סיר חשמלי -- נסיון חוזר לקבל תשובה
נועד לבישול אורז מלא ודגנים אחרים כמו כוסמת שיבולת שועל וקיטניות וגם לאידוי/בישול קל של ירקות . לכן אני מחפש סיר עם יכולת שליטה טובה על הטמפרטורה בעזרת טרמוסטט עד יכולת לרדת לטמפ נמוכות, כלומר שילוב של בהתחלה בישול מהיר עד לרתיחה ואזי אני משאיר רתיחה למשך 5 דקות ואחכ עובר לבישול בחום נמוך עד להתרככות. דרך אגב האם ידוע ממה עשוי חומר הבידוד של הסירים? בעבר השתמשו באזבסט וזה לא רצוי כמובן. בתודה מראש
נועד לבישול אורז מלא ודגנים אחרים כמו כוסמת שיבולת שועל וקיטניות וגם לאידוי/בישול קל של ירקות . לכן אני מחפש סיר עם יכולת שליטה טובה על הטמפרטורה בעזרת טרמוסטט עד יכולת לרדת לטמפ נמוכות, כלומר שילוב של בהתחלה בישול מהיר עד לרתיחה ואזי אני משאיר רתיחה למשך 5 דקות ואחכ עובר לבישול בחום נמוך עד להתרככות. דרך אגב האם ידוע ממה עשוי חומר הבידוד של הסירים? בעבר השתמשו באזבסט וזה לא רצוי כמובן. בתודה מראש