שכבר תעשו ילד ....לא תצטרכי לקנות סיר חדש....

donnan

New member
תשארי את עם סיר של לפני 30 שנה

ממש עצה מצויינת. מקסימום תשתשמו בסיר. ממש עצה לחיים - לכי את תעברי על סדר היום כשבן הזוג שלך מוציא מהארגזים שלו סיר לילה. מנסיון? לטובתי? תגידי באיזה עולם את חייה?

magenta73

New member
היא חיה בעולם

שנקרא זוגיות. מן הסתם בריאה. ומה שהיא אמרה, אם לא הבנת, סלחי לי, אבל אני אחדד... את לא צריכה לרוץ ולספר עליו כל דבר. את גם לא צריכה לשפוט מעשים או פטישים קטנים שלו, בעיניים של "מה תגיד אמא שלי".את והוא ביחד. את בחרת לגור איתו. את, לא אמא שלך או החברות שלך... את. ויש לתת את הכבוד למערכת הזוגית הזאת, ואת הספייס, ולא לספר כל דבר. זה הכל. היית רוצה שהוא ישפוך עלייך כל דבר קטן לחברים שלו? לא נראה לי. הגיוני לחלוטין. מעבר לזה שאני מציעה לך לקחת דברים עם קצת חוש הומור... זה אכן מוזר, אבל וואלה... בעולמנו אנו של היום, שאלו יהיו הצרות שלך והשריטות שלו. באמת...

תודה מג'נטה .....נשמה שלי!

לאור העובדה שחזרתי כרגע בשביל לראות שהותקפתי נמרצות....
ושהגנת עליי בחרוף נפש! כפרה שלי את
ולדנה..... באת וכתבת בפורום ואני "מדגישה" שוב <פורום> למדי לקבל כל תגובה..... כששואלים שאלה מצפים לשלל תשובות אפשריות.... בין השאר גם כאלה שלא כל כך מוצאות חן! ולידיעתך אני נשואה 19 שנה ואם לשלושה!

liona7

New member
מה הבעיה???

אני לא מבינה מה הבעיה... במילא את תמיד מתלוננת שהוא מחרבן שעות לא? אז עכשיו את יכולה להפסיק, יש לך איפה להשתין כשהוא נתקע שם... חשבת פעם שאולי בכלל זה סיר חדש שהוא קנה רק כדי להשתיק אותך כשהוא מחרבן????

donnan

New member
מה שתגידי

נראה לך. הוא באמת חשב שכדאי שנשמור את הסיר כדי שהילדים שלנו יוכלו להשתמש בו. ואני אומרת, זה חפץ מפלסטיק שחרבנו בו לפני 28 שנה. נראה לך? מצחיקה, את קולטת שאת זה הוא העביר במסגרת הארבע ארגזים שחשוב שישארו איתנו עד שנעבור לדירה אחרת? את קולטת שאמא שלו שמרה לו את הסיר הזה מגיל שנתיים? את קולטת? שהאדם הזה ארז את הסיר ולא חשב שיש עם זה בעיה? ואני שאלתי אותו אם זה לא היה נראה לו מוזר שלי אין את הסיר שלי? ושלמה הוא לא שאל אותי כנפגשנו בגיל16, איפה הסיר שלי? זה לא ששמרו לו את הדובי (כי גם אותו שמרו) וזה לא ששמרו לו את השמיכה (כי גם את זה שמרו) וזה לא ששמרו לו את הבגדים, צעצועים (כי גם את זה שמרו) שמרו לו את הסיר. אמא שלו שמרה לו את הסיר, גם כשהו היה בן שלוש, וארבע, וחמש, ושש, ושבע, ושמונה.... היא כשיא ניקתה כל שנה לפסח. השאירה את הסיר בבית. נו מה לא פסיכית? וזה לא שהיא חשבה להביא עוד ילד ואז אולי נשמור את הסיר לילד הבא. החיים יפים. והוא ממש מאמין וחושב שכדאי שהילדים שלנו ישתמשו בסיר. "איזה מקסים זה לא?" מקסים? מזעזע!

Vdrums

New member
קיצר את בדעה שלך עם התגובה

המקובעת שלך של "מה שתגיד/י". יופי טופי.

הזוי ../images/Emo153.gif

אולי הוא עוד תקוע בשלב האנאלי ?
כולם פה כאלה ליברליים ויפים .. תעשו לי טובה .. גבר , בן 30, ששומר על סיר הלילה שלו ?? זה נראה לכם שפוי ? לי לא . אבל אם רק זה מה שמוזר בו - סבבה. אף אחד לא מושלם. אה,אין צורך לגלות לכולם על "הסטייה" הפרטית שלו. אני בטוחה שאת לא היית רוצה שהוא יספר פרטים אינטימים עלייך.

donnan

New member
דבר הדלטאנט

אחי ואחיותי למאבק! כה לחי על שהגנתם על עמדתי בחרוף נפש שכזה! אתם,שבלילות טרופי שינה עמלתם על ליטוש תגובותיכם וחידוד פאנצ'-ליינכם, אתם אחיי תירשו ארץ! שכן,רק מי שמבטו תועה בין עישבי הבר,ואינו מתעלה אל גבהי ארץ-לא יראה כי לא בסיר לילה (צהבהב ונוח שלעצמו) מדובר-כי אם במאבק רעיוני. רעי וראותי,זוהי יריית הפתיחה במאבק לגאולת המעמד הפרולטרי באמצעות העצמה תודעתית של השלב האנאלי בתפיסת המודע הקולקטיבית של משתמשי האינטרנט והאינטרקום באשר הם שם (וגם כאן זה בסדר). חוץ מזה הסיר נורא פרקטי כי יש לנו רק חדר שירותים אחד. לחיי הספינות שבדרך והמאבקים שעוד נכונו לנו בהמשך אביתר.

למעלה